ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Καλα action αν οντως εισαι κοπελα... Πρεπει να βαριεσαι ΑΛΥΠΗΤΑ και να μην εχεις να κανεις τιποτα καλυτερο απο το να ασχολεισαι με το forum μας... Και αμφιβαλω σιγα σιγα και εγω αν θες πραγματικα S. Αν παλι εισαι αγορι, τοτε... δεν βαρεθηκες να λες ετσι και γιουβετσι συνεχεια...? Καλα ελεγε ο Θανασης για το Cosmopolitan
Παντως εχεις γελιο, αυτο ειναι αληθεια!
Παντως εχεις γελιο, αυτο ειναι αληθεια!
Για το πρωτο μερος εχεις δικιο.Βαριεμαι του θανατα ειδικα οταν ειμαι στην εταιρεια κ δεν εχει τοσο δουλεια ωστε να περασει η ωρα.Το τρεξιμο το τρωμε συνηθως το πρωι μεχρι το μεσημερι...Μετα περισσοτερο μυγες...
...Οσο για τα υπολοιπα πραγματα που λες,εχω τι να κανω.Κ παρα πολλες επιλογες μαλιστα.
...Απλα αυτο το καιρο προτιμω πιο χαλαρα πραγματα.
...Κ επελεξα το φορουμ το δικο σας γιατι οντως θελω πολυ να καταφερω να παρω ενα τετοιο αυτοκινητο κ μ'αρεσει να κινουμαι γυρω απ'οτι αφορα αυτο.
Αλλιως για ποιο λογο να επιλεξω εσας?Οπως πολυ σωστα ειχε πει ο Θανασης,θα επελεγα ενα αλλο φορουμ.Κ θα μιλαγα κ με με πολυ πιο ανετο τροπο κ με πιο μεγαλη καστα ανθρωπων...Τελικα λες να ειμαι μαζοχιστρια ε?
...Οσο για τα υπολοιπα πραγματα που λες,εχω τι να κανω.Κ παρα πολλες επιλογες μαλιστα.
...Απλα αυτο το καιρο προτιμω πιο χαλαρα πραγματα....Κ επελεξα το φορουμ το δικο σας γιατι οντως θελω πολυ να καταφερω να παρω ενα τετοιο αυτοκινητο κ μ'αρεσει να κινουμαι γυρω απ'οτι αφορα αυτο.
Αλλιως για ποιο λογο να επιλεξω εσας?Οπως πολυ σωστα ειχε πει ο Θανασης,θα επελεγα ενα αλλο φορουμ.Κ θα μιλαγα κ με με πολυ πιο ανετο τροπο κ με πιο μεγαλη καστα ανθρωπων...Τελικα λες να ειμαι μαζοχιστρια ε?
Οποτε κλινουμε στο θηλυκο? ΟΚ!
Οσο για την δουλεια οκ και εγω βαριεμαι πολυ αλλα not for long... I take the poul, γι αυτο!
Χολιντεϊς! 
Λοιπομ, αυτα! Σας ευχομαι καλη συνεχεια παιδια, πολλα μπανια, πολλα ξυδια, σε αυτους που γ@μ@νε πολυ να κατουρανε που και που και σε αυτους που δεν γ@μανε οτι θα ερθει και ο καιρος και γι αυτους για να δωσουν...
Lalaki εισαι απολυτα υπευθυνος τωρα για το Τοπικ ΔΙΑΦΟΡΑ και θελω να το βρω οπως και το αφηνω τωρα - (ΠΟΥΤ@Ν@)
Στην μπαλα μην σκοτωθειτε ολοι γιατι οταν γυρισω θα κανονισουμε και αλλο ματς!
Οσο για την δουλεια οκ και εγω βαριεμαι πολυ αλλα not for long... I take the poul, γι αυτο!
Χολιντεϊς! 
Λοιπομ, αυτα! Σας ευχομαι καλη συνεχεια παιδια, πολλα μπανια, πολλα ξυδια, σε αυτους που γ@μ@νε πολυ να κατουρανε που και που και σε αυτους που δεν γ@μανε οτι θα ερθει και ο καιρος και γι αυτους για να δωσουν...

Lalaki εισαι απολυτα υπευθυνος τωρα για το Τοπικ ΔΙΑΦΟΡΑ και θελω να το βρω οπως και το αφηνω τωρα - (ΠΟΥΤ@Ν@)

Στην μπαλα μην σκοτωθειτε ολοι γιατι οταν γυρισω θα κανονισουμε και αλλο ματς!