ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by package,Jul 20 2009, 06:16 PM
Action είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Από την ώρα που έγραψες εδώ, δεν έχω σταματήσει να σε σκέφτομαι. Προχτές είχα φάει κεφτεδάκια και ρεύτηκα. Ανέβηκε ένα κομμάτι στο λάρυγγα, αλλά το κατάπια πάλι, όπως θα καταπιώ και τον έρωτα μου για σένα, γιατί ξέρω πως εμείς οι 2 δεν μπορούμε να είμαστε μαζί.
Originally Posted by Action,Jul 20 2009, 05:18 PM
Χα!χα!χα!
Πακετε "εγραψες" παλι...Εισαι τρομερο διδυμο μτ τον τιντ.
Πακετε "εγραψες" παλι...Εισαι τρομερο διδυμο μτ τον τιντ.
...Μανο?Τι κολλημα εχεις φαει?Και με ποιον για να καταλαβω.
Οταν ερθω κ με δεις απο κοντα,ειλικρινα θελω να δω την εκφραση σου μετα απο ολα αυτα τα ακυρα που εχεις γραψει.Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.Νιωθεις μειονεκτικα κ πιστευεις οτι ολοι σε δουλευουν?Εξηγησε το μου αυτο.Κ σε παρακαλω,σταματα να με συνδεεις με ατομα που δεν τα ξερω κ να αφηνεις κ υποννοουμενα γι'αυτα σχετιζοντας τα βρωμικα με μενα.Μονο τον Μαριο ξερω κ οι σχεσεις μας ειναι ακρως τυπικες.
Οταν ερθω κ με δεις απο κοντα,ειλικρινα θελω να δω την εκφραση σου μετα απο ολα αυτα τα ακυρα που εχεις γραψει.Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω.Νιωθεις μειονεκτικα κ πιστευεις οτι ολοι σε δουλευουν?Εξηγησε το μου αυτο.Κ σε παρακαλω,σταματα να με συνδεεις με ατομα που δεν τα ξερω κ να αφηνεις κ υποννοουμενα γι'αυτα σχετιζοντας τα βρωμικα με μενα.Μονο τον Μαριο ξερω κ οι σχεσεις μας ειναι ακρως τυπικες.
Τη Λολα απ τη φωτια ποιος θα την σωσει
Μονο ο Carnation μπορει να τη γλιτωσει
Καθε παιδι τον Carnation τον θαυμαζει
Στις φλογες πεφτει και τη Λολα βγαζει.....
Δυνατος και γερος για να γινεις, καθε μερα Carnation, καθε μερα Carnation να πινεις.....
Α ρε εποχες.....
Μονο ο Carnation μπορει να τη γλιτωσει
Καθε παιδι τον Carnation τον θαυμαζει
Στις φλογες πεφτει και τη Λολα βγαζει.....
Δυνατος και γερος για να γινεις, καθε μερα Carnation, καθε μερα Carnation να πινεις.....
Α ρε εποχες.....