ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by uma_chikara,Aug 3 2009, 11:06 AM
Δεν πάμε για κανένα μπανάκι καλύτερα...?
Που μου έχετε γίνει όλοι αθληταράδες...
Που μου έχετε γίνει όλοι αθληταράδες...
Μου θύμισες που ήμουν φαντάρος Κομοτηνή
και πηγαίναμε για μπάνιο στη θαλασσα 6-7 άτομα μαζί
με κομένη φαβορίτα και μάγουλο σαν κωλαράκι μωρού.
Πάλι καλά που κάναμε μπάμ οτι είμαστε φαντάροι γιατί κάποιοι ήταν και με πετσέτα Ε.Σ.
Καλήτερα να με πουν φαντάρο παρά Gay.
Originally Posted by Drifteropoulos,Aug 3 2009, 12:42 AM
Καλημέρα κι από μένα.
Πάλι καλά που κάναμε μπάμ οτι είμαστε φαντάροι γιατί κάποιοι ήταν και με πετσέτα Ε.Σ.

Να κάτσεις σιωπηλή να παρακολουθείς το τι γίνεται εδω μέσα και να μην μας λες οτι είσαι διακοπες και κάνεις κρεπάλες κτλ...
Αυτό που έχουμε ανάγκη τώρα ειναι αλληλοσυμπαράσταση, εμείς που έχουμε μείνει στα χαρακώματα και πολεμάμε μέχρι τέλους!
Αυτό που έχουμε ανάγκη τώρα ειναι αλληλοσυμπαράσταση, εμείς που έχουμε μείνει στα χαρακώματα και πολεμάμε μέχρι τέλους!
Να έρθεις ρε πακέτε...γιατί να μην έρθεις. Είναι βαριά είναι η αλήθεια..
Κωνσταντίνε μάζεψε τα μπογαλάκια σου κι έλα ΣΚ (ή και περισσότερο...όσο θες και μπορείς) . Δεν θα χαλάσεις μια και θα περάσεις και σούπερ. Αύριο έρχεται και ο Μάνος ο μικρός...γυρνάτε μαζί αν είναι..
Κωνσταντίνε μάζεψε τα μπογαλάκια σου κι έλα ΣΚ (ή και περισσότερο...όσο θες και μπορείς) . Δεν θα χαλάσεις μια και θα περάσεις και σούπερ. Αύριο έρχεται και ο Μάνος ο μικρός...γυρνάτε μαζί αν είναι..