ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Originally Posted by blondie_s2k,Jan 18 2011, 01:39 AM
Θα το φυλάξω αυτό το πόστ κ θα το κάνω δώρο στη γυναίκα σου την ημέρα του γάμου σου

Κοίτα να βάλεις κάτι πάνω σου όταν της το δώσεις τουλάχιστον, μη γίνεις εσύ ο αποδέκτης του πρώτου κύματος του ενθουσιασμού της.
Αυτή θα δείξει κατανόηση..δεν αμφιβάλλω. Δεν θα είναι αυτός ο σκοπός μου όμως. Ο σκοπός μου θα είναι να το δει ώστε να ξέρει πως κ εσύ θα δείξεις κατανόηση σε αντίστοιχη περίπτωση..
Πέτρο μου...εγω να σε εκβιάσω; Εσένα; Πως σου ήρθε..με τον Αντωνάκη τον κολαστή ασχολούμαι.
Πέτρο μου...εγω να σε εκβιάσω; Εσένα; Πως σου ήρθε..με τον Αντωνάκη τον κολαστή ασχολούμαι.
Originally Posted by blondie_s2k,Jan 18 2011, 02:31 AM
Αυτή θα δείξει κατανόηση..δεν αμφιβάλλω. Δεν θα είναι αυτός ο σκοπός μου όμως. Ο σκοπός μου θα είναι να το δει ώστε να ξέρει πως κ εσύ θα δείξεις κατανόηση σε αντίστοιχη περίπτωση..

Ε θες;
Στα χω απ τα χτες μαζεμένα
Originally Posted by tkal_s2k,Jan 18 2011, 01:06 PM
Πετραν αστη την περιμενω στη γωνια τη κιουρια !!!!! εχω κατι φωτος στις οποιες ... τεσπα δε θα της αναλυσω ουτε φυσικα θα τις ανεβασω εκτος κ αν συνεχισει να εκβιαζει εσενα ή τον Αντωνακη 
Explain πλιζ..