ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V

Σου λέει κάτι ή μπα;
(εντάξει, σε λίγο θα σβήσει το ποστ αλλά ας γελάσουμε λίγο να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές, τότες που ήθελα ένα CO για πάρτη μου για να σβήνει τα offtopics μου
- για αυτό τώρα έχουμε δύο COs, ο ένας είναι stand-by μην τυχόν και ξαναξυπνήσει το θεριό, ο Βεζούβιος
).Α ρε, άμα δεν είχατε κι εμένα να σας μαθαίνω την ιστορία του φόρουμ... ήμανε νιός και γέρασα
Δεν ξέρω αν θα ήτο κόπος για τους COs να μεταφέρουν τα οφτόπικς μου στα Διάφορα, αντί να τα σβήνουν τελείως.
Ο Μάριος πάντως που ήταν Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ CO-MODERATOR-TA-KANΩ-ΟΛΑ-ΣΕ-ΑΥΤΟ-ΤΟ-SITE μου έκανε όλα τα χατήρια.
ΑΜΕ!
(ε.... περίπου δηλαδή
)
Ο Μάριος πάντως που ήταν Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ CO-MODERATOR-TA-KANΩ-ΟΛΑ-ΣΕ-ΑΥΤΟ-ΤΟ-SITE μου έκανε όλα τα χατήρια.
ΑΜΕ!
(ε.... περίπου δηλαδή
)
... Το βασικό θέμα των λαδιών αυτών Αντώνη, είναι ότι λειτουργούν άψογα στα Ασιατικά χέρια. Για αυτό και είναι ότι
καλύτερο για τα 'χόντα' μας. Θα άξιζε και μια δοκιμή σε ανατολικού μπλοκ χέρια πάντως, γιατί και εκεί αγαπούν
τα 'χόντα', για να είμαστε δίκαιοι. Πολύ καλό λάδι. Δεν μυρίζει, δεν καίγεται, και αν χρησιμοποιηθεί από γνώστη
έχει ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα !!!!
καλύτερο για τα 'χόντα' μας. Θα άξιζε και μια δοκιμή σε ανατολικού μπλοκ χέρια πάντως, γιατί και εκεί αγαπούν
τα 'χόντα', για να είμαστε δίκαιοι. Πολύ καλό λάδι. Δεν μυρίζει, δεν καίγεται, και αν χρησιμοποιηθεί από γνώστη
έχει ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα !!!!