ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Την καλημέρα μου....
Ακόμα "βαράει" το κεφάλι μου.....
http://www.youtube.com/watch?v=2blTARoiswg
^^ Το βιντεάκι δεν είναι χθεσινο αλλά έτσι είναι οι βραδιές στο DC SEASISE

Υ.Γ. Θα γράψω αναλυτικότερες εντυπώσεις στο "Ψυχαγωγία-Διασκέδαση"
Ακόμα "βαράει" το κεφάλι μου.....
http://www.youtube.com/watch?v=2blTARoiswg
^^ Το βιντεάκι δεν είναι χθεσινο αλλά έτσι είναι οι βραδιές στο DC SEASISE

Υ.Γ. Θα γράψω αναλυτικότερες εντυπώσεις στο "Ψυχαγωγία-Διασκέδαση"
Σας χαιρετώ.....
Το πρόγραμμα έχει ψώνια-δώρα, καφέ-φαγητό by the sun και bubble bath για το "μωρό" μιας και θα με "συνοδεύσει" σε ένα ΣΚ full από κοινωνικές υποχρεώσεις και "κρίσιμες" αποφάσεις-ξεκαθαρίσματα για το μέλλον.....
Καλή συνέχεια σε όλους και σε όλες και καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε
Το πρόγραμμα έχει ψώνια-δώρα, καφέ-φαγητό by the sun και bubble bath για το "μωρό" μιας και θα με "συνοδεύσει" σε ένα ΣΚ full από κοινωνικές υποχρεώσεις και "κρίσιμες" αποφάσεις-ξεκαθαρίσματα για το μέλλον.....
Καλή συνέχεια σε όλους και σε όλες και καλά να περάσετε ότι και αν κάνετε
Καλημέρα σε όλες και όλους.....
διαβάζω έκπληκτος -μετά από τόσοσ καιρό-τα προβλήματα του φόρουμ...θα βρέξει ,δεν θα βρέξει,να πλήνω να μην πλήνω...που να πάω ή να μην πάω....
ρε δε με χέζεται ???? είμαι με 4 το πολύ 4,5 ώρες ύπνο καθημερινά,εδώ και πόσες ΄βδομάδες...και σεις το χαβά σας.....
τελικά έβρεξε ???
φιλούμπες....
διαβάζω έκπληκτος -μετά από τόσοσ καιρό-τα προβλήματα του φόρουμ...θα βρέξει ,δεν θα βρέξει,να πλήνω να μην πλήνω...που να πάω ή να μην πάω....
ρε δε με χέζεται ???? είμαι με 4 το πολύ 4,5 ώρες ύπνο καθημερινά,εδώ και πόσες ΄βδομάδες...και σεις το χαβά σας.....
τελικά έβρεξε ???
φιλούμπες....
O ύπνος είναι υπερτιμημένη αξία Πετράν και το ξέρεις.
Το πλύσιμο επίσης
Βέβαια, βρήκα την ευκαιρία για ένα γρήγορο αυτό το ΣΚ.
Κι ένα πουλάκι βρήκε την ευκαιρία να χ... πάνω σε καθαρό S.
Nα γιατί δεν το πλένω συχνά
Το πλύσιμο επίσης
Βέβαια, βρήκα την ευκαιρία για ένα γρήγορο αυτό το ΣΚ.
Κι ένα πουλάκι βρήκε την ευκαιρία να χ... πάνω σε καθαρό S.
Nα γιατί δεν το πλένω συχνά
Είναι και δίπλα μας..
https://www.s2ki.com/s2000/topic/858...t__p__20439420
Πετρο oσο λιγοτερος υπνος τοσο το καλυτερο. 
Eγω παντως εκανα γενικο πλυσιμο στο τουτου μου και εγινε κουκλι. Δες εδω.

Eγω παντως εκανα γενικο πλυσιμο στο τουτου μου και εγινε κουκλι. Δες εδω.

αυτά είναι....με 'γειές.....
αλλά άμα δεν το κάνεις μόνος σου....να ξεκινήσεις το πρωί και να τελειώσεις βράδυ...να έρθεις να διπλώσεις σαν Ζ....να φάνε και τίποτα εγκεφαλικά οι γείτονες που θα σε βλέπουν να κάνεις 8ωρο - 10ωρο πλύσιμο...
να ΄στε καλά να τα χαίρεστε καθαρά και πλυμένα....εμένα είναι λιγάκι,ε ίσως και λίγο παραπάνω λερωμένα...όποτε τα πλύνω...στα καπάκια βρέχει..έχω πλέον και άπειρο χρόνο για να 'σχοληθώ...οπότε ...αυτά που κορόϊδευα...τα λούζομαι...για την χιονάτη δεν λέω.... πεντακάθαρη και μοσχομυριστή...κλεισμένη σε 4 τοίχους....άσε που μου τα 'χει κάνει τσουρέκια..δεν μ'αγαπάς, δεν με νοιάζεσαι, με έχεις κλεισμένη μέσα συνέχεια, ούτε μια βόλτα....γυναίκες...τώρα...όλε ς ίδιες..