ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Πέτρο να το ξέρεις ότι θα είμαι εκεί για σένα. Αν χρειαστεί θα κάνω και κινήσεις καράτε από αυτές που έμαθα δίπλα στους μοναχούς Σαολίν στο σύντομο αλλά περιεκτικό ταξίδι μου στην Άπω Ανατολή καθώς και στη σχολή στα Άνω Πετράλωνα.
Πέτρο, πρέπει να σου εξομολογηθώ ότι με αυτά που βλέπω έχω χάσει τον ύπνο μου...και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος...
Πρέπει να τα πούμε φίλε...
Πέτρο, πρέπει να σου εξομολογηθώ ότι με αυτά που βλέπω έχω χάσει τον ύπνο μου...και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος...
Πρέπει να τα πούμε φίλε...
Το.."αυτά που βλέπω ".....δεν με βοηθά,αγαπητέ Αντώνη....Αρχίζω να φαντάζομαι διάφορα....είναι πάρα πολλά αυτά που βλέπεις,οπότε θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος....τι βλέπεις ??? ροζ 17άρες work ? ροζ πατάκια για το S ? ροζ γόβες ,ασορτί με τσάντα - την Ισμήνη ρώτα... - έχουν κάνει τα μάτια σου ροζ στίγματα απ το σήμα που θα μας έρθει ?? μήπως απ την σχολή σας είπαν να βάλετε ροζ κολάν ?? ή μήπως μετράς πόσα ροζ,πόσα μαύρα στριγκάκια περνάνε δίπλα σου κάθε μέρα ????? βοήθησέ με σε παρακαλώ....κι εγώ.. εδώ είμαι...
Προς το τέλος των ερωτήσεων βρίσκεται η αλήθεια...
Εσύ αλήθεια, κοιμάσαι καλά τελευταία...;
Δε...βλέπεις...τίποτα....;
Σήμερα έμαθα ότι θα τραβήξουν λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες...έχε το νου σου...θα κάνει ζέστα το Σεπτέμβριο.
Δεν μπορώ να πω άλλα, γιατί τις προάλλες που έκανα ένα άλλο σχόλιο για γυναίκες δεν άρεσε και είχα αρνητικό ρεπιουτέσιο.
Ήθελα να ξερα ποιος/ποια...ήθελα να ξερα...ο fotakis πρέπει να ναι...με ζήλευε πάντα αυτός...
Εντάξει, μπορεί κι εγώ να ήμουν λίγο πορνό.
Πειράζει;
Εσύ αλήθεια, κοιμάσαι καλά τελευταία...;
Δε...βλέπεις...τίποτα....;
Σήμερα έμαθα ότι θα τραβήξουν λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες...έχε το νου σου...θα κάνει ζέστα το Σεπτέμβριο.
Δεν μπορώ να πω άλλα, γιατί τις προάλλες που έκανα ένα άλλο σχόλιο για γυναίκες δεν άρεσε και είχα αρνητικό ρεπιουτέσιο.
Ήθελα να ξερα ποιος/ποια...ήθελα να ξερα...ο fotakis πρέπει να ναι...με ζήλευε πάντα αυτός...
Εντάξει, μπορεί κι εγώ να ήμουν λίγο πορνό.
Πειράζει;
Αντώνη....κοιμάμε καλά,όσο δηλαδή προλαβαίνω να κοιμηθώ,το πρόβλημα είναι όταν είμαι ξύπνιος.......Ο καιρός έχει ζεστάνει γενικά Αντουάν...η θερμοκρασία είναι γενικά ανεβασμένη,όλο μα όλο τον χρόνο....δεν την αφήνουν να πέσει !!! και φέτος....ακόμα ψηλότερα...