ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Γεια σας κι από μένα παιδάκια!!!!
Επέστρεψα (δυστυχώς
) απ τις διακοπές κι από αύριο δουλειά....καθόλου δε γουστάρω!
Δεν το θέλουμε το χιονάκι Αντωνάκη...μια χαρά είναι το καλοκαιράκι!!! Αντε, να πάμε για κανένα μπανάκι στο ΣΚ γιατί εγώ γύρισα απ τις διακοπές πιο άσπρη απ ότι έφυγα...
) απ τις διακοπές κι από αύριο δουλειά....καθόλου δε γουστάρω! Δεν το θέλουμε το χιονάκι Αντωνάκη...μια χαρά είναι το καλοκαιράκι!!! Αντε, να πάμε για κανένα μπανάκι στο ΣΚ γιατί εγώ γύρισα απ τις διακοπές πιο άσπρη απ ότι έφυγα...
Καλημέρα στην ομάδα...
Μου φαίνεται πως πέρα από τα "διάφορα" και κανένα τεχνικό...θα την σταματήσω την "βόλτα " στο site.....έλεος ρε πούστη μου.....2/2 ...χθες ο Uma ,σήμερα ο Ninja.........FS..FS...δεν πιστεύω αυτό που γίνεται.....οκ,κουμάντο στα παιδιά εννοείτε πως δεν κάνω και δεν μπορώ βέβαια,αλλά τελικά η κατάσταση αρχίζει να γίνεται αρκετά αποκαρδιοτική και στενάχωρη.....πραγματικά δεν ξέρω τι να ευχηθώ...καλοπούλητα ή να "γυρίσει" ????
Μου φαίνεται πως πέρα από τα "διάφορα" και κανένα τεχνικό...θα την σταματήσω την "βόλτα " στο site.....έλεος ρε πούστη μου.....2/2 ...χθες ο Uma ,σήμερα ο Ninja.........FS..FS...δεν πιστεύω αυτό που γίνεται.....οκ,κουμάντο στα παιδιά εννοείτε πως δεν κάνω και δεν μπορώ βέβαια,αλλά τελικά η κατάσταση αρχίζει να γίνεται αρκετά αποκαρδιοτική και στενάχωρη.....πραγματικά δεν ξέρω τι να ευχηθώ...καλοπούλητα ή να "γυρίσει" ????