ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Απ'ότι έχω καταλάβει το συγκεκριμένο topic είναι για τα μέλη από τη Νότια Ελλάδα, κάτι αντίστοιχο με το δικό μας (Northern), οπότε να δώσω την καλημέρα μου και τα χαιρετίσματα μου σε όλα τα παιδιά εκεί κάτω πριν πέσω για ύπνο..Να περνάτε καλά παίδες...
Το συγκεκριμένο topic είναι για όλα τα παιδιά να λένε ότι μαλ@κία τους κατέβει στο κεφάλι. Την καλημέρα μου
Έτσι όπως τα είπε ο Χρηστάρας Βάγγο!!
Ελάτε και απο εδώ να βγάλετε το άχτι σας.
Και εσύ ειδικά έχεις ένα άχτι, δίχως προηγούμενο. Ξεκινάς να γράφεις για αμάξια και καταλήγεις για φιλοσοφίες, κουλτούρες, θρησκείες και έθιμα
Γουστάρω να σε διαβάζω φίλε!
Ελάτε και απο εδώ να βγάλετε το άχτι σας.
Και εσύ ειδικά έχεις ένα άχτι, δίχως προηγούμενο. Ξεκινάς να γράφεις για αμάξια και καταλήγεις για φιλοσοφίες, κουλτούρες, θρησκείες και έθιμα

Γουστάρω να σε διαβάζω φίλε!
Δεν ξέρω γιατί αλλά την έχει πάρει από κάτω την Αγγέλα. Πρέπει να έχει στεναχωρηθεί πολύ με την Ελλάδα.

Δηλαδή, εντάξει, μιλάμε για χάλι μαύρο.
Εγώ είμαι και νιώθω πολύ καλύτερα.
Μήπως να αναλάβω τη Γερμανία;

Δηλαδή, εντάξει, μιλάμε για χάλι μαύρο.
Εγώ είμαι και νιώθω πολύ καλύτερα.
Μήπως να αναλάβω τη Γερμανία;
Οκ, ο Γιωργάκης δεν είναι κι ο πιο έξυπνος αλλά κρατιέται πολύ καλύτερα. Παλιά πηγαίναμε και gym μαζί και γενικά πολύ cool άτομο, έκανε και αερόμπικ με τα κορίτσια, σωστός.
Είχαμε πει και ένα γεια.
Με την Αγγέλα δεν μπορώ να ταυτιστώ ρε παιδί μου.
Είναι και σα γ@μώ το κερατό μου. Δεν μπορώ να τη δω ούτε ερωτικά ούτε φιλικά ούτε τίποτα.
Είχαμε πει και ένα γεια.
Με την Αγγέλα δεν μπορώ να ταυτιστώ ρε παιδί μου.
Είναι και σα γ@μώ το κερατό μου. Δεν μπορώ να τη δω ούτε ερωτικά ούτε φιλικά ούτε τίποτα.