ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
[quote name='Angelic Imp' timestamp='1320273494' post='21123520
Οι λόγοι που ένας άνθρωπος μπορεί να είναι ανορθόγραφος είναι αρκετοί. Μερικοί από αυτούς είναι η δυσλεξία, η δυσγραφία και οι ψυχο-περιβαλλοντικοί παράγοντες
Tρελή ανάλυση η Αγγελική. Δεν ειρωνεύομαι, πράγματι εντυπωσιάστηκα! Ειδικα οι ψυχοπεριβαλλοντικοί παράγοντες έγραψαν! Αγγελικη θα τον λεω κι εγώ τον όρο, μ'άρεσε
Οι λόγοι που ένας άνθρωπος μπορεί να είναι ανορθόγραφος είναι αρκετοί. Μερικοί από αυτούς είναι η δυσλεξία, η δυσγραφία και οι ψυχο-περιβαλλοντικοί παράγοντες
Tρελή ανάλυση η Αγγελική. Δεν ειρωνεύομαι, πράγματι εντυπωσιάστηκα! Ειδικα οι ψυχοπεριβαλλοντικοί παράγοντες έγραψαν! Αγγελικη θα τον λεω κι εγώ τον όρο, μ'άρεσε
Notorious said: "Οπως και να μου απαντούσες η αλήθεια είναι ότι πίστεψες και εσύ δυστυχώς εκείνη την εποχή όπως και η Ευρώπη ότι είστε '' too big to fail'' και το παραδέχθηκες..."
Notorious.....θα σε στεναχωρήσω ρε γ@μώτο και δεν το θέλω......ξέρω οτι στην χαλάω τώρα αλλά δεν μου πάει η καρδιά να σε αφήσω να ζεις σε μια πλάνη......θα στο πω και ελπίζω να το αντέξεις.....να είσαι δυνατός.....
Λοιπόόόόν.....
Δεν παραδέχθηκα αυτό που θα ήθελες να είχα παραδεχθεί....αυτό που έγραψα εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες....εξ'ου και το "ότι να΄ναι" που σε κέρασα.....
Πάντως έχω μια απορία.....πόσο καιρό περίμενες να γράψω κάτι για να πεις τον καημό σου;;;;.....χαράς το κουράγιο σου......με τιμάει πάντως το ενδιαφέρον σου.....δεν άντεξες όμως άλλο και είπες να το πεις το απωθημένο σου έστω και με άκυρο ποστ.....ακόμα δεν έχεις χωνέψει όσα σου είχα πει;;;;;.....τόσο βαριά σου έκατσαν;;;;.....εγώ την είχα ξεχάσει την κουβέντα που είχαμε τότε......
Και μιας και μιλάμε για το τότε........αφιερωμένο......
http://www.youtube.com/watch?v=bMXm-wvG4wA
Κλείνοντας, θα σου πω οτι για να δεις πόσο εντάξει είμαι μπορείς να γράψεις οτι θέλεις και εγώ δεν θα σου απαντήσω....έτσι για να έχεις τον τελευταίο λόγο και τις εντυπώσεις με το μέρος σου.....βάλε τα δυνατά σου και γράψε κάτι καλό.....
Notorious.....θα σε στεναχωρήσω ρε γ@μώτο και δεν το θέλω......ξέρω οτι στην χαλάω τώρα αλλά δεν μου πάει η καρδιά να σε αφήσω να ζεις σε μια πλάνη......θα στο πω και ελπίζω να το αντέξεις.....να είσαι δυνατός.....
Λοιπόόόόν.....
Δεν παραδέχθηκα αυτό που θα ήθελες να είχα παραδεχθεί....αυτό που έγραψα εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες....εξ'ου και το "ότι να΄ναι" που σε κέρασα.....
Πάντως έχω μια απορία.....πόσο καιρό περίμενες να γράψω κάτι για να πεις τον καημό σου;;;;.....χαράς το κουράγιο σου......με τιμάει πάντως το ενδιαφέρον σου.....δεν άντεξες όμως άλλο και είπες να το πεις το απωθημένο σου έστω και με άκυρο ποστ.....ακόμα δεν έχεις χωνέψει όσα σου είχα πει;;;;;.....τόσο βαριά σου έκατσαν;;;;.....εγώ την είχα ξεχάσει την κουβέντα που είχαμε τότε......
Και μιας και μιλάμε για το τότε........αφιερωμένο......
http://www.youtube.com/watch?v=bMXm-wvG4wA
Κλείνοντας, θα σου πω οτι για να δεις πόσο εντάξει είμαι μπορείς να γράψεις οτι θέλεις και εγώ δεν θα σου απαντήσω....έτσι για να έχεις τον τελευταίο λόγο και τις εντυπώσεις με το μέρος σου.....βάλε τα δυνατά σου και γράψε κάτι καλό.....
+1 γιάννη έτσι είναι και τα πράγματα χειροτερεύουν ανάλογα με την κατάσταση και τη ρύθμιση της ανάρτησης..
επείσης όταν αναφέρεσαι σε δοκιμές καλό είναι να ξέρουμε ότι τετοιες δοκιμές είναι είτε εργαστηριακές
απο ομάδες ή σε κλειστες πίστες με τηλεμετρίες και πολλούς αισθητήρες που καταγράφουν τα πάντα πάλι απο εξειδικευμένους ανθρώπους...
σχόλια του τύπου στα "275 βεντούζα το αμάξι" και άλλα τέτοιου τύπου μαρτυρούν το επίπεδο των γνώσεων του καθενός
αλλά και το πόσο σοβαρα αντιμετωπίζει το όλο θέμα
πάντα φιλικά και μακάρι όλοι εδώ να βρείτε-βρούμε όλα τα στραβά που έκανε η honda πάνω στο s2000..
επείσης όταν αναφέρεσαι σε δοκιμές καλό είναι να ξέρουμε ότι τετοιες δοκιμές είναι είτε εργαστηριακές
απο ομάδες ή σε κλειστες πίστες με τηλεμετρίες και πολλούς αισθητήρες που καταγράφουν τα πάντα πάλι απο εξειδικευμένους ανθρώπους...
σχόλια του τύπου στα "275 βεντούζα το αμάξι" και άλλα τέτοιου τύπου μαρτυρούν το επίπεδο των γνώσεων του καθενός
αλλά και το πόσο σοβαρα αντιμετωπίζει το όλο θέμα
πάντα φιλικά και μακάρι όλοι εδώ να βρείτε-βρούμε όλα τα στραβά που έκανε η honda πάνω στο s2000..
Επειδή το τόπικ του Αλέξανδρου έδειχνε να έχει μπει στο αυλάκι του,
, είπα να μη συνεχίσω με άσχετα εκεί. Γι'αυτό μετέφερα τα λόγια του sebian εδω. Sebian με όλο τον τον σεβασμό και επίσης φιλικά, θα ήθελα να επισημάνω κάτι με αφορμή το οτι χρησιμοποίησες δικά μου λόγια, "275 και βεντούζα...", και με αυτά έκρινες το επίπεδο των γνώσεών μου... Αυτόματα όμως, θελημένα ή μη, έκρινες και το επίπεδο κάποιων άλλων που χρησιμοποιήσαν ίδιου τύπου λόγια οπως πχ το φαινόμενο "ομπρέλλα", "...ίσως και σηκώνει το πίσω μέρος" κτλ... Και τα συγκεκριμένα λόγια όταν είχαν γραφτεί, δεν είχαν τεκμηριωθεί με κανέναν τρόπο. Ούτε με αριθμούς όπως έκανε ο ntz, ούτε με κάποια αναφορά προσωπικής εμπειρίας πάνω σε αυτό, όπως πάλι έκανε ο ntz.... Άρα κρίνοντας την απλή παράθεσή μου, κρίνεις και την επίσης απλή παράθεση άποψης κάποιων άλλων. Συν οταν τους ζητάς να στο τεκμηριώσουν, απαντάνε ειρωνικά. Οπότε η δικιά μου σοβαρή αντιμετώπιση στο θέμα, μου φαίνεται πως ήταν σίγουρα καλύτερη από άλλων...Αυτά ήθελα να πω όσον αφορά τα επίπεδα γνώσεων.
Υγ.Σε περίπτωση που ο Γιάννης δεν είχε τον φίλο στην Αγγλία ωστε να του πει τα νούμερα ζύγισης, η εμπειρική του αναφορά στον δρόμο δεν θα μέτραγε..? Που στην θέση του θα μπορούσε να είναι το κάθε παιδί και που στο φόρουμ εχουν κριθεί αρκετά πράγματα βάσει εμπειριών...
Και πάλι εντελώς φιλικά...
Και για να ξεκαθαρίσω λίγο την θέση μου σχετικά με την εμπειρία μου και το θέμα άντωσης κτλ, γράφω τα εξής και τελευταία.
Δεν υποστήριξα οτι δεν υπάρχουν καθόλου ανοδικές πιέσεις. Γιατί αυτό θα ήταν και ενάντια στους νόμους της φυσικής.
Ούτε γνώριζα το μέγεθος άντωσης που δέχεται το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του. Αλλά πολύ απλά, και σύμφωνα με την εμπειρία μου και την όση αντίληψη που διαθέτω, κατάλαβα οτι στα τόσα πολλά χλμ (που ήταν πέρα για πέρα αληθινά και τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια), και έστω σε ανοιχτή καμπή, συν τις ανωμαλίες του δρόμου, οτι σε μαμά αμάξωμα και με επίσης μαμα αεροτομή, το μέγεθος της άντωσης δεν ήταν τόσο μεγάλο ωστε να γίνει αισθητό-αντιληπτό.
Δεν ήταν τόσο μεγάλο ωστε να ισχύσει το "...ίσως και σηκώνει το πίσω μέρος".
Οι αισθήσεις μου εκείνη την στιγμή ήταν πραγματικά τσιτωμένες και αντιλαμβανόμουν την παραμικρή ανωμαλία του δρόμου και παράλληλα ένιωθα την παραμικρή αντίδραση του αυτοκινήτου. Μπορεί σε μια λίίίγο μεγαλύτερη ανωμαλία να φαινόταν κάτι περισσότερο από αυτά που είδα (όπως πχ ενα s να κάνει σβούρες
), αλλά αυτό δεν το γνωρίζω και ούτε θα ήθελα ποτέ μου.ΚΑΙ το επιβεβαιώνει και ο οδηγός που δεν έχει πιάσει τελικές μόνο μια φορά αλλά αρκετές με το S και πάρα πολλές και μεγαλύτερες τελικές με άλλα αυτοκίνητα. Οι περισσότεροι γνωρίζετε την δουλειά του και ξέρετε οτι είναι αλήθεια.(Όχι τίποτα άλλο, αλλά μη τον βγάλετε και αυτόν δίχως εμπειρία, κρίση, αντίληψη κτλ κτλ) Και στον Γιάννη ίσως έγινε πιο εύκολα αντιληπτή ή αντωση επειδή το body kit μεγάλωνε το πρόβλημα. Όχι βέβαια οτι δεν έχει την ικανότητα να αντιληφθεί και το ελάχιστο.
Δηλαδή ποιος ο λόγος για ψέμματα..δεν το καταλαβαίνω... Ή τόσο παράλογα και άτοπα είναι αυτά που γράφω??...Είναι μια τόσο απλή και ειλικρινής περιγραφή γεγονότος...
Αγγελική μου νομίζω πως αυτό που θέλει να πει ο Ηλίας και όποιος άλλος είναι πως μια θεωρητική εμπειρία κάποιου σαν συνοδηγός σε ενα αυτοκίνητο που καν δεν κατέχει δεν αποτελεί γνώση προς κοινοποίηση και πως καλό είναι όποιος γράφει και θέλει να μοιρατεί κάτι, αυτό να είναι καταρχάς απο κάτοχο και κατά δεύτερον απο ουσιαστική και πραγματική εμπειρία και γνώση.
Αλλωστε όπως και να το κάνεις το club λέγεται Ελληνες ιδιοκτήτες s2000..
Αγγελική μου νομίζω πως αυτό που θέλει να πει ο Ηλίας και όποιος άλλος είναι πως μια θεωρητική εμπειρία κάποιου σαν συνοδηγός σε ενα αυτοκίνητο που καν δεν κατέχει δεν αποτελεί γνώση προς κοινοποίηση και πως καλό είναι όποιος γράφει και θέλει να μοιρατεί κάτι, αυτό να είναι καταρχάς απο κάτοχο και κατά δεύτερον απο ουσιαστική και πραγματική εμπειρία και γνώση.

Γεια σε όλους!!!
Ισμήνη μου εγώ κατάλαβα τι είπε ο Ηλίας,πολύ καλά. Όπως και τον τρόπο που το είπε. Μήπως κατάλαβες τι είπα και εγώ ώστε να επεξηγήσεις και στον Ηλία γιατί βαριέμαι να γράφω?
Λοιπόόόν... Τι να πρωτογράψω τώρα?
Σύμφωνα με αυτά που ήξερα εως σήμερα,
, πίστευα πως η κατοχή ή μη, ενός αυτοκινήτου, δεν αποτελεί κριτήριο για την "ακύρωση" μιας εμπειρίας ενός ανθρώπου μέσα σ'αυτό. Εγώ πιστεύω πως για να κριθεί εντελώς άκυρη μια τέτοιου είδους εμπειρία, πρέπει να ακυρώσεις τους νόμους της φυσικής και της κοινής λογικής που θέλουν και τους δύο επιβάτες ενός αυτοκινήτου, να δέχονται τις ίδιες αντιδράσεις απ'την συμπεριφορά αυτού. Επίσης θα πρέπει να ακυρωθεί και η αντίληψή μου. Που ούτε αυτό γίνεται γιατί δεν με ξέρει τόσο καλά. Αλλά επειδή πάλι δεν με ξέρει τόσο καλά, έχει κάθε δικαίωμα να την αμφισβητήσει. Ευγενικά όμως.
Τώρα αν επιμένει πως είναι εντελώς άκυρη η αντίληψή μου, και δεν μπορώ να κρίνω 5 βασικά πράγματα που αφορούν στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου ως συνοδηγός, τι τον κάνει να πιστεύει ,πως αν ήμουν κάτοχός του ή ο οδηγός του, αυτή θα ήταν έγκυρη...? Το τιμόνι από μόνο του?
Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο να έλεγα την εμπειρία μου στους γεωσκώληκες.
Αλλά ακριβώς επειδή το τιμόνι παίζει σημαντικό ρόλο ώστε να κρίνεις ακόμα πιο άρτια και ουσιαστικά,υπήρχε και η σημαντική επιβεβαίωση του οδηγού που και αυτή, παρ'ολο την βαρύτητά της, προσπεράστηκε σα να μην αναφέρθηκε ποτέ...
Επίσης Ισμήνη έγραψες για "...ουσιαστική και πραγματική εμπειρία και γνώση".
Αν κοιτάξεις στο τόπικ του Ηλία, δεν γράφει πουθενά, ούτε κάποια γνώση, ούτε κάποια εμπειρία. Κάνει μια απλή αναφορά προβλήματος του S. Αυτή την αναφορά, τι την καθιστά ουσιαστική και πραγματική? Αρκεί, από μόνο του, το οτι είναι κάτοχος του S?
Άν μπορεί να βγει κάποιο-οποιοδήποτε συμπέρασμα από αυτή την αναφορά, καλώς.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, κρίση έχουμε, και με βάση αυτή ο καθένας μπορεί να κρατήσει οτι θεωρεί πιο ουσιαστικό και χρήσιμο και οτι δεν θέλει,ας το αμφισβητήσει. Είναι σίγουρα δικαίωμά του. Αλλά ας το κάνει ευγενικά, γιατί πιστεύω πως η αγένεια και η ασέβεια δεν δικαιολογούνται για κανέναν λόγο, προς οποιονδήποτε...
Και Ισμήνη μου πιστεύω οτι ο τίτλος "Ελληνες ιδιοκτήτες" μπορεί να είναι σημαντικός, αλλά παράλληλα μπορεί να είναι και σχετικός...
...Περιμένετε να συνειδοτηποιήσω τι είπα κ μετά το τεκμηριώνω και αυτό...
Α και Ηλία επειδή δεν είμαι καμιά στριμμένη, θα ψάξω να βρω πληροφορίες για την κρεμούλα που ρωτάς.