ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Τώρα αν επιμένει πως είναι εντελώς άκυρη η αντίληψή μου, και δεν μπορώ να κρίνω 5 βασικά πράγματα που αφορούν στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου ως συνοδηγός, τι τον κάνει να πιστεύει ,πως αν ήμουν κάτοχός του ή ο οδηγός του, αυτή θα ήταν έγκυρη...? Το τιμόνι από μόνο του?
Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο να έλεγα την εμπειρία μου στους γεωσκώληκες.
Σε αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο να έλεγα την εμπειρία μου στους γεωσκώληκες.

Πακέτο μου χες λείψει.
Τώρα που έχεις γυρίσει σε μαμά, αισθάνομαι μία σιγουριά.
Κι ας μη σε βλέπω, ξέρω ότι είσαι εκεί έξω και μοιράζεις την αγάπη απλόχερα όπως μόνο εσύ ξέρεις.
Περιμένω να σας δω όλους σε μία επόμενη συνάντηση, μιας και στην τελευταία δεν τα κατάφερα.
Κι ας μη σε βλέπω, ξέρω ότι είσαι εκεί έξω και μοιράζεις την αγάπη απλόχερα όπως μόνο εσύ ξέρεις.
Περιμένω να σας δω όλους σε μία επόμενη συνάντηση, μιας και στην τελευταία δεν τα κατάφερα.
Εσύ μη μιλάς αφού δεν ειδοποίησες καθόλου. Αφήσατε τον άνθρωπο χωρίς αποδεικτικό βίντεο με τα φιλαράκια σου από το άλλο club και τώρα γράφουν ότι θέλουν και αυθαδιάζουν από ότι μαθαίνω. Πες τους πότε θέλουν να ανέβω και εγώ να τραβήξω το βίντεο της τιμωρίας για να μην τα τιμωρήσω όλα εγώ. Έλα τώρα που είμαι ζεστός.....
Originally Posted by package' timestamp='1322150788' post='21183645
Ανοίξτε μου το κόντρες να γράψω ρεεεεε
Εσύ μη μιλάς αφού δεν ειδοποίησες καθόλου. Αφήσατε τον άνθρωπο χωρίς αποδεικτικό βίντεο με τα φιλαράκια σου από το άλλο club και τώρα γράφουν ότι θέλουν και αυθαδιάζουν από ότι μαθαίνω. Πες τους πότε θέλουν να ανέβω και εγώ να τραβήξω το βίντεο της τιμωρίας για να μην τα τιμωρήσω όλα εγώ. Έλα τώρα που είμαι ζεστός.....
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1322212551' post='21184894
[quote name='package' timestamp='1322150788' post='21183645']

[/quote]
Εννοείται!!!
Originally Posted by package' timestamp='1322150788' post='21183645