Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V

Thread Tools

Old Mar 14, 2012 | 03:59 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by SBIT
Αγορίνα αυτά τα έχω πάρει ήδη!!!!!!! απλά έλεγα να τα χρησιμοποιούσα αλλού (βλέπε καμια πιστούλα) αλλά τελικά για εκεί βλέπω να καταλήγουν!!!!

Θα πάρω και ένα stand για την πινακίδα. Να τη βλέπω μέσα στο δωμάτιο. Τέτοια δεν έχεις ε??
Old Mar 14, 2012 | 04:03 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

όχι ρε φιλαράκι μην ξοδεύεσαι τσάμπα!!!! Την πινακίδα θα την έχει η ΔΟΥ!
Old Mar 15, 2012 | 02:19 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

καααλά.....εδώ φέτος τις παραδώσαμε κάποιοι σκέψου του χρόνου αν ισχύσει το 10%+...πάλι τ @ρχηδι@ μας θα πάρουν.Όχι δύο φορές μέσα θα μπουν αλλά 200...
Old Mar 15, 2012 | 02:55 AM
Valiant's Avatar
Registered User

Μεχρι ένα χρονο μπορεις να καταθεσεις πινακιδες. Μετα σου τις διαγραφουν, και βγαζεις νεες όπως και αδεια.. όχι όμως ότι δεν μπορεις και να τις ξανα καταθεσεις
Old Mar 15, 2012 | 03:41 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Αν διαγράψεις το όχημα,όταν θες να το ξανακυκλοφορήσεις, πληρώνεις πάλι τέλη ταξινόμησης...;;; Και τα νέα τέλη κυκλοφορίας θα πηγαίνουν βάσει cc ή βάσει ρύπων, όπως είναι στις καινούριες άδειες, γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο, κλάφτε τα.. έχουμε ρύπους όσο μία carrera
Όπως και να'χει, το δικό μου το 2013 θα είναι 10ετών+ γιατί είμαι 12ος του 02 οπότε θα έχω μισό τεκμήριο και δε θα είμαι πλέον τόσο "λουξ" ώστε να πλερώσω φόρο πολυτελείας.. όπως δειχνουν τα πράγματα, αν δε γ@μηθεί το σύμπαν, μάλλον θα το ξαναβγάλω.. αν δεν ίσχυε αυτό όμως... διαγραφή ASAP...

Επίσης, όσοι έχετε εισαγωγής, να πάτε στο υπουργείο εκεί που βγάλατε την πρρώτη άδεια και ζητήστε το χαρτί από το τελωνείο που αναγράφεται πάνω η πρώτη κυκλοφορία στο εξωτερικό.. αυτό, θα το προσκομίσετε στην εφορία, για να δείξετε ότι το αυτοκίνητο είναι παλαιότερο από την πρώτη άδεια στην Ελλάδα και ότι το τεκμήριο και οι εισφορές πρέπει να υπολογίζονται ανάλογα..
Old Mar 15, 2012 | 03:53 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by uma_chikara
Επίσης, όσοι έχετε εισαγωγής, να πάτε στο υπουργείο εκεί που βγάλατε την πρρώτη άδεια και ζητήστε το χαρτί από το τελωνείο που αναγράφεται πάνω η πρώτη κυκλοφορία στο εξωτερικό.. αυτό, θα το προσκομίσετε στην εφορία, για να δείξετε ότι το αυτοκίνητο είναι παλαιότερο από την πρώτη άδεια στην Ελλάδα και ότι το τεκμήριο και οι εισφορές πρέπει να υπολογίζονται ανάλογα..
Ελα ρε? Γινεται αυτο? Καλα θα μου τα πεις αυριο απο κοντα!
Old Mar 15, 2012 | 03:57 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ελα ρε Λιάκο!! Μου φτιαξες τη μέρα!!!! <3 Είσαι όμως σίγουρος οτι γίνεται μόνο εκεί που βγήκε η πρώτη άδεια στην Ελλάδα; Γιατί αν είναι επαρχία τι γίνεται;
Old Mar 26, 2012 | 01:04 PM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Είπα να μπω στο φόρουμ μετά από κανα δίμηνο αλλά δεν έχω τι να πω.

Εντάξει, Χόντα και ουάου.

Και μετά;
Old Mar 26, 2012 | 01:07 PM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Γούσταρα πάντως μία Ιταλία τώρα.
Είναι και η εποχή, έχουμε επέτειο, πάνε τρία χρόνια.

Να γίνει μία λαχειοφόρος, να έχω δίπλα το θείο Φαν, να κερδίζω εγώ καθαριστικά και πατσαβούρια και αναμνηστικά και μπλιμπλίκια και τσιπς πακοτίνια σολωμό σκωτίας scotch bright sprite fanta - με ένα μόνο , άντε δύο λαχνούς,

κι αυτός να κερδίζει μόνος ψειρίτσες για 03 (δηλαδή ούτε σε αυτό να μην τον θέλει) και να του λέω

μπάρμπα, πες μου τι θες να στο κερδίσω εγώ, δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι...
Old Mar 26, 2012 | 01:10 PM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

...να περπατάω αμέριμνος στο trento με μόνη έννοια μη με πατήσει ο Λιχούδης που καίει βενζίνες και όσο λάδι έχει μείνει στο μοτέρ του πάνω κάτω

πάνω κάτω

πάνω

κάτω

και μετά να τσοντάρουμε ακόμα και άλτις για να φτάσει στο μίνιμουν ο δείκτης.

Σόρυ, μίνιμου.

Ε...μινιμουμ.

Οκ, το χω.

All times are GMT -8. The time now is 01:01 PM.