ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Αν διαγράψεις το όχημα,όταν θες να το ξανακυκλοφορήσεις, πληρώνεις πάλι τέλη ταξινόμησης...;;; Και τα νέα τέλη κυκλοφορίας θα πηγαίνουν βάσει cc ή βάσει ρύπων, όπως είναι στις καινούριες άδειες, γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο, κλάφτε τα.. έχουμε ρύπους όσο μία carrera
Όπως και να'χει, το δικό μου το 2013 θα είναι 10ετών+ γιατί είμαι 12ος του 02 οπότε θα έχω μισό τεκμήριο και δε θα είμαι πλέον τόσο "λουξ" ώστε να πλερώσω φόρο πολυτελείας.. όπως δειχνουν τα πράγματα, αν δε γ@μηθεί το σύμπαν, μάλλον θα το ξαναβγάλω.. αν δεν ίσχυε αυτό όμως... διαγραφή ASAP...
Επίσης, όσοι έχετε εισαγωγής, να πάτε στο υπουργείο εκεί που βγάλατε την πρρώτη άδεια και ζητήστε το χαρτί από το τελωνείο που αναγράφεται πάνω η πρώτη κυκλοφορία στο εξωτερικό.. αυτό, θα το προσκομίσετε στην εφορία, για να δείξετε ότι το αυτοκίνητο είναι παλαιότερο από την πρώτη άδεια στην Ελλάδα και ότι το τεκμήριο και οι εισφορές πρέπει να υπολογίζονται ανάλογα..
Όπως και να'χει, το δικό μου το 2013 θα είναι 10ετών+ γιατί είμαι 12ος του 02 οπότε θα έχω μισό τεκμήριο και δε θα είμαι πλέον τόσο "λουξ" ώστε να πλερώσω φόρο πολυτελείας.. όπως δειχνουν τα πράγματα, αν δε γ@μηθεί το σύμπαν, μάλλον θα το ξαναβγάλω.. αν δεν ίσχυε αυτό όμως... διαγραφή ASAP...
Επίσης, όσοι έχετε εισαγωγής, να πάτε στο υπουργείο εκεί που βγάλατε την πρρώτη άδεια και ζητήστε το χαρτί από το τελωνείο που αναγράφεται πάνω η πρώτη κυκλοφορία στο εξωτερικό.. αυτό, θα το προσκομίσετε στην εφορία, για να δείξετε ότι το αυτοκίνητο είναι παλαιότερο από την πρώτη άδεια στην Ελλάδα και ότι το τεκμήριο και οι εισφορές πρέπει να υπολογίζονται ανάλογα..

Γούσταρα πάντως μία Ιταλία τώρα.
Είναι και η εποχή, έχουμε επέτειο, πάνε τρία χρόνια.
Να γίνει μία λαχειοφόρος, να έχω δίπλα το θείο Φαν, να κερδίζω εγώ καθαριστικά και πατσαβούρια και αναμνηστικά και μπλιμπλίκια και τσιπς πακοτίνια σολωμό σκωτίας scotch bright sprite fanta - με ένα μόνο , άντε δύο λαχνούς,
κι αυτός να κερδίζει μόνος ψειρίτσες για 03 (δηλαδή ούτε σε αυτό να μην τον θέλει) και να του λέω
μπάρμπα, πες μου τι θες να στο κερδίσω εγώ, δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι...
Είναι και η εποχή, έχουμε επέτειο, πάνε τρία χρόνια.
Να γίνει μία λαχειοφόρος, να έχω δίπλα το θείο Φαν, να κερδίζω εγώ καθαριστικά και πατσαβούρια και αναμνηστικά και μπλιμπλίκια και τσιπς πακοτίνια σολωμό σκωτίας scotch bright sprite fanta - με ένα μόνο , άντε δύο λαχνούς,
κι αυτός να κερδίζει μόνος ψειρίτσες για 03 (δηλαδή ούτε σε αυτό να μην τον θέλει) και να του λέω
μπάρμπα, πες μου τι θες να στο κερδίσω εγώ, δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι...
...να περπατάω αμέριμνος στο trento με μόνη έννοια μη με πατήσει ο Λιχούδης που καίει βενζίνες και όσο λάδι έχει μείνει στο μοτέρ του πάνω κάτω
πάνω κάτω
πάνω
κάτω
και μετά να τσοντάρουμε ακόμα και άλτις για να φτάσει στο μίνιμουν ο δείκτης.
Σόρυ, μίνιμου.
Ε...μινιμουμ.
Οκ, το χω.
πάνω κάτω
πάνω
κάτω
και μετά να τσοντάρουμε ακόμα και άλτις για να φτάσει στο μίνιμουν ο δείκτης.
Σόρυ, μίνιμου.
Ε...μινιμουμ.
Οκ, το χω.