ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
ρε μαγκες τι τσακωνεστε συνεχεια, τα φορουμ ειναι για διασκεδαση και ενημερωση, δεν ειναι για αψιμαχιες και προσωπικα !! εγω θελω να βλεπω τον λαλακη να γραφει και να λιωνω στα γελια, να βλεπω ολους να μιλανε χαρουμενα και ομορφα και να χαιρομαι να συζηταω με ανθρωπους που εχουμε ενα κοινο ενδιαφερον και να ανταλλαζουμε πληροφοριες και γνωσεις.
Λαλακη και λοιποι ριχτε λιγο νερο στο κρασι σας και σιγα σιγα δειτε την διαφορετικα , οπως ηδη θα ξερετε ειμαι σιγουρος, απο τα παλιοτερα σας χρονια εδω μεσα!
Εδω γεμιζετε σελιδες ασκοπα με κατεβατά που κανενας δεν εχει ορεξη να διαβαζει με τις διαφορες σας με ειρωνιες, με φιλοσοφιες κτλ.
Οταν ενα φορουμ εχει ενα επιπεδο, και εχει φτιαχτει μια "γραμμη" πανω στην οποια λειτουργει , τοτε οτιδηποτε αλλο που χαλαει το φορουμ θα αποβαλλεται απο μονο του. Δεν χρειαζεται να κραζετε με κατεβατα κατι που δεν σας αρεσει και με αναλυσεις γιατι γινεται "μυλος" η υποθεση, δεν το βλεπετε?
Λοιπον λαλακη το λεω σε εσενα γιατι εχω μεγαλυτερο θαρρος και γιατι σε παω με 1000 ξεκινα και κανε την αρχη .. !
Λαλακη και λοιποι ριχτε λιγο νερο στο κρασι σας και σιγα σιγα δειτε την διαφορετικα , οπως ηδη θα ξερετε ειμαι σιγουρος, απο τα παλιοτερα σας χρονια εδω μεσα!
Εδω γεμιζετε σελιδες ασκοπα με κατεβατά που κανενας δεν εχει ορεξη να διαβαζει με τις διαφορες σας με ειρωνιες, με φιλοσοφιες κτλ.
Οταν ενα φορουμ εχει ενα επιπεδο, και εχει φτιαχτει μια "γραμμη" πανω στην οποια λειτουργει , τοτε οτιδηποτε αλλο που χαλαει το φορουμ θα αποβαλλεται απο μονο του. Δεν χρειαζεται να κραζετε με κατεβατα κατι που δεν σας αρεσει και με αναλυσεις γιατι γινεται "μυλος" η υποθεση, δεν το βλεπετε?
Λοιπον λαλακη το λεω σε εσενα γιατι εχω μεγαλυτερο θαρρος και γιατι σε παω με 1000 ξεκινα και κανε την αρχη .. !
Όπου κι αν πάω βλέπω να αρπαζόμαστε σαν τα κοκόρια..Ok, λίγο πολύ σε όλα τα forums ανεξαρτήτου θεματολογίας υπάρχουν αυτά, αλλά πιστεύω τον τελευταίο καιρό εδώ πέρα ξεφεύγουμε..Βόρειοι,Νότιοι, κοντράκηδες,ευθειάκηδες,πα λιοί,καινούριοι χάσαμε λίγο την μπάλα και φέρνουμε σε δύσκολη θέση και τα παιδιά που είναι υπεύθυνα ώστε να υπάρχει μια τάξη εδώ μέσα..Ακόμα και να διαφωνείς σε πολύ σημαντικά θέματα με κάποιον, πιστεύω ότι όλα μπορούν να γίνουν χωρίς αποχωρήσεις παιδιών και παρεξηγήσεις..Βάλτε όλοι βρε σεις λίγο νερό στο κρασί σας που λέει πιο πάνω και ο ntenimio..
Καλημέρα και από εμένα. Κάθομαι και διαβάζω το φορουμ και πραγματικά αναρωτιέμαι τι διαφορά έχει τις τελευταίες μέρες από τα άλλα φόρουμ που παλαιότερα χλευάζαμε!!!! Στα οποία σφάζονται και όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο Λαλαξ τσακώνονται ποιός την έχει μεγαλύτερη! Κατα την ταπεινή μου άποψη για να διατηρείς ένα νορμαλ επίπεδο σε ένα φόρουμ πρέπει να τηρούνται οι κανόνες. Αν ομως από την άλλη οι κανόνες περιορίζουν κάποιους απλά ή τους αφήνεις να κάνουν ότι θέλουν ή τους διώχνεις (όπως έχει γίνει παλαιότερα). Στην δική μας περίπτωση πιστεύω ότι ενω τηρούνταν οι κανόνες ξαφνικά το γυρίσαμε με αποτέλεσμα να γίνει μπουρδέλο. Πρέπει να αποφασιστεί από τους CO αν θα τηρούνται κανόνες ή όχι (πίστεύω πώς και τα 2 παιδία είναι υπέρ των κανόνων). Σε αυτή την περίπτωση άποψή μου είναι καταρχήν το πόστ του ΧΧΧ Κοτσάμπα ότι έπρεπε να αντιμετωπιστεί διαφορετικά. Δεν είπα να μην ανοίξει το ποστ αλλά από την στιγμή που το ανοίγει θα έπρεπε να χρησιμοποιεί διαφορετική γλώσσα χωρίς να τορπιλίζει όλους τους υπόλοιπους. Αν από εκεί και πέρα δεν θέλει να το κάνει απλά διαγράφεται το ποστ (και όχι μετά από 5.000 αναγνώσεις). Δεν μιλάω προσωπικά για το συγκεκριμένο μέλος το οποίο και δεν γνωρίζω καν.
Θα συμφωνήσω και με τον Ηλία στο ότι είναι λογικό να δημιουργούνται παρεάκια από μερικούς αλλά δεν μπορεί να ταιριάζουν όλοι με όλους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φερθούμε όλοι λογικά και πολιτισμένα. Και στην περίπτωση άλλου μέλους που κάνένας από το φορουμ δεν τον πήγαινε μια και ερχόταν σε συναντήσεις και εκδρομές, δεν πήγε κανεις από εμας να τον βρίσει ή να τον ειρωνευτεί. Σιγά σιγά το κατάλαβε και αποχώρησε από μόνος του. Θέλω να πώ ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε ούτε να το παίζουμε εξυπνήδιδες, χεράδες, γρηγοροι, μαμιαδες κλπκλπ. Το φόρουμ δεν είναι για να βγάλουμε την ειρωνεία ή την μαλακία μας. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον είτε τον γουστάρουμε είτε όχι και συνεχίζουμε το φόρουμ. Δεν το κάνουμε και πολύ σύντομα θα αρχίσουμε όλοι σιγά σιγά να φεύγουμε.
όλα αυτά τα λέω σε ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΟ επίπεδο και δεν το λέω απλά για να το πώ!!!!!!!!! Είμαι μέλος σε αυτό το παρεάκι, έχω κάνει φιλίες πολύ δυνατές, όπως και είμαι σίγουρος ότι και κάποιοι δεν με γουστάρουν. Αλλά ποτέ ούτε εγώ ούτε εκείνοι έχουμε φερθεί παράλογα και αυτό γιατί πιστεύω μας κρατάει η αγάπη για το αμάξι.
Θα συμφωνήσω και με τον Ηλία στο ότι είναι λογικό να δημιουργούνται παρεάκια από μερικούς αλλά δεν μπορεί να ταιριάζουν όλοι με όλους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φερθούμε όλοι λογικά και πολιτισμένα. Και στην περίπτωση άλλου μέλους που κάνένας από το φορουμ δεν τον πήγαινε μια και ερχόταν σε συναντήσεις και εκδρομές, δεν πήγε κανεις από εμας να τον βρίσει ή να τον ειρωνευτεί. Σιγά σιγά το κατάλαβε και αποχώρησε από μόνος του. Θέλω να πώ ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε ούτε να το παίζουμε εξυπνήδιδες, χεράδες, γρηγοροι, μαμιαδες κλπκλπ. Το φόρουμ δεν είναι για να βγάλουμε την ειρωνεία ή την μαλακία μας. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον είτε τον γουστάρουμε είτε όχι και συνεχίζουμε το φόρουμ. Δεν το κάνουμε και πολύ σύντομα θα αρχίσουμε όλοι σιγά σιγά να φεύγουμε.
όλα αυτά τα λέω σε ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΟ επίπεδο και δεν το λέω απλά για να το πώ!!!!!!!!! Είμαι μέλος σε αυτό το παρεάκι, έχω κάνει φιλίες πολύ δυνατές, όπως και είμαι σίγουρος ότι και κάποιοι δεν με γουστάρουν. Αλλά ποτέ ούτε εγώ ούτε εκείνοι έχουμε φερθεί παράλογα και αυτό γιατί πιστεύω μας κρατάει η αγάπη για το αμάξι.

[/quote]
Λάμπρο εμείς παμε πακέτο φίλε
...εγώ στα έλεγα για την Blondie οτι δεν μας θέλει...Αλλα εμείς δεν πρόκειται να της κάνουμε την χάρη...
Originally Posted by Valiant' timestamp='1336642535' post='21685435
[quote name='blondie_s2k' timestamp='1336633616' post='21685346']
[quote name='SBIT' timestamp='1336631462' post='21685304']
Σιγά σιγά το κατάλαβε και αποχώρησε από μόνος του.

[/quote]
...εγώ στα έλεγα για την Blondie οτι δεν μας θέλει...Αλλα εμείς δεν πρόκειται να της κάνουμε την χάρη...

[/quote]
Originally Posted by toxicity' timestamp='1336653154' post='21685646
[quote name='Valiant' timestamp='1336642535' post='21685435']

[/quote]

[/quote]
[/quote]
Επαληθευτηκες Σπυρο, αλλα φιλε μου δεν μασαμε εμεις
Δεν θα ξεμπλέξει η Blondie τοσο ευκολα

With Love - Ninja!