Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Δείτε το ΟΛΟΙ σας!

Thread Tools

Old Apr 26, 2010 | 07:06 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT,Apr 26 2010, 06:51 AM
Εδώ μέχρι και εισαγώμενες ντομάτες έχουμε. Το είδα πέρσι σε νησί και μου ήρθε εγκεφαλικο. Εισαγουμε ντομάτα ρε πούσ@η μου!!!!!!! Αν είναι δυνατόν.
Ερχονται πολύ δύσκολες μέρες λέμε!!!!!!!
Επειδή συμβαίνει να έχω συμφοιτητή απο αγροτική οικογένεια που είναι καλός φίλος και μου τα έχει πεί αυτά,έπρεπε να δείς πώς κάνανε όταν ερχόντουσαν οι επιδοτήσεις για τους αγρότες απο την ΕΕ που μοιράζανε ΤΟΥΣ ΠΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ στο καφενείο,χωρίς χαρτιά χωρίς τίποτα.

Πέρναγες,έβαζες μια τζίφρα και τα τσέπωνες.Πίστευαν οτι δεν θα ξαναδουλέψουν ποτέ στη ζωή τους.Κανείς δεν εξέτασε τι κάνανε με αυτά τα λεφτά,αν φτιάξανε υποδομή,αν αν αν...

Αναλωθήκανε τα χρήματα αυτά σε επίδειξη πλούτου.Είτε με "Μερσεντέ",είτε να τα καίνε στα μπουζούκια.Ενδεικτικά,θα πώ αυτό που μου μετέφερε ο φίλος μου,οτι σε σχετικά μικρό χωρίο(hint:απο την άλλη μεριά του Παρνασσού απο εκεί που βρίσκεται η Αράχωβα,στο κάμπο) υπήρχε περίοδος που είχαν ανοίξει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.Ακούγεται γελοίο σαν επιχείρημα,όμως μέχρι να τελείώσουν τα λεφτά,έκαναν χρυσές δουλειές.

Αυτοί είμαστε."Η Ελλάδα του Κίτσου και του Μήτσου".
Reply
Old Apr 26, 2010 | 07:26 AM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Είναι πατριώτης λέμε...
Reply
Old Apr 26, 2010 | 07:32 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by jerryS2K,Apr 26 2010, 07:26 AM
Θεέ και Κύριε...
Reply
Old Apr 26, 2010 | 11:21 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Ρε παιδια συγνωμη τωρα εχω και φιλο που εχει διπλη υπηκοοτητα,και ειναι πολυ περισσοτερο ελληνας απο πολλους απο εμας.Τι παει να πει αυτο το κουλο,οτι δηλαδη οι Ελληνες του εξωτερικου δεν ειναι Ελληνες?Η' δεν ειναι πατριωτες,που μεχρι και παρελαση κανουν οι ανθρωποι και εδω εμεις παμε στις καφετεριες εκεινες τις μερες?Απο εκει δηλαδη βρισκουμε κατι και του κολλαμε του αλλου μια ταμπελα?Δηλαδη ο ανθρωπος προδωσε την ελλαδα καπου και δεν το ξερουμε?Συγνωμη που αντιδρω ετσι αλλα τυχαινει να εχω συγγενεις σε γερμανια καναδα και αυστραλια,και μου ειναι λιγο δυσκολο να τους κολλησω αυτη τη ταμπελα.Και μην μου πει καποιος ναι αλλα ο θειος σου δεν ειναι προθυπουργος,γιατι αν διαβασα καλα μιλαμε για ενα κανονα που ισχυει για ολους οσους εχουν διπλη ιθαγενεια.

Και ποιος ειναι αυτος που λεει οτι ο πρωθυπουργος της χωρας μας βαζει την αιτηση για το διαβατηριο πιο πανω απο τον ορκο του πρωθυπουργου?Δεν μας λεει και αυτος ποια ειναι η ιθαγενεια του και ποιο το κερδος αυτων των ισχυρισμων?Για να μην κρινουμε μονοπλευρα.

Πιθανόν εκεί να αναγράφει και άλλα για να είναι σίγουρος ότι η αίτηση του δεν θα απορριφθεί - όπως ότι ο όρκος που έδωσε σαν πρωθυπουργός ήταν τυπικός κ.λ.π.
Δηλαδη αυτο το πιστευει κανενας σοβαρος ανθρωπος?Δεν θα ειχε μαθευτει?Δεν θα ειχε πεσει αυτη η αιτηση στα χεςρια καποιου δημοσιογραφου?Η' στα χερια του ΣΑΙΝΙΟΥ που υποστηριζει ολα αυτα?
Αυτα παιδια ειναι υπερβολες και μονο για προπαγανδα κανουν τουλαχιστον στα δικα μου αυτια.Αν υπαρχουν αποδειξεις που να φαινονται και οχι εικασιες εγω ειμαι ο πρωτος που θα τις δεχτω.

Συγνωμη φιλε jerryS2K αλλα ειμαι αντιθετως αυτης της αποψης.
Reply
Old Apr 26, 2010 | 11:43 AM
diavatirio's Avatar
Registered User

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με έναν απλό πολίτη που έχει πολλαπλή ιθαγένεια. Αλλά ο πρωθυπουργός της χώρας έχει ευθύνη να προασπίζεται τα συμφέροντα της ελλάδας και να ακολουθεί πιστά τους νόμους. Mε την πολλαπλή ιθαγένεια, ο πρωθυπουργός δένει ουσιαστικά τα χέρια του, αφού δεσμεύεται να τηρεί την αμερικανική νομοθεσία που μπορεί να είναι σε αντίφαση με τα εθνικά συμφέροντα - και αυτό είναι το πρόβλημα. Ο απλός πολίτης έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει - και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν να σχολιάσει τις πράξεις του.
Reply
Old Apr 26, 2010 | 12:22 PM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Νομιζω πως οι νομοθεσιες των κρατων πανω κατω εχουν το ιδιο δικαιο.Δεν νομιζω δηλαδη να χρειαστει να παρανομησει εις βαρος των ΗΠΑ.
Αυτο που μου λες ειναι οτι θα αναγκαστει απο αυτη του τη θεση να ειναι λιγο μιο soft με τα συμφεροντα των αμερικανων.Σαν ισχυρισμος δεκτος αλλα μεχρι να γινει πραξη,αν γινει δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα στο να παραιτηθει της διπλης ιθαγενειας του.Λογικα αν ισχυουν ολ'αυτα γιατι δεν ξερω αν ειναι και αληθη(ο καθενας μπορει να ισχυριζετε οτι θελει,ιδικα για πραγματα λεπτα που ο απλος πολιτης οπως εμεις δεν μπορει να βγαλει ακρη και να τα εξακριβωσει,δηλαδη θα μπορουσα να παω αυριο και να ρωτησω "ρε παιδια ο Παπανδρεου εχει αμερικανικο διαβατηριο?"και να παρω απαντηση)νομιζω θα φανουν ολα στο μελλον,τουλαχιστον προς το παρον δεν βλεπω παραπανω κολλητηλικια με τους αμερικανους.Ισα ισα που καθε μερα μιλαει ο ανθρωπος με ευρωπη για το αδιεξοδο της χωρας μας.Στο κατω κατω αν ηταν ετσι θα ειχε κανει οτι θελουν απο την αντιπερα οχθη δηλαδη να βαρεσει κανονι και να χασει το φως του το ευρω που βολευει μονο την αμερικη.Αλλα συνεχως φωναζουν πως δεν ειναι συμφωνη η πολιτικη τους με κατι τετοιο και τουλαχιστον οι μεχρι τωρα πραξεις τους δεν δειχνουν κατι τετοιο.
Ειναι πολυ νωρις για ταμπελες παιδια.Λιγο υπομονη δεν βλαπτει.
Reply
Old Apr 27, 2010 | 12:22 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ξυπνατε ρεεεε!
Reply
Old Apr 27, 2010 | 12:56 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by energetic,Apr 27 2010, 12:22 AM
Ξυπνατε ρεεεε!
Reply
Old Apr 27, 2010 | 03:45 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

Jerry φιλε μου ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα για τα κατα καιρους αρθρα που ανεβαζεις , παντα ψαγμενα και ενημερωτικα.
Εγω να προσθεσω οτι το βιντεακι αυτο υπαρχει και με ελληνικους υποτιτλους σε 12 δεκαλεπτα επεισοδια που ειλικρινα αξιζει να αφιερωσετε 2 ωρες για να το παρακολουθησετε.[media]http://www.youtube.com/watch?v=9loPiyKm-z8 [/media]
Reply