ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ GΑΜΕS - ΧΒΟΧ360 / PS3 / WII
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Καθολου Λευτερη. Μιλαμε για πολυ δραση οπως το προηγουμενο Red Dead. 
Θεοδοση, το παιχνιδι αυτο ειναι το πολυ αναμενομενο sequel του Red Dead Revolver καθως εχουν περασει 5 χρονια απο τοτε που εχει κυκλοφορησει. Αναφερουν οτι θα φερει μια μικρη επανασταση στο χωρο του gaming καθως η μηχανη animation και graphics θα ειναι πολυ προηγμενη (βασικα συνδυασμος δυο) με ρεαλισμο που δεν εχουμε ξαναδει. Πραγματικα πολυ εντυπωσιακο και τεραστιο απ'οτι περιγραφουν πολλα sites. Θα περιμενουμε ομως μεχρι τον Απριλιο 2010. Αν παρει καλες κριτικες θα το παρω μολις κυκλοφορησει.
http://www.gamespot.com/ps3/action/reddead...=result;title;0

Θεοδοση, το παιχνιδι αυτο ειναι το πολυ αναμενομενο sequel του Red Dead Revolver καθως εχουν περασει 5 χρονια απο τοτε που εχει κυκλοφορησει. Αναφερουν οτι θα φερει μια μικρη επανασταση στο χωρο του gaming καθως η μηχανη animation και graphics θα ειναι πολυ προηγμενη (βασικα συνδυασμος δυο) με ρεαλισμο που δεν εχουμε ξαναδει. Πραγματικα πολυ εντυπωσιακο και τεραστιο απ'οτι περιγραφουν πολλα sites. Θα περιμενουμε ομως μεχρι τον Απριλιο 2010. Αν παρει καλες κριτικες θα το παρω μολις κυκλοφορησει.
http://www.gamespot.com/ps3/action/reddead...=result;title;0
καλησπέρα αγορίνες sorry που σας χαλάω το topic,ενδιαφέρομαι για το καινούργιο psp 3004 και ήθελα να μου πείτε τι γνωρίζετε. έχω ακούσει ότι μπορείς να το σύνδεσης και με την τηλεόραση γενικά αξίζει τον κόπο(τα λεφτά του) η όχι?
Στο online playstation store,για όσους έχουν PS3,η Polyphony Digital έβγαλε ένα demo του GT5 για κατέβασμα ''free''.Είναι μια time trial διαδρομή με επιλογή ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα(370z-stock και 370z-tuned).
Όσοι πιστοί....
Όσοι πιστοί....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by S2Kbaris,Dec 17 2009, 07:33 PM
καλησπέρα αγορίνες sorry που σας χαλάω το topic,ενδιαφέρομαι για το καινούργιο psp 3004 και ήθελα να μου πείτε τι γνωρίζετε. έχω ακούσει ότι μπορείς να το σύνδεσης και με την τηλεόραση γενικά αξίζει τον κόπο(τα λεφτά του) η όχι?

Χτυπα το με κλειστα ματια, ειναι πολυ καλη επιλογη. Η τιμη ειναι πολυ χαμηλη αυτο το καιρο, επειδη εβγαλε το PSP Go, στο οποιο ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια του. Πιο συγκεκριμενα με το PSP Go πρεπει να κατεβαζεις τα παιχνιδια του απο Playstation Store και δε παιζει τα παιχνιδια του PSP 3000 (3004) οπου παιζει με δισκακια.

Εγω εχω το Nintendo DS Lite. Αν δεν το ειχα παρει, θα χτυπαγα το PSP 3000. Ασε που κανεις περισσοτερα με αυτο, συν οτι η τεχνολογια του 3000 ειναι αλλου.