ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ GΑΜΕS - ΧΒΟΧ360 / PS3 / WII
Originally Posted by Vagelis,Dec 17 2009, 09:00 PM
Στο online playstation store,για όσους έχουν PS3,η Polyphony Digital έβγαλε ένα demo του GT5 για κατέβασμα ''free''.Είναι μια time trial διαδρομή με επιλογή ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα(370z-stock και 370z-tuned).
Όσοι πιστοί....

Όσοι πιστοί....
Δεν το ειδα εχθες το ποστ ρε γμτ! Βαγγελακη ετοιμασου το Σ/Κ!!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Μετα απο συζητηση με τον Λευτερη, οπου δεν χρειαστηκε και πολυ να με πεισει, μαλλον παμε σε Group Buy για playseat και G27. 
Χωρις πλακα, αν παρουμε περισσοτερα απο ενα, ισως μας κανουν καλυτερη τιμη.

Χωρις πλακα, αν παρουμε περισσοτερα απο ενα, ισως μας κανουν καλυτερη τιμη.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ενα πολυ καλο αναλυτικο review απο την SimHQ για την τιμονιερα Logitech G27, την oποια συγκρινει με τo προηγουμενο της μοντελο G25. 
http://www.simhq.com/_technology2/technology_153a.html
http://www.simhq.com/_technology2/technology_153a.html
Originally Posted by leftis,Dec 16 2009, 11:57 AM
χαχαχα! Εχω ακριβως τα ιδια, μονο που το GT5 ηταν ο λογος που πηρα το PS3. Βασικα μεσα στην βδομαδα θα εχβ στα χερια μου το Μetal Gear, δωρακι απο την αγαπημενη μου αδελφη.. 
Δυστυχως το Assassin's Creed 2 εχει αρχισει να με κουραζει. Πολυ ωραιο story plot, πολυ ωραια γραφικα, ωραια κινησιολογια του χαρακτηρα, αλλα ειναι αργο..Δλδ εχθες που το εβαλα να παιξω σχετικα αργα, κοντεψε να με παρει ο υπνος.
Στην wish list μου ειναι τα εξης: Uncharted 2, Call of Duty - Modern warfare 2, GTA IX, και οσο και να γελασετε το Βuzz (εχει πολυ γελιο)

Δυστυχως το Assassin's Creed 2 εχει αρχισει να με κουραζει. Πολυ ωραιο story plot, πολυ ωραια γραφικα, ωραια κινησιολογια του χαρακτηρα, αλλα ειναι αργο..Δλδ εχθες που το εβαλα να παιξω σχετικα αργα, κοντεψε να με παρει ο υπνος.
Στην wish list μου ειναι τα εξης: Uncharted 2, Call of Duty - Modern warfare 2, GTA IX, και οσο και να γελασετε το Βuzz (εχει πολυ γελιο)
Μολις συνδεσα το καινουργιο μου μπλιμπλικι[PS3].Καψεροι ολου του κοσμου ενωθειτε.
Μου το δωσαν με 2 παιχνιδια τα οποια μαλλον δεν τα ξερει ουτε η μητερα τους.In famous και killzone 2..
Με ποιο να αρχισω να καιγομαι?
Μου το δωσαν με 2 παιχνιδια τα οποια μαλλον δεν τα ξερει ουτε η μητερα τους.In famous και killzone 2..
Με ποιο να αρχισω να καιγομαι?