ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ GΑΜΕS - ΧΒΟΧ360 / PS3 / WII
Παιδια τσιμπησα καλωδιακι HDMI καλο και GT5prologue και εχω αρωστησει.Μπηκε και η τιμονιερα και αντε γεια.
Εντωμεταξυ γραφει οτι ειναι το spec3.εχουν βγει και 1-2 γιατι αυτο εχει και την F1 της Ferrari και την California που νομιζω δεν τα ειχε στην αρχη???
Τα γραφικα δεν υπαρχουν.Εδω και μια ωρα δεν εχω παιξει και χαζευω τα αμαξια και δεν ξερω με ποιο να ξεκινησω...
Εντωμεταξυ γραφει οτι ειναι το spec3.εχουν βγει και 1-2 γιατι αυτο εχει και την F1 της Ferrari και την California που νομιζω δεν τα ειχε στην αρχη???
Τα γραφικα δεν υπαρχουν.Εδω και μια ωρα δεν εχω παιξει και χαζευω τα αμαξια και δεν ξερω με ποιο να ξεκινησω...
Κοιτα σε αυτη τη φαση παιζω με το Capuccino και το ΡΧ8 αλλα και παλι τα σπαει.ΘΕΛΩ F40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μεχρι το βραδυ θα την εχω παρει πιστευω.
Λιωνω και δεν παλιωνω..
Παντως εχει πολυ περισσοτερα αμαξια απο το 1ο prologue που ειχε βγει.
Μεχρι το βραδυ θα την εχω παρει πιστευω.
Λιωνω και δεν παλιωνω..Παντως εχει πολυ περισσοτερα αμαξια απο το 1ο prologue που ειχε βγει.
Όποιο prologue και να έχεις είναι το ίδιο...το παιχνίδι κάνει update από μόνο του...εγώ το έχω ένα χρόνο...στην αρχή δεν είχε την california...τώρα την έχει...έχει και την lotus evora την οπoία μου την πέρασε στο τελευταίο update...
Originally Posted by gre165-makis,Dec 19 2009, 05:39 AM
και το ΡΧ8
Λοιπόν...ξεκινάς με το integra...αγοράζεις μετά το capuccino(σε πράσινο
) και τελειώνεις με αυτά την c class...με τα λεφτά που έχεις παίρνεις το GT-R και μετά μαζέυεις λεφτά για την elise την tuned....και μετά στο στρίψιμο δεν έχεις αντίπαλο....
Το ιντεγκρα το πηρα μολις γιατι ηθελε μονο αυτο σε εναν αγωνα.Μετα παω για πισωκουνα αποκλειστικα.
Τα πηρα ολα χρυσα μεχρι στιγμης και μου σπαει τα νευρα ο γυρος με τα 16 αμαξια που πρεπει να τα περασεις ολα σε ενα γυρο...!!!
Τα πηρα ολα χρυσα μεχρι στιγμης και μου σπαει τα νευρα ο γυρος με τα 16 αμαξια που πρεπει να τα περασεις ολα σε ενα γυρο...!!!
Εχθες κατεβασα το time trial και ασχοληθηκα 1-2 ωριτσες με το 370Ζ tuned.
Εχω κολλησει στο 1.40.9x . Transmission: manual, Traction control: OFF.
Πρεπει να την δω διαφορετικα λιγο, αλλιως δεν θα κατεβει.
Μου την δινει που παιζω με το controller. Ουσιαστικα γκαζι και φρενο ειναι on-off.
Εχω κολλησει στο 1.40.9x . Transmission: manual, Traction control: OFF.
Πρεπει να την δω διαφορετικα λιγο, αλλιως δεν θα κατεβει.
Μου την δινει που παιζω με το controller. Ουσιαστικα γκαζι και φρενο ειναι on-off.
Mάγκες, ετοιμαστείτε - στο Αμέρικα από Ιούλιο - Αύγουστο 2010 θα κυκλοφορήσει το GT5.
Kαι μετά θα έρθει στο Κοντινένταλ Γιούροπ, Μιντλ Ιστ και Κ-Αφρικα (στο τελευταίο είμαστε εμείς).
Και μετά τα βράδια ποτέ δε θα ναι τα ίδια...
Kαι μετά θα έρθει στο Κοντινένταλ Γιούροπ, Μιντλ Ιστ και Κ-Αφρικα (στο τελευταίο είμαστε εμείς).
Και μετά τα βράδια ποτέ δε θα ναι τα ίδια...