Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ GΑΜΕS - ΧΒΟΧ360 / PS3 / WII

Thread Tools

Old Dec 22, 2009 | 09:06 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Λευτερη δεν θυμαμαι αν ειχες τιμονιερα πριν αλλα με τις συνχρονες πλεον τιμονιερες το παιχνιδι ειναι αλλου.

Στην αρχη σου φαινεται καπως δυσκολο αλλα πρεπει να εχεις στο νου σου οτι οδηγεις εκει εξω και με το γκαζι πρεπει να εισαι πολυ ακριβεις.

Εχω κανει και συγκρητικο dualshock με τιμονιερα σε χρονομετρημενο,με νικητη την τιμονιερα..Τουλαχιστον σε νορμαλ αυτοκινητα ειναι σιγουρα γρηγοροτερη λογο ακριβειας.

Εγω στο Prologue τις 1ες 3 κατηγοριες τις επαιξα με 0 TCS.Τωρα στην Spesial ζοριζει η φαση και θελει TCS ειδικα αν θελεις να τα παρεις χρυσα.

Καβλ..νω με ZO6 που χαιδευεις γκαζι με 3η και ανοιγει ουρα.Θελει χειρουργιο..Δεν θελω να παω Θεσ/νικη για χριστουγεννα λογο PS3..
Reply
Old Dec 22, 2009 | 09:18 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Καλα μιλαμε με εχετε τρελανει ολοι σας. Ελεγα να περιμενω να παρω το GT5 οταν βγει αλλα θα παρω μαλλον και Prologue και G27. Μ'αρεσει που ελεγα στο Λευτερη "ενταξει, θα παιζω στο 360 με τη τιμονιερα το FM2 μεχρι να βγει το GT5".

Μπουρδες! Ειμαι εδω και κανω διαρρυθμιση χωρου για το playseat αλλα τελικα παλι οπως πριν τα φτιαχνω, αντι να χαλαρωνω! Και ο λογος? Το εδιωξαν σημερα κιολας με tracking number, ολα κομπλε. Λογικα θα μου ερθει μεχρι το τελος της βδομαδας.
Reply
Old Dec 22, 2009 | 03:12 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Μαριε να προσεχεις γιατι αυτα τα μηχανηματα ειναι του διαολου!!

Θυμαμαι τα λογια του Πατερα μου που με εβλεπε παντα κ..λωμενο με τα αυτοκινητα και μου ελεγε..''στα 25 σου θα τα εχεις βαρεθει ολα.και εγω ετσι ημουν και μετα απο 2-3 χρονια βαρεθηκα τα γκαζια''.

Ποσο αδικο ειχε..
Reply
Old Dec 22, 2009 | 09:10 PM
energetic's Avatar
Registered User

Λευτερη, αυτα για σενα...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ipbYycrSJww [/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=2VOhm4ToB0g [/media]

http://www.youtube.com/results?search_quer...arch_type=&aq=f
Reply
Old Dec 22, 2009 | 09:32 PM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Μακαρε ολο το GT4 το ειχα βγαλει με μια παλια τιμονιερα της logitech. Η μερα με την νυχτα βεβαια με την G27. Την αφησα ομως Αγγλια και τωρα που πηρα το Prologue ξενερωνα με το χειριστηριο οποτε και αγορασα την G27. ΟΙ χρονοι δεν συγκρινονται! Προχθες που την πρωτοπηρα και επαιξα πρωτη φορα (απο προχθες δεν εχω ξαναπαιξει) κατεβασα τον χρονο μου στο Time Trial μισο δευτερολεπτο.
Ενα μικρο update σε αυτο που ειχα πει για τον συμπλεκτη οτι δεν λειτουργει..WRONG!!! Δικο μου λαθος! Λειτουργει μια χαρα και στο Prologue και στο Nissan Time Τrial. To μονο που δεν λειτουργει και αυτο ειναι σιγουρο ειναι τα paddles στο Prologue.

Kαλα ενταξει, αυτο με τον πατερα σου κλασσικοτατο και ισχυει και για μενα. Εμπαινε μεσα στο δωματιο μου οταν ημουν Λυκειο ακομα, και απο την μια μερια οι στοιβες τα περιοδικα αυτοκινητου και απο την αλλη η TV με το PS2 και το GT3 να παιζει..Κουνουσε το κεφαλι του και μου ελεγε "ποτε θα μεγαλωσεις?" Ε, απο τοτε δεν εχει αλλαξει το παραμικρο Μαλλον χειροτερευσε η κατασταση γιατι τωρα βλεπει κατα καιρους και στοιβες με λαστιχα, ζαντες κτλ.

Οριστε και μια photo απο την Τεταρτη που πρωτοπηρα την τιμονιερα και πως χρειαστηκε να κανω το σαλονακι μου.. Επειτα αποφασισα οτι δεν γινεται ετσι δουλεια οποτε αναγκαστικα να τα σκασω παλι..

Reply
Old Dec 22, 2009 | 10:05 PM
energetic's Avatar
Registered User

Eυτυχως που δεν πηρα καμια φωτογραφια το δικο μου σαλονι χθες που ηταν λες και εκανα μετακομιση. :loλ: Τωρα ειναι σχεδον ολα στη θεση τους. Στο μεταξυ απ'οτι φαινεται, το playseat θα ερθει πιο γρηγορα απ'οτι περιμενα. Ανυπομονω!

Παντως μια ζωη παιδια θα ειμαστε, αυτο δεν αλλαζει.

"Υπερφυσικοι μπεμπηδες"
Reply
Old Dec 23, 2009 | 09:46 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Υποσχέθηκα να τσεκάρω το θέμα συμπλέκτη και να επανέλθω.
Λοιπόν, όταν ο συμπλέκτης δεν πατηθεί καλά πετάει νεκρά. Για να δουλέψει ο συμπλέκτης "κανονικά" και να συμβαίνει το παραπάνω : στο λεβιέ μπροστά έχει 4 κουμπιά σε διάταξη ρόμβου όπως στο χειριστήριο (τρίγωνο, τετράγωνο, κύκλος και χι), πατάτε το πάνω (νοητά το τρίγωνο) και το κρατάτε για μερικά δευτερόλεπτα.
Υπενθυμίζω ότι μιλάω για την G25 και ΟΧΙ την G27
Reply
Old Dec 23, 2009 | 10:45 AM
energetic's Avatar
Registered User

Ειναι θεμα ρυθμισεων τις τιμονιερας παιδια.
Reply
Old Dec 23, 2009 | 04:33 PM
energetic's Avatar
Registered User

To Autoblog και το Joystiq τα βρηκαν σκουρα με το Demo του GT5.

http://www.autoblog.com/2009/12/23/review-...-skill-w-video/
Reply
Old Dec 26, 2009 | 08:53 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Επειδη μου χαρισαν μια κονσολα PS2, δωστε μου λιγο τα φωτα σας boya μου:
Tο PES 2010 υπαρχει για PS2, ε?
Το Grand Turismo 4 που ειναι για το PS2 , εχει μεσα S2K, σωστα?

Προτεινετε καποιο αλλο παιχνιδι καλο με το s2k για PS2?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:19 PM.