When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
Λοιπον, να τα παρουμε απο την αρχη. Σημερα παρελαβα το Universal Action Driver απο το Hardstore. Η τιμη του ειναι στα 58,50 €, αλλα μαζι με τα μεταφορικα συν φορους κτλ η τελικη τιμη φτανει στα 95,87 € κατευθειαν στη πορτα σας. Το καταστημα βρισκεται στη χωρα San Marino οπου ειναι εκτος Ευρωπαικης Ενωσης και περικυκλωμενη γεωγραφικα απο την Ιταλια. Το αναφερω αυτο διοτι οτι ερχεται απο εκει, περναει απο τελωνειο αλλα υπαρχουν εξαιρεσεις με το αναλογο κοστος στα μεταφορικα. Καντε download απο εδω το αρχειο οπου αναφερει λεπτομερειες σχετικα με τελωνεια και μεταφορικα, χρεωσεις κτλ. Ευτυχως το χρηματικο ποσο ηταν κατω απο 100,00 € οποτε δεν ειχα επιπλεον χρεωσεις. Το site τελικα ειναι πολυ αξιοπιστο οπως μου ειχε αναφερει ο Luca παλαιοτερα. Επισης σου δινουν tracking number για το πακετο.
Παρακατω σας δειχνω πολλες φωτογραφιες για να παρετε μια καλη ιδεα περι τινος προκειται και επισης για να ειναι διαθεσιμες στο internet. Μιλαμε δεν βρηκα πουθενα φωτογραφιες του πριν το παρω για να ξερω και την αξιολογηση του.
Θα ελεγα οτι ειναι μια, κατα πολυ, φθηνοτερη λυση εναντι των περισσοτερων playseat για τιμονιερα που υπαρχουν στο εμποριο. Η κατασκευη του ειναι απο ανθεκτικο πλαστικο και το καθισμα ειναι κενο ωστε να βαζεις τα εξαρτηματα του και να το χρησιμοποιεις ως απλο καθισμα! βεβαια εχει οψη παιχνιδου λογω επιλογης χρωματων και ογκου αλλα στη τελικη παιχνιδα παιζεις με αυτο. Για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορεις να πιστεψεις οτι ολη αυτη η κατασκευη κοστιζει λιγοτερο απο 60,00 Euro. Οι αξονες ρυθμισεις ειναι απο αλουμινιο και μπορεις να ρυθμισεις την αποσταση της τιμονιερας και την αποσταση για τα ποδια. Με λιγα λογια στη πραξη το βρηκα αρκετα σταθερο σε συνδυασμο με τη τιμονιερα του 360 οπου ειναι αρκετα ογκωδης (επειδη εχει επισης σχεδιαστει και για να παιζεις με αυτη και πανω στα γονατα) και με πολυ βαρος. Ειναι διπλασια σε πλατος απο την G27 να φανταστειτε.
Οριστε οι φωτογραφιες μαζι με ολα τα εξαρτηματα του Universal Action Driver.
Οτι πραγματα ειχα στο σπιτι για το S, εχουν μετακομισει εδω και ενα μηνα. Η κουτα ειναι ο παλιος υπολογιστης που χτυπησε μπιελα, εεεε sorry που χτυπησε σκληρο ηθελα να πω και τωρα τον εχω στο γραφειο για επισκευη.
Παντως οποιον τον ενδιαφερει το συγκεκριμενο playseat, πολυ ευχαριστως να το δει απο κοντα και να το δοκιμασει. Προβλεπω τον Λευτερη να κανει ποδαρικο στο σπιτι μου συντομα.