ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ GΑΜΕS - ΧΒΟΧ360 / PS3 / WII
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Foxy, am not sure that I will be getting the FM3 on PS3 or 360. Am happy at the moment with the FM2 on 360. Therefore, I will be getting the GT5 on PS3 on March 2010, if the date will not be changed till then.
Το Forza 3 αν και δε μου άρεσαν κάποια πράγματα το έχω ψιλολιώσει.
Η Sάρα έχει φτάσει τα μέγιστα άλογα και κρατήματα τόσο με τούρμπο όσο και με ατμόσφαιρα.
Απλά τα βάζει στο άνετο με F430 και Lambo. Είναι μέχρι να βρεί πρόσφυση.
Καλά το Lotus exige απλά δεν υπάρχει στις στροφές, πάρα πολύ καλό.
Το επόμενο project είναι το nsx-r το οποίο έχει πάρα πολύ καλά κρατήματα
που το δοκίμασα μέχρι 360hp περίπου.
Η Sάρα έχει φτάσει τα μέγιστα άλογα και κρατήματα τόσο με τούρμπο όσο και με ατμόσφαιρα.
Απλά τα βάζει στο άνετο με F430 και Lambo. Είναι μέχρι να βρεί πρόσφυση.
Καλά το Lotus exige απλά δεν υπάρχει στις στροφές, πάρα πολύ καλό.
Το επόμενο project είναι το nsx-r το οποίο έχει πάρα πολύ καλά κρατήματα
που το δοκίμασα μέχρι 360hp περίπου.
Registered User
Ενα προχειρο video με S2000 στο Forza Motorsport 3. Το καπo ειναι της Top Secret.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=yx0Z0LTGDrw [/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=yx0Z0LTGDrw [/media]
Χωρίς τιμονιέρα παίζω και δε βλέπω να παίρνω.
Είχα πάρει για το Gt4 στο ps2 την καλύτερη που είχε για το GT4 150€ αν θυμάμαι. Έπαιξα 2-3 φορές και δεν την ξαναέβαλα από τότε.
Μου αρέσει περισσότερο με το χειριστήριο.
Από μέσα δε με βολεύει να παίζω. Το έχω πάντα με κάμερα μπροστά από παρμπρίτζ.
Με χαλάει που του βάζεις εξατμίσεις, εισαγωγές κτλ και κάνει τον ίδιο θόρυβο από το μοτέρ.
Είχα πάρει για το Gt4 στο ps2 την καλύτερη που είχε για το GT4 150€ αν θυμάμαι. Έπαιξα 2-3 φορές και δεν την ξαναέβαλα από τότε.
Μου αρέσει περισσότερο με το χειριστήριο.
Από μέσα δε με βολεύει να παίζω. Το έχω πάντα με κάμερα μπροστά από παρμπρίτζ.
Με χαλάει που του βάζεις εξατμίσεις, εισαγωγές κτλ και κάνει τον ίδιο θόρυβο από το μοτέρ.
Registered User
Ο Σπυρος εχει ενα δικιο στο θεμα τιμονιερας. Κι εγω που εχω τη τιμονιερα στο 360, δεν την εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες. Ο λογος εχει να κανει με το να στησεις τη τιμονιερα καπου διοτι στα γονατα δεν βολευει καθολου. Μονο μια μονιμη εγκατασταση ή ενα playseat θα βολευε. Τοσο καιρο ψαχνω να βρω κατι φθηνοτερο απο αυτα που προσφερει το PlaySeat. Τελικα κατεληξα σε αυτο επειδη ηταν σχετικα μικρο σε ογκο αλλα δεν υπαρχει πλεον οποτε δεν το πηρα ποτε. Συνεχιζω και ψαχνω ομως, πρν μου τη βιδωσει κανα βραδυ και κανω καμια αγορα, αλλα με απασχολει το γεγονος οτι δεν εχω και πολυ χωρο στο σαλονι μου.
Originally Posted by energetic,Oct 26 2009, 02:00 PM
Ενα προχειρο video με S2000 στο Forza Motorsport 3. Το καπo ειναι της Top Secret.
Τα replay δεν έχω καταλάβει πως τα βλέπεις μέσα στο παιχνίδι;
Δε μου βγάζει κάτι να πατήσω για να το δείξει.
Μήπως δε μου τα δείχνει επειδή δεν έχω σκληρό δίσκο στο εξ μποξ;
Originally Posted by energetic,Oct 26 2009, 02:09 PM
Ο Σπυρος εχει ενα δικιο στο θεμα τιμονιερας. Κι εγω που εχω τη τιμονιερα στο 360, δεν την εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες. Ο λογος εχει να κανει με το να στησεις τη τιμονιερα καπου διοτι στα γονατα δεν βολευει καθολου. Μονο μια μονιμη εγκατασταση ή ενα playseat θα βολευε. Τοσο καιρο ψαχνω να βρω κατι φθηνοτερο απο αυτα που προσφερει το PlaySeat. Τελικα κατεληξα σε αυτο επειδη ηταν σχετικα μικρο σε ογκο αλλα δεν υπαρχει πλεον οποτε δεν το πηρα ποτε. Συνεχιζω και ψαχνω ομως, πρν μου τη βιδωσει κανα βραδυ και κανω καμια αγορα, αλλα με απασχολει το γεγονος οτι δεν εχω και πολυ χωρο στο σαλονι μου.
Στο σπίτι μου όλα στο σαλόνι τα έχω.
TV, Computer, Scanner, εκτυπωτής, στρερεοφωνικο, ηχεία, dvdplayer, xbox360, ps2 Ολα στο σαλόνι είναι.
ε, ένα playseat και ένα ps3 θα μας κλείσει το χώρο;
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ZjwwZijZwb0 [/media][media]http://www.youtube.com/watch?v=XiDjz9MsUdg [/media]