ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ I
Εγω ρε παιδια δινω και τον 14ο και τον 13ο μισθο μου , αλλα ρε πουστη θελω να δω να τους πηγαίνουν με χειροπεδες μεσα στο κορυδαλλο με 30 χρονια στο κεφαλι στον καθενα , Καραμανλή , Σημιτη και όλα τα λαμογια τους , εκει μεσα να τους γαμανε Αλβανοι για ολο το υπολοιπο της ζωης τους .
Από που ακούστηκε να μειώσουν τις αποδοχές των ιδιωτικών υπαλλήλων!!???!!!
Από που??!!!???
Αλλά έτσι είναι. Αυτές τις λύσεις περιμένεις από τους πρώην-εργατοπατέρες νυν πολιτικούς. Ανεπάγγελτους χαραμοφάιδες. Δεν έχουν δουλέψει μία Γ@ΜΗΜΕΝΗ ώρα στη ζωή τους. ΜΙΑ!
Και θέλουν να διαπραγματευτούν και το μέλλον της χώρας. Που ούτε BIC στυλό από το περίπτερο δεν μπορούν να αγοράσουν - κι αυτόν τσάμπα τον θέλουν.
ΖΩΑ!
Από που??!!!???
Αλλά έτσι είναι. Αυτές τις λύσεις περιμένεις από τους πρώην-εργατοπατέρες νυν πολιτικούς. Ανεπάγγελτους χαραμοφάιδες. Δεν έχουν δουλέψει μία Γ@ΜΗΜΕΝΗ ώρα στη ζωή τους. ΜΙΑ!
Και θέλουν να διαπραγματευτούν και το μέλλον της χώρας. Που ούτε BIC στυλό από το περίπτερο δεν μπορούν να αγοράσουν - κι αυτόν τσάμπα τον θέλουν.
ΖΩΑ!
Originally Posted by lalakis2000,Apr 26 2010, 12:03 AM
Να βάλουν όπισθεν και να έρθουν με φόρα.
Τους περιμένω.
Τους περιμένω.
Originally Posted by Amaretos,Apr 26 2010, 12:20 AM
Αντώνη μου φαίνεται δεν γαμ@#$% το σκ και ερχεσαι και ξεσπάς πανω μας
για μαζέψου σε παρακαλω
για μαζέψου σε παρακαλω
Εγω την έχω την λυση, παιρνω τα κουβαδάκια μου και την φαμίλια μου, και πάω στο χωριο. Θα φυτέψω τα βασικά για να εχουμε να τρώμε, θα πάρω και 10 προβατα και θα γινω αγρότης, θα δουλεύω για να βγάζω το φαγητό μας στα χωράφια και να πάνε να γαμ#$%$#
Και οταν βρω χρόνο θα πάρω και 5 ρουκέτες θα ανέβω να τις ρίξω στην Βουλή και θα γυρίσω στα προβατάκια μου!
Και οταν βρω χρόνο θα πάρω και 5 ρουκέτες θα ανέβω να τις ρίξω στην Βουλή και θα γυρίσω στα προβατάκια μου!