Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ I

Thread Tools

Old Apr 27, 2010 | 05:23 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Διαφέρει πραγματικά πάρα πολύ.
Ναι, υπάρχουν ομοιότητες σε πολλά. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδιες καταστάσεις...
Reply
Old Apr 27, 2010 | 05:24 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τασουλη, εισαι κουρασμενος? Εχεις τα νευρα σου? Ο Λεβεντης ειναι εδω να χωσει μπινελικια χοντρα για σενα. Μας το εχει αποδειξει με video οτι μπορει να το κανει (βλεπε τελευταια εκπομπη του).

Vote Λεβεντης now!
Reply
Old Apr 27, 2010 | 05:24 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Φιλε Amareto λεω το ιδιο πραγμα.Μπορει να σου φαινεται πως αδικω καποιους και οτι το βλεπω μεροληπτικα,αλλα δεν ειναι ετσι.

Αποψη μου ειναι πως ολοι εβαλαν το χερι τους να φτασει η χωρα εδω που ειναι τωρα.Δεν το αρνουμε και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Αλλα το ΠΑΣΟΚ τιμωρηθηκε γι'αυτες τις επιλογες του το 2004 και το πληρωσε ακριβα με τα χαμηλα ποσοστα του.Ο καραμανλης επρεπε τοτε να καταλαβει και να μην κανει τα ιδια και χειροτερα.
Οταν ομως εμπιστευεσαι καποιον με τη ψηφο σου και ταυτοχρονα καρφωνεις τον αλλο,περιμενεις μια διαφορετικη αντιμετωπιση απο αυτον που επελεξες τελευταια.Ετσι δεν ειναι?Εκει ειναι εμενα το θεμα μου,οτι παρελαβαν μια χωρα που ειχε χρεη αλλα δεν θα βαραγε κανονι,και δεν εκανα τιποτα γι'αυτο.Τι δεν λεω καλα.Και αντι να κανουν κατι να αποφυγουμε τη σημερινη μερα αντιθετως εκλεψαν μεχρι και το θεο τον ιδιο,και εκανα τη χωρα οπως ειναι τωρα.

Ειναι απλο τους ψηφισα το 2004 γιατι πιστευα σε αυτους και ειχα ελπιδες,και επειδη το ΠΑΣΟΚ τα ειχε κανει σκατα.και θα τους ξαναψηφιζα αν δεν ειχαν κλεψει και δεν ηταν η χωρα οπως ειναι τωρα με τα νουμερα που εχει τωρα και με το κανονι που παει να βαρεσει.

Δηλαδη ειναι παραλογο αυτο που λεω?Αφου τα σκατωσαν οπως και οι προιγουμενοι τους γιατι να ξανακυβερνησουν?Και απλα τα υπολοιπα κομματα δεν με πειθουν.Το μονο αξιολογο ειναι το ΛΑΟΣ με το καρατσαφερη αλλα ο ανθρωπος δεν εχει συνεργατες αξιολογους και χωρις συνεργατες δεν σχηματιζεις κυβερνηση.

Reply
Old Apr 27, 2010 | 05:26 AM
actinf's Avatar
Registered User

Απλά βρε Αντώνη, όπως είπα, έχω βαρεθεί αυτό το συνεχές ποστάρισμα από κάποιους, που ξαφνικά μόλις εδώ και 4 μήνες θυμήθηκαν ότι όλα πάνε σκ@τ@. Γενικά με ενοχλεί να με περνάνε για ηλίθιο (γιαυτό όπως λέει και ο Μάριος --> Λεβέντη την επόμενη φορα)
Reply
Old Apr 27, 2010 | 05:27 AM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Apr 27 2010, 03:24 PM
Τασουλη, εισαι κουρασμενος? Εχεις τα νευρα σου? Ο Λεβεντης ειναι εδω να χωσει μπινελικια χοντρα για σενα. Μας το εχει αποδειξει με video οτι μπορει να το κανει (βλεπε τελευταια εκπομπη του).

Vote Λεβεντης now!
Έχω και άλλη πρόταση
Reply
Old Apr 27, 2010 | 05:31 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Originally Posted by konstantinos2000,Apr 27 2010, 05:24 AM
Αφου τα σκατωσαν οπως και οι προιγουμενοι τους γιατι να ξανακυβερνησουν?
Τώρας μιλας σωστα!! Κανεις μας δεν ειπε φερτε πισω την ΝΔ, η ενσταση μου ηταν οτι σε ολα σου τα λεγόμενα, ελεγες οτι ναι εκαναν κακό οι πράσινοι αλλα ΟΧΙ τοσο οσο εκαναν οι μπλε μεσα σε 5 χρονια! Ολοι τους και 1 μηνα να τους εδινες στον καθενα το κράτος, θα προσπαθουσαν να φανε και να βάλουν και στις τσέπες για τον δρομο !

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ρε για Πρωθυπουργός να σφίξουν οι κώλοι, οποιος δεν δουλεύει σωστά σπίτι του!!!! Και αν εχει κάποιος αποψη απο οικονομικα και επιχειρήσεις και πως παει μπροστά μια επιχείρηση ειναι αυτος!

ΥΓ. Ασε που θα καβατζώσουμε και το πρωτάθλημα για καμια 50ρια χρονια
Reply
Old Apr 27, 2010 | 05:31 AM
Registered User

Κι επειδή πόσταρα και εγώ βιντεάκια Κων/νε να ξέρεις ότι δεν είχα διάθεση ειρωνίας απέναντι σε σένα αλλά απέναντι σε ένα λαό που ακόμα και σήμερα σε μεγάλο βαθμό άγεται και φέρεται από κομματικές πεποιθήσεις
Δεν εχω προβλημα με κανενα σας,ποσο μαλλον με σενα Αντωνη που σε εχω γνωρισει και σε συμπαθω αφανταστα.Το καταλαβαινω οτι ισως ειναι και η ενταση αλλα ενταξει απο ανθρωπους που δεν γνωριζεις να στη λενε νομιζω παραπαει.
Reply
Old Apr 27, 2010 | 05:32 AM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by konstantinos2000,Apr 27 2010, 03:31 PM
ποσο μαλλον με σενα Αντωνη που σε εχω γνωρισει και σε συμπαθω αφανταστα.
GAY ALERT
Reply
Old Apr 27, 2010 | 05:33 AM
Registered User

[QUOTE]ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ρε για Πρωθυπουργός να σφίξουν οι κώλοι, οποιος δεν δουλεύει σωστά σπίτι του!!!! Και αν εχει κάποιος αποψη απο οικονομικα και επιχειρήσεις και πως παει μπροστά μια επιχείρηση ειναι αυτος!
Reply
Old Apr 27, 2010 | 05:33 AM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by Amaretos,Apr 27 2010, 03:31 PM
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ρε για Πρωθυπουργός να σφίξουν οι κώλοι, οποιος δεν δουλεύει σωστά σπίτι του!!!! Και αν εχει κάποιος αποψη απο οικονομικα και επιχειρήσεις και πως παει μπροστά μια επιχείρηση ειναι αυτος!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:43 PM.