Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ I

Thread Tools

Old May 13, 2010 | 11:33 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

ΧαχαΧαΧαΧΑΧΑΑχΑχΑχΑχαχΑχχ αχΑχααΧαχα...
νταξ..
Reply
Old May 14, 2010 | 05:09 AM
HavefuNs2k's Avatar
Registered User

http://lianokladi01.blogspot.com/2008/10/z...-subtitles.html

για οσους δεν το εχουν δει,εχει πολυ ενδιαφερων!!!!!
Reply
Old May 16, 2010 | 02:35 PM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Συγγνώμη αν μαμάω το τόπικ,αλλά με έχει αγγίξει πολύ ο θάνατός του:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=162882
Reply
Old May 17, 2010 | 01:09 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Originally Posted by DimitrisN,May 16 2010, 02:35 PM
Συγγνώμη αν μαμάω το τόπικ,αλλά με έχει αγγίξει πολύ ο θάνατός του:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=162882
Άξια παράθεση Δημήτρη...
Μου το πε ένας φίλος σήμερα το πρωί. Ανατρίχιασα...και κάθε στιγμή που διαβάζω κάτι σχετικό σε κάποια σελίδα στο ίντερνετ μέχρι τώρα....
Δεν ξέρω αν είχες την τύχη να τον ακούσεις από κοντά(ελπίζω πως ναι), αλλά για μένα ήταν εμπειρία ζωής.Απ τις 3 ,νομίζω πως αύτη το 2005 ήταν η κορυφαία....τραγουδούσε καλύτερα απ το studio ...θυμάμαι stargαzer ,man of the silver mountain ,holy diver , children of the sea, heaven & hell ...νομίζω οι νότες που έπιασε τότε..απλά δεν πιάνονται...
R.I.P Ronnie !!
Reply
Old May 17, 2010 | 04:20 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Πέτρο δυστυχώς δεν είχα την τύχη να τον δώ απο κοντά,αλλα τι να σου λέω ρε φίλε...Επι της ουσίας με Dio μεγάλωσα,γι'αυτο και οι(όποιες) μουσικές επιρροές μου...

Ειδικά τότε με Rainbow και Sabbath(στους οποίους,κατα τη γνώμη μου,πολύ καλύτερος απο Ozzy)...

Όπως έγραψα και σε ένα κομμάτι του που άκουγα χτές:

R.I.P. Ronnie...
You are probably going right now through the Gates of Babylon,to Catch the Rainbow...
But you must always remember,Holy Diver:
Long live Rock n'Roll...
You shall be missed...
Reply
Old May 17, 2010 | 04:24 AM
str.racer's Avatar
Registered User

From: Limassol, Cyprus

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/ronni...mes-dio_17.html
Reply
Old May 17, 2010 | 04:39 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by str.racer,May 17 2010, 04:24 AM
Μέχρι και οι "Accept" σχολίασαν.

Δεν σας πιάνει ρίγος όταν άλλοι γίγαντες στέλνουν τις ευχές τους για τον γίγαντα που αποχώρησε?...

Judas,Twisted Sister και ποιός ξέρει και ποιοί άλλοι.Στεναχωρήθηκα πάντως που στο site του Blackmore δεν είδα τίποτα ακόμα.Εκείνος έπρεπε να ήταν δίπλα του.
Reply
Old May 17, 2010 | 04:46 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Originally Posted by DimitrisN,May 17 2010, 04:20 AM
Πέτρο δυστυχώς δεν είχα την τύχη να τον δώ απο κοντά,αλλα τι να σου λέω ρε φίλε...Επι της ουσίας με Dio μεγάλωσα,γι'αυτο και οι(όποιες) μουσικές επιρροές μου...

Ειδικά τότε με Rainbow και Sabbath(στους οποίους,κατα τη γνώμη μου,πολύ καλύτερος απο Ozzy)...

Όπως έγραψα και σε ένα κομμάτι του που άκουγα χτές:

R.I.P. Ronnie...
You are probably going right now through the Gates of Babylon,to Catch the Rainbow...
But you must always remember,Holy Diver:
Long live Rock n'Roll...
You shall be missed...
Δεν θέλω να σε στεναχωρίσω, αρκεί το σημερινό γεγονός,όμως μέγα σφάλμα στις 4-5 φορές που βρισκόταν εδώ,να μην κάνεις την κίνηση. Κάπου στο 95 + - ήμουν φαντάρος ,σύνορα,.δεν τα κατάφερα...,..Μετά ,όταν τον είδα για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 03 αν θυμάμαι καλά, είπα ναι, τώρα μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος.....το ενοούσα Δημήτρη....ο τύπος τραγουδούσε καλύτερα απ τα νιάτα του....στις επόμενες βέβαια συναυλίες ,η κούραση και η ταλαιπωρία δεν τον άφηναν να αγγίξει το τέλειο,αλλά στα 65 + ??? τι να λέμε??? και μιλάμε για πολύ δύσκολα κομμάτια....
Οι φωνές αυτές δεν πεθαίνουν..ποτέ....συνεχίζου ν να υπάρχουν και να μας θυμίζουν τι σημαίνει <φωνή>.
Reply
Old May 17, 2010 | 04:58 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by vtecas,May 17 2010, 04:46 AM
μέγα σφάλμα στις 4-5 φορές που βρισκόταν εδώ,να μην κάνεις την κίνηση. ο τύπος τραγουδούσε καλύτερα απ τα νιάτα του....στις επόμενες βέβαια συναυλίες ,η κούραση και η ταλαιπωρία δεν τον άφηναν να αγγίξει το τέλειο,αλλά στα 65 + ??? τι να λέμε??? και μιλάμε για πολύ δύσκολα κομμάτια....
Άμα σου πώ οτι χτυπάω ακόμα το κεφάλι μου στο τοίχο για τη τελευταία φορά,που αν σου πώ γιατι δεν πήγα,θα με χτυπάς κι εσύ?

Είναι ο μοναδικός κατα τη γνώμη μου,που ακόμα και στα 65 του,η φωνή του δεν είχε αλλάξει καθόλου σε σχέση με όταν ήταν νέος.Το ίδιο κρυστάλλινη και μοναδική να μας ταξιδεύει στα(απαράμιλλης ομορφιάς)μεσαιωνικά ταξίδια του...

Πραγματικά ήταν "the biggest small man,ever lived"....
Reply
Old May 17, 2010 | 06:05 AM
str.racer's Avatar
Registered User

From: Limassol, Cyprus

Πραγματικά τέλειες συναυλίες. Μόνο στις τελευταίες 2 που έκανε στην Αθήνα ήμουν παρόν, και ήταν πραγματικά από τις καλύτερες στιγμές που έζησα σε συναυλίες!
Ο άνθρωπος δεν υπήρχε! Θεός! ΦΩΝΑΡΑ, όρεξη... και 65 χρονών!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:30 AM.