ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ I
το οτι ηταν αμερικανακι καυτος κ οπατερας του ξερουμε ολοι μας το οτι εχει κ αιμα εβραιου πρωτη φορα το δειαβαζω,ρε παιδια να πω κατι?σκατα στο στομα μου πρωτα απολα,ο χιτλερ που εκεγαι τους εβραιους μηπως ειχε δικιο?κ ειχε πει,καπια μερα θα με θυμηθειται κ θα με κανετε ηρωα,μηπως εχει δικιο?οι εβραιοι ειναι 2με 3 εκατομμυρια κ κυβερνανε ολο τον κοσμο τα καθικια κεχουν μαζεψει ολο το χρημα του κοσμου.προςθεου μη παρεξηγεισετε οτι εγγρινω τησ μεθοδους του χιτλερ,αλλα αςτο δουμε κ λιγο με αλλο ματι,παντως αν μου ελεγαν οτι πατωντας αυτο το κουμπι, σκοτωνεις ολλους τους εβραιους,ειληκρινα θα το παταγα, κας καιγομουν στην κολαση.
Χάρη
Ναι ρε φίλε......Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α Α Α Α Α Α Α.........
Λέμε, λέμε, λέμε.......
Ας κοιτάξουμε πρώτα όλοι να γίνουμε ο καθένας καλύτερος άνθρωπος.......
Ας μου πει ένας, Ε Ν Α Σ, ότι αν είχε την δυνατότητα και ήταν στην θέση όλων αυτών που κατηγορούμε, οτι δεν θα έκανε τα ίδια και χειρότερα........
Απλά δεν έχουμε την δυνατότητα να είμαστε στην θέση τους και για αυτό τους κράζουμε.......
Ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι του ίσως να κάνει και χειρότερα.....
Κανένας μας δεν είναι αγνός και αμόλυντος και ούτε βαδίζει με το σταυρό στο χέρι......
Και για να εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε, δεν υποστηρίζω ούτε υπερασπίζομαι κανένα από αυτούς τους φούστηδες αλλά ΒΑΡΕΘΗΚΑ σε αυτή την χώρα την μιζέρια και την κλάψα ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ......
Συμφωνώ να κρίνουμε, να κατακρίνουμε, να στηλιτεύουμαι συμπεριφορές και πράξεις αλλά δεν συμφωνώ όλα τα παραπάνω να γίνονται σκοπός ζωής και ύπαρξης, να ξυπνάμε με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό και το στόμα και να κοιμόμαστε με αυτές.....
Ας συνειδητοποιήσουμε ότι μέσα σε μια στιγμή μπορεί να χαθούν όλα, ότι μέσα σε μια στιγμή μπορεί να αλλάξει για πάντα και μη αναστρέψιμα η ζωή μας προς το χειρότερο και να φροντίσουμε να περάσουμε τις μέρες που μας απομένουν μέχρι να σβήσει το καντηλάκι μας χωρίς μιζέρια, κλάψα και όσο καλύτερα μπορούμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας σε όλους τους τομείς.....
Καθόλου τυχαίο το "όσα φέρνει μια στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος".......
Ναι ρε φίλε......Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α Α Α Α Α Α Α.........
Λέμε, λέμε, λέμε.......
Ας κοιτάξουμε πρώτα όλοι να γίνουμε ο καθένας καλύτερος άνθρωπος.......
Ας μου πει ένας, Ε Ν Α Σ, ότι αν είχε την δυνατότητα και ήταν στην θέση όλων αυτών που κατηγορούμε, οτι δεν θα έκανε τα ίδια και χειρότερα........
Απλά δεν έχουμε την δυνατότητα να είμαστε στην θέση τους και για αυτό τους κράζουμε.......
Ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι του ίσως να κάνει και χειρότερα.....
Κανένας μας δεν είναι αγνός και αμόλυντος και ούτε βαδίζει με το σταυρό στο χέρι......
Και για να εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε, δεν υποστηρίζω ούτε υπερασπίζομαι κανένα από αυτούς τους φούστηδες αλλά ΒΑΡΕΘΗΚΑ σε αυτή την χώρα την μιζέρια και την κλάψα ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ......
Συμφωνώ να κρίνουμε, να κατακρίνουμε, να στηλιτεύουμαι συμπεριφορές και πράξεις αλλά δεν συμφωνώ όλα τα παραπάνω να γίνονται σκοπός ζωής και ύπαρξης, να ξυπνάμε με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό και το στόμα και να κοιμόμαστε με αυτές.....
Ας συνειδητοποιήσουμε ότι μέσα σε μια στιγμή μπορεί να χαθούν όλα, ότι μέσα σε μια στιγμή μπορεί να αλλάξει για πάντα και μη αναστρέψιμα η ζωή μας προς το χειρότερο και να φροντίσουμε να περάσουμε τις μέρες που μας απομένουν μέχρι να σβήσει το καντηλάκι μας χωρίς μιζέρια, κλάψα και όσο καλύτερα μπορούμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας σε όλους τους τομείς.....
Καθόλου τυχαίο το "όσα φέρνει μια στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος".......
εγώ, ξέρω πολλούς που δε θα το έκαναν...
αν εσύ, θεωρείς ότι θα έκανες τα ίδια, τότε πολύ σωστά δε σου δώθηκε αυτή η ευκαιρία..
υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δουλεύουν εθελοντικά σε διάφορα πόστα, για το καλό αυτού του τόπου..χωρίς να έχουν κανένα κέρδος, πέρα από προσωπική ευχαρίστηση να βλέπουν ότι ο κόπος τους πιάνει τόπο..
από την άλλη βλέπω όλους αυτούς, που πληρώνονται για να τα παίρνουν..
Είναι πολύ άδικο αυτό που γράφεις για τα άτομα που μάχονται προσπαθώντας να διαφυλάξουν τις πραγματικές αξίες.. είτε πρόκειται για πολιτισμό, είτε πρόκειται για τη φύση, είτε πρόκειται για την υγεία και το καλό όλων μας..
Εθελοντές πυροσβέστες, φιλοζωικές, ερυθρός σταυρός, greenpeace κ.ο.κ
αν εσύ, θεωρείς ότι θα έκανες τα ίδια, τότε πολύ σωστά δε σου δώθηκε αυτή η ευκαιρία..
υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δουλεύουν εθελοντικά σε διάφορα πόστα, για το καλό αυτού του τόπου..χωρίς να έχουν κανένα κέρδος, πέρα από προσωπική ευχαρίστηση να βλέπουν ότι ο κόπος τους πιάνει τόπο..
από την άλλη βλέπω όλους αυτούς, που πληρώνονται για να τα παίρνουν..
Είναι πολύ άδικο αυτό που γράφεις για τα άτομα που μάχονται προσπαθώντας να διαφυλάξουν τις πραγματικές αξίες.. είτε πρόκειται για πολιτισμό, είτε πρόκειται για τη φύση, είτε πρόκειται για την υγεία και το καλό όλων μας..
Εθελοντές πυροσβέστες, φιλοζωικές, ερυθρός σταυρός, greenpeace κ.ο.κ
δεν αντιλεγω με τα λεγωμενα σου,κ να ξερεις δεν εχω πειραξει κ ουτε προκειτε να πειραξω ουτε μυρμιγκι στη ζωη μου εκτος κ αν με προκαλεσουν ητε εθνικα ητε προσωπικα,σαφως κ ειμαι υπερ της ειρηνης κ μακαρι ναταν ολος ο κοσμος,δυστηχως ομως οι ανθρωπιν η φυλη δεν εχει γεννηθει γιαυτο,παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που θα μας κυβερνουν για συμφεροντα δικα τους πλην του καλου κ αυτοι οι ανθρωποι θα ειναι παντα λιγοι,το θεμα εναι θελεις να σε κανουν οτι θελουν η να αντισταθεις?κ η αντισταση επιφερη πολλα κακα κ πολεμους,δυστηχως ομως αυτα ειναι κ τα τελευταια μας οπλα γιατι αποτι βλεπεις με τα λογια πλεον δεν βγαζει πουθενα,ισα ισα που οταν μιλαμε μας πατανε περισοτερο.δεν θελω να φανω φιλοπολεμος μαυτα που εγραψα,το νοημα κ η ουσια ομως οπως κ να τοκανουμαι δεν νηκιετε με τα λογια μονο.
3 πουλάκια κάθονταν...
στην αρχή νόμιζα πως πρόκειται για Ελληνοφρένεια..
http://www.newsday.gr/article/12885/etsi-m...sta-arheia-tous
στην αρχή νόμιζα πως πρόκειται για Ελληνοφρένεια..
http://www.newsday.gr/article/12885/etsi-m...sta-arheia-tous
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Οριστε που εφτασε η κατασταση στη Ρουμανια απο τις περικοπες. Επεσε στο κενο μεσα στο κοινοβουλιο...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=79_NYFkiLoM [/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=79_NYFkiLoM [/media]
άκουσα στο ραδιόφωνο, το πρωί στο αυτοκίνητο, ότι το 2011 διπλασιάζονται τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις...
Δεν έχω βρει κάτι στο διαδίκτυο, που να το επιβεβαιώνει, αλλά δε μου φαίνεται παράλογο να συμβεί κι αυτό μετά απ'όλα τα υπόλοιπα...
Δεν έχω βρει κάτι στο διαδίκτυο, που να το επιβεβαιώνει, αλλά δε μου φαίνεται παράλογο να συμβεί κι αυτό μετά απ'όλα τα υπόλοιπα...