Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ I

Thread Tools

Old Apr 2, 2011 | 10:10 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Japan Before and After.....

http://www.nytimes.com/interactive/2...r-tsunami.html

Κουνήστε την μπλε μπάρα στο κέντρο των φωτό, δεξιά αριστερα για να δείτε το πριν και μετά.....

Reply
Old Apr 8, 2011 | 03:33 AM
Dimis_414's Avatar
Registered User

http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...u-ekpebei-sos/

Reply
Old Apr 8, 2011 | 04:02 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο κάτω απο την είδηση:

10.000.000 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ 274 ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 36,500 €/ΠΑΙΔΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. (ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ 300 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 4000.)
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ?//
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΚΑΙ) ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ??

Αν είναι να κοστίζει 36.500 το κάθε παιδί, τότε ας αφήσουν την διαχείρηση αλλού. Καλύτερα να κλείσει.
Reply
Old Apr 8, 2011 | 04:36 AM
Dimis_414's Avatar
Registered User

Originally Posted by actinf
Πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο κάτω απο την είδηση:

10.000.000 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ 274 ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 36,500 €/ΠΑΙΔΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. (ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ 300 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 4000.)
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ?//
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΚΑΙ) ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ??

Αν είναι να κοστίζει 36.500 το κάθε παιδί, τότε ας αφήσουν την διαχείρηση αλλού. Καλύτερα να κλείσει.

Συμφωνώ
Reply
Old Apr 11, 2011 | 06:12 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

«Τέλος εποχής» για Τσάρο το κάζο με τα φρουτάκια

«Βαλίτσες με 300.000 ευρώ» για το μετρό της Αθήνας
Reply
Old Apr 12, 2011 | 08:14 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Sea Diamond, Μια κατάδυση στο Χρονικό του Ναυαγίου
Reply
Old Apr 12, 2011 | 11:12 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Αυτό είναι το βίντεο που έγινε αιτία να χάσει τη δουλειά του ο Νικόλας Βαφειάδης, ο οποίος απολύθηκε από την ‘Καθημερινή’ μετά την προβολή του στο ‘Kontra Chanel’

Περιέχει ιδιαίτερα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους μισθούς, τα προνόμια και την συμπεριφορά των βουλευτών και των εργαζομένων στην Βουλή, που εν μέσω κρίσης απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και χαριστικές συμβάσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=sBJ-L...layer_embedded
Reply
Old Apr 13, 2011 | 09:08 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Ti μου αρεσει τωρα με τη κριση...

Μ'αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά σκάει στα γέλια.΄Ασε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους.

Μ'αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον,γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό. ΄Ασε που όλο και κατιτίς θα στέλνουν τις γιορτές.

Μ'αρέσει που ακρίβηνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη ,και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια,κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ «μούρη» όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική.Ασε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.

Μαρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον!

Μαρέσει που οι σερβιτόροι άρχισαν να λένε πάλι ευχαριστώ όσα λίγα και να είναι τα ψιλά που θα τους δώσουν.

Επιπλέον για τις γκόμενες, είσαι σίγουρος πια 100% ότι δε σε θέλουν για τα λεφτά σου.

Μ'αρέσει που ο κουλουρτζής έξω από τα μπουζούκια έχει πιο πολύ δουλειά από τη λουλουδού μέσα στα μπουζουκια.

Μ'αρέσει ο καφές που κερδίζω στο τάβλι με φιλαράκια αποτελεί το 2% του μισθού μου που σημαίνει ότι σε 50 παρτίδες έχω βγάλει ένα μισθό.

Μ'αρέσει που θα κόψουν τα επιδόματα.Δεν άντεχα να περιμένω σε ουρές όρθιος.

Μ'αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.

Μ'αρέσει που μπορώ να έχω κατάθλιψη ελεύθερα.Παλιά μου τα είχαν πρήξει όλοι'Τι σου λείπει ρε ..?Τη δουλειά σου την έχεις,το αμαξάκι σου,τι άλλο θες?'

Μ'αρέσει που στο σούπερ μάρκετ σπάνια περιμένεις πια τον μπροστινό να χτυπήσει 2 καρότσια ψώνια,και αν πέσεις σε τέτοιον,του λες να σε καλέσει και σένα στο πάρτυ. Μ'αρέσει που γίνονται πιο πολλοί πολιτικοί γάμοι, γιατί σε αυτούς τουλάχιστον δε χρεώνουν για τους πολυέλαιους.

Μ'αρέσει που την έχουν δει ξαφνικά όλοι οικολόγοι, και καλά ότι κάνουν οικονομία γιατί προστατεύουν το περιβάλλον.

Μ'αρέσει που λένε ότι θα ξαναγυρίσουμε στη δραχμή, γιατί επιτέλους θα ξοδέψω τις δραχμές που είχα φυλάξει για ενθύμιο και μου έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν είχα μία και υπολόγιζα ότι αντιστοιχούν σε 60-70 ευρώ αλλά δεν τις άλλαζε πια η τράπεζα.

Μ'αρέσει που αν πω ότι δουλέυω 2 φορές τη βδομάδα με κοιτούν με συμπάθεια και μου λένε κουράγιο, ενώ πιο παλιά σκεφτόντουσαν 'Ρε τον τεμπέλη'..

Μ'αρέσει που θα έχω και γω μία ιστορία πόνου και δυστυχίας να λέω στις επόμενες γενιές για το παρελθόν της χώρας,όπως εμείς ακούγαμε για χούντα και 2ο παγκόσμιο.Αλλιώς θα με πέρναγαν και για πολύ φλώρο..
Reply
Old Apr 13, 2011 | 09:30 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Βρέθηκε ο πολιτικός που ξεπερνά σε λαμογιά τους Έλληνες πολιτικούς!!!

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Τσεχίας ο οποίος δε διστάζει να κλέψει επιδέξια μπροστά στις κάμερες ένα στυλό που του έδωσαν για να υπογράψει.

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο πρόεδρος της Τσεχίας, Βάλκαλ Κλάους, να "σουφρώνει" μια πένα σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Χιλής Σεμπαστιαν Πινέρα.

Τα πλάνα από την επίσκεψη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το κρατικό κανάλι της Τσεχίας την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Λατινική Αμερική.

Ένας εκπρόσωπος του Κλάους προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δήλωσε αμέσως μετά το συμβάν "Συνηθίζεται όλα τα μέλη ξένων αντιπροσωπειών που έρχονται στην Πράγα να τους κάνουμε τέτοιου είδους δώρα".

http://www.youtube.com/watch?v=zpe4T...layer_embedded

Υ.Γ. Τον χαιρετάς δια χειραψίας και μετά μετράς να δεις αν σου λείπει κανένα δάχτυλο
Reply
Old Apr 15, 2011 | 10:52 PM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Ο πραγματικός λόγος για την επέμβαση στην Λιβύη
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:30 AM.