ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Είμαι ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ!!!
Μόλις έφτασε στα αυτιά μου ότι σκοπεύουν να βάλουν διόδια στις εξόδους του Κηφισού (Αγ.Στέφανο, Βαρυμπόμπη, Κηφισιά, Μεταμόρφωση) και κάποια στιγμή στο μήκος όλου του ποταμιού.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. Λίγο να προσπαθήσει να αναλογιστεί κάποιος τι "άρμεγμα" είναι αυτό για ολον τον κοσμάκι που ανεβακατεβαίνει κάθε μερα για ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ, και λίγο ακόμα για να καθίσει να σκεφθεί ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ε δεν θέλει και πολύ ρε πούστη μου ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
Ο-Χ-Ι Α-Λ-Λ-Ο Μ-Ε Τ-Α Γ-Α-Μ-Ι-Ο-Λ-Ι-Α !!!!!
Μόλις έφτασε στα αυτιά μου ότι σκοπεύουν να βάλουν διόδια στις εξόδους του Κηφισού (Αγ.Στέφανο, Βαρυμπόμπη, Κηφισιά, Μεταμόρφωση) και κάποια στιγμή στο μήκος όλου του ποταμιού.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. Λίγο να προσπαθήσει να αναλογιστεί κάποιος τι "άρμεγμα" είναι αυτό για ολον τον κοσμάκι που ανεβακατεβαίνει κάθε μερα για ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ, και λίγο ακόμα για να καθίσει να σκεφθεί ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ε δεν θέλει και πολύ ρε πούστη μου ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
Ο-Χ-Ι Α-Λ-Λ-Ο Μ-Ε Τ-Α Γ-Α-Μ-Ι-Ο-Λ-Ι-Α !!!!!
Κωσταντινε μου,Λιακο μου,Αντωναρα μου.......χαρηκα που σας γνωρισα.Θα περναω να σας βλεπω οταν πηγαινω θεσ/νικη να δω την φουκαριαρα την μανα μου..
Χρηστο,Ισμηνη,Μαριε τα διοδια μας φερνουν ακομα πιο κοντα..
Originally Posted by gre165-makis,Mar 11 2009, 12:23 PM
Κωσταντινε μου,Λιακο μου,Αντωναρα μου.......χαρηκα που σας γνωρισα.Θα περναω να σας βλεπω οταν πηγαινω θεσ/νικη να δω την φουκαριαρα την μανα μου..

Αφού πάνε σαν τα ζώα και συνεχίζουν να ψηφίζουν τους ίδιους μαλάκες.
Κυριε βουλευτα μου και κυριε βουλευτά μου.
Τους γ@μ@νε και τους γλύφουν και τα παπάρια κιόλας.....
Οι προφέσορες της μίζας και της λοβιτούρας....
Κυριε βουλευτα μου και κυριε βουλευτά μου.
Τους γ@μ@νε και τους γλύφουν και τα παπάρια κιόλας.....
Οι προφέσορες της μίζας και της λοβιτούρας....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λοιπον οποιος θελει, μπορει να παει και στη συγκεντρωση στον Αγιο Στεφανο... χθες.
http://www.agstefanos.gr/index.php?option=...id=748&Itemid=1
Διαβαστε και τα σχετικα links / αρθρα που εχουν κανει link στη σελιδα τους.
http://www.agstefanos.gr/index.php?option=...id=748&Itemid=1
Διαβαστε και τα σχετικα links / αρθρα που εχουν κανει link στη σελιδα τους.