ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Registered User
Δείτε μέχρι που φτάνει η λύσσα των "Νεοταξικών" σκυλιών...
http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_522.html
Registered User
Registered User
Originally Posted by SBIT,Feb 19 2010, 09:13 AM
Μάριε αυτό για τον φόρο σε ΟΡΙΣΜΕΝΑ αγαθά πολυτελείας όπως τα αυτοκίνητα λές να πιάσει και τα 2λιτρά?? ( Μας έχουν γαμ.... λέμε)
Registered User
Το περιγραφει ως "επιβολή φόρου πολυτελείας σε ορισμένα αγαθά και αυτοκίνητα", οποτε θα ειναι προσθετος φορος κατα τη γνωμη μου. Στο μεταξυ εχω δωσει ενα link με καποιες αλλαγες στο αλλο τοπικ για τα τελη κυκλοφοριας.
Ειμαι περιεργος παντως να δω αυτος ο φορος πολυτελειας σε ποια αγαθα θα πιασει τοπο, εκτος αυτοκινητων . Δηλαδη, ποιο ειναι το κριτηριο που περιγραφει τι ειναι ειδος πολυτελειας? Σε κινητο, το οποιο πλεον ειναι καθημερινο εργαλειο, οχι μονο για επαγγελματικο σκοπο, αλλα και για ολη την οικογενεια. Σε υπολογιστη? Σε κλιματισμο? Αυτα ειναι απλα παραδειγματα, η λιστα ειναι ατελειωτη.
Ειμαι περιεργος παντως να δω αυτος ο φορος πολυτελειας σε ποια αγαθα θα πιασει τοπο, εκτος αυτοκινητων . Δηλαδη, ποιο ειναι το κριτηριο που περιγραφει τι ειναι ειδος πολυτελειας? Σε κινητο, το οποιο πλεον ειναι καθημερινο εργαλειο, οχι μονο για επαγγελματικο σκοπο, αλλα και για ολη την οικογενεια. Σε υπολογιστη? Σε κλιματισμο? Αυτα ειναι απλα παραδειγματα, η λιστα ειναι ατελειωτη.
Registered User
Οριστε και αλλα νεοτερα.
«Κλειδώνει» η αύξηση του ΦΠΑ και της φορολογίας καυσίμων
Αν παει το ΦΠΑ στα 21% οπως αναφερει το αρθρο, τοτε μονο καλο δεν θα κανει. Αναρωτιεμαι μερικες φορες αν πραγματι γνωριζουν περι οικονομιας και αναπτυξης αυτοι εκει πανω.
«Κλειδώνει» η αύξηση του ΦΠΑ και της φορολογίας καυσίμων
Αν παει το ΦΠΑ στα 21% οπως αναφερει το αρθρο, τοτε μονο καλο δεν θα κανει. Αναρωτιεμαι μερικες φορες αν πραγματι γνωριζουν περι οικονομιας και αναπτυξης αυτοι εκει πανω.