Καπνισμα τελος απο αυριο
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Για να δουμε παλι απο αυριο τι θα γινει. 

Η τηλεφωνική γραμμή 1142
Από την 1η Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και πάλι η τηλεφωνική γραμμή 1142 από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Σε πρώτη φάση θα δίνονται πληροφορίες για τις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου, ενώ σε δεύτερη φάση η γραμμή θα δέχεται και καταγγελίες για τους παραβάτες.
Παράταση 8 μηνών για καζίνα και κέντρα με ζωντανή μουσική
Παράταση οκτώ μηνών για την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος θα δοθεί σε καζίνα και σε κέντρα με "ζωντανή" μουσική άνω των 300 τ.μ. έως τις 31 Μαΐου 2011 ώστε να συμμορφωθούν με τις νέες διατάξεις.
Καταργούνται, επίσης, τα καπνιστήρια σε όλους τους χώρους εργασίας.
Από την 1η Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και πάλι η τηλεφωνική γραμμή 1142 από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Σε πρώτη φάση θα δίνονται πληροφορίες για τις διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου, ενώ σε δεύτερη φάση η γραμμή θα δέχεται και καταγγελίες για τους παραβάτες.
Παράταση 8 μηνών για καζίνα και κέντρα με ζωντανή μουσική
Παράταση οκτώ μηνών για την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος θα δοθεί σε καζίνα και σε κέντρα με "ζωντανή" μουσική άνω των 300 τ.μ. έως τις 31 Μαΐου 2011 ώστε να συμμορφωθούν με τις νέες διατάξεις.
Καταργούνται, επίσης, τα καπνιστήρια σε όλους τους χώρους εργασίας.
Υπερ κι εγώ υπό όρους όμως....
Είναι σωστό το μέτρο όσον αφορά τους κλειστούς χώρους... διότι η Ελευθερία του καθενός ( Να καπνίζει από επιλογή του) σταματάει ακριβώς στην ελευθερία του καθενός να μην εισπνέει καπνους κτλ..., σε κλειστούς χώρους ΧΩΡΙΣ να είναι επιλογή του... κι έτσι αναγκαστικα παιρνει η μπάλα και τους καπνιστες...
τις Μαλακίες "Να δουμε τώρα " κλπ τις αφήνω στην ακρη...
τώρα όσον αφορά την εφαρμογή του μέτρου και τους περιορισμούς και και και.... ξέρω πως όλοι μας με το που το ακούμε και το σκεφτομαστε σκάμε ενα χαμογελάκι... wink.gif
FAIL POST (πάλι) ο Πανούλης....
Είναι σωστό το μέτρο όσον αφορά τους κλειστούς χώρους... διότι η Ελευθερία του καθενός ( Να καπνίζει από επιλογή του) σταματάει ακριβώς στην ελευθερία του καθενός να μην εισπνέει καπνους κτλ..., σε κλειστούς χώρους ΧΩΡΙΣ να είναι επιλογή του... κι έτσι αναγκαστικα παιρνει η μπάλα και τους καπνιστες...
τις Μαλακίες "Να δουμε τώρα " κλπ τις αφήνω στην ακρη...
τώρα όσον αφορά την εφαρμογή του μέτρου και τους περιορισμούς και και και.... ξέρω πως όλοι μας με το που το ακούμε και το σκεφτομαστε σκάμε ενα χαμογελάκι... wink.gif
FAIL POST (πάλι) ο Πανούλης....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δυστυχως, η μη συμμορφωση του αρχικου μετρου για να υπαρχουν ελεγχομενες ζωνες / μερη για καπνισμα εφερε αυτο το αποτελεσμα. Κι επειδη οπως ειναι γνωστο το κρατος δεν παρεχει καν μηχανισμο για να ελεγξει καποιες καταστασεις, υποθετω οτι παλι δεν θα γινει τιποτα. Αλλα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει παιδεια και σεβασμος μεταξυ των συνανθρωπων μας, δεν μου κανει καθολου εκπληξη... δυστυχως.