Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Καπνισμα τελος απο αυριο

Old Aug 31, 2010 | 11:17 PM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by PanosS,Aug 31 2010, 06:22 AM
Υπερ κι εγώ υπό όρους όμως....

Είναι σωστό το μέτρο όσον αφορά τους κλειστούς χώρους... διότι η Ελευθερία του καθενός ( Να καπνίζει από επιλογή του) σταματάει ακριβώς στην ελευθερία του καθενός να μην εισπνέει καπνους κτλ..., σε κλειστούς χώρους ΧΩΡΙΣ να είναι επιλογή του... κι έτσι αναγκαστικα παιρνει η μπάλα και τους καπνιστες...

τις Μαλακίες "Να δουμε τώρα " κλπ τις αφήνω στην ακρη...

τώρα όσον αφορά την εφαρμογή του μέτρου και τους περιορισμούς και και και.... ξέρω πως όλοι μας με το που το ακούμε και το σκεφτομαστε σκάμε ενα χαμογελάκι... wink.gif

FAIL POST (πάλι) ο Πανούλης....
Φίλε μου πολύ σωστά τα λές. Όμως στη ζωή δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο, αλλά και άλλες αποχρώσεις. Θα μπορούσε ο Νόμος να δίνει το δικαίωμα στον καταστηματάρχη να επιλέξει αν το μαγαζί του θα γίνει καπνιστών ή μη. Για χώρους εργασίας, εστιατόρια κλπ δεν το συζητάω είναι πολύ σωστό το μετρό. Αλλά τώρα σε χώρους διασκέδασης θα μπορούσε να δίνει το δικαίωμα και στους καπνιστές να έχουν τα δικά τους μέρη. Η καθολική απαγόρευση σε οποιοδήποτε πράγμα φέρνει απολυταρχίες....

Υ.Γ. Προσωπικά δεν είμαι φανατικός καπνιστής. Δεν καπνίζω στο γραφείο ούτε στο σπίτι και ελάχιστα στο αμάξι (κάνω και στριφτά και είναι δύσκολο να οδηγάς...με το στόμα ). Καπνίζω μόνο όταν το θέλω και συνήθως όταν είμαι έξω για διασκέδαση (καφέ, ποτό κλπ). Και εγώ ο ίδιος ορισμένες φορές, ειδικά χειμώνα, σε μερικά μαγαζιά έχω φύγει λόγω καπνού, αλλά ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω οτι αν θέλω να πάω για ποτό και να κάνω κανένα τσιγαράκι ρε αδερφέ μές στην ντάγκλα μου, θα μπορώ να πάω στου κυρ-Μήτσου που επιτρέπεται....
Reply
Old Aug 31, 2010 | 11:25 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Γιαννη, ειχαν δωσει αυτη την ευκαιρια και το δικαιωμα να υπαρχουν διαχωριστικα στα καταστηματα. Κανενας ομως δεν συμμορφωθηκε και δεν επενδυσαν σε αυτο. Σε συνδυασμο με την ανεπαρκεια του κρατους για την εφαρμογη του τοτε μετρου, τα πραγματα τωρα ερχονται στη χειροτερη τους μορφη.

Κλασσικη περιπτωση "ποναει δαχτυλο, κοψει χερι".
Reply
Old Aug 31, 2010 | 11:36 PM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by energetic,Aug 31 2010, 11:25 PM
Γιαννη, ειχαν δωσει αυτη την ευκαιρια και το δικαιωμα να υπαρχουν διαχωριστικα στα καταστηματα. Κανενας ομως δεν συμμορφωθηκε και δεν επενδυσαν σε αυτο. Σε συνδυασμο με την ανεπαρκεια του κρατους για την εφαρμογη του τοτε μετρου, τα πραγματα τωρα ερχονται στη χειροτερη τους μορφη.

Κλασσικη περιπτωση "ποναει δαχτυλο, κοψει χερι".
Δεν μιλάω για διαχωριστικούς χώρους. Μιλάω καθαρά για μπαρ καπνιστών. Στην Αμερική, που είναι η χώρα του αντι-καπνίσματος, που δεν σε αφήνουν ούτε στο πεζοδρόμιο, αλλά στην άσφαλτο, υπάρχει το δικαίωμα κάποιος να ανοίξει μέχρι χ τετραγωνικά μπαρ ΜΟΝΟ για καπνιστές και τοποθετεί και πινακίδα. Αυτό είναι τόσο παράλογο;;;. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Το ότι εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε τπτ γιατί είμαστε ..."ζώα" (συγγνώμη κιόλας για την προσβολή στα ζωντανά) δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να ισχύει αυτό.
Reply
Old Sep 1, 2010 | 02:14 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Σωστα, βεβαια αυτο ειναι αποτελεσμα που το εφεραν μετα απο πολλα χρονια.

Στο μεταξυ... εχουμε τραγουδακι!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/k...s.html?spref=fb
Reply
Old Sep 1, 2010 | 02:49 AM
PanosS's Avatar
Registered User

ntz και πρόεδρε...

Νομίζω ότι όλοι το ίδιο πράγμα λέμε... απλα από διαφορετική σκοπιά...

Προφανώς και πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για όλους κτλ... αλλα...

άσε που μιάς και ανέφερες τους χώρους καπνιζόντων στο εξωτερικό, μακάρι να γίνουν κι εδώ γιατί θα είναι το καλύτερο μέτρο για να κόψουν όλοι το κάπνισμα
Reply
Old Sep 1, 2010 | 02:49 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Εναντι τσιγαρου θα λιωσει στα ξυδια ο λαος..
Reply
Old Sep 1, 2010 | 03:13 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by ntz,Sep 1 2010, 09:36 AM
Δεν μιλάω για διαχωριστικούς χώρους. Μιλάω καθαρά για μπαρ καπνιστών. Στην Αμερική, που είναι η χώρα του αντι-καπνίσματος, που δεν σε αφήνουν ούτε στο πεζοδρόμιο, αλλά στην άσφαλτο, υπάρχει το δικαίωμα κάποιος να ανοίξει μέχρι χ τετραγωνικά μπαρ ΜΟΝΟ για καπνιστές και τοποθετεί και πινακίδα. Αυτό είναι τόσο παράλογο;;;. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Το ότι εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε τπτ γιατί είμαστε ..."ζώα" (συγγνώμη κιόλας για την προσβολή στα ζωντανά) δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να ισχύει αυτό.
Σωστοοοοοος!!!!!!!
Reply
Old Sep 1, 2010 | 09:48 PM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Originally Posted by gre165-makis,Sep 1 2010, 03:49 PM
Εναντι τσιγαρου θα λιωσει στα ξυδια ο λαος..
ΒΟΤΚΑΡΑ!!!!!!!
Reply
Old Sep 2, 2010 | 09:24 AM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

ΒΟΤΚΑΡΑ+ΟΥΖΑΡΑ+ΜΑΣΤΙΧΑΡΑ ΜΑΖΙ
Reply
Old Sep 2, 2010 | 03:35 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Το γ@μισες..χαχαχαχαχα
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:56 PM.