Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΑΤΗ S.O.S

Thread Tools

Old Feb 18, 2011 | 08:31 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Ανοίξτε τόπικ Επίσημης Συνάντησης στην Παλλήνη......με τόσο κόσμο που θα δει κιχ δεν θα κάνει.....θα σας δώσει και παραπάνω χρήματα για ψυχική οδύνη, το internet που πληρώνετε για το forum, τις βενζίνες όλων μας για να πάμε εκεί κ.α.

Εύχομαι πάντως να βγάλετε γρήγορα άκρη......
Reply
Old Feb 18, 2011 | 08:45 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by gmak_s2k,Feb 18 2011, 09:31 AM
Ανοίξτε τόπικ Επίσημης Συνάντησης στην Παλλήνη......με τόσο κόσμο που θα δει κιχ δεν θα κάνει.....θα σας δώσει και παραπάνω χρήματα για ψυχική οδύνη, το internet που πληρώνετε για το forum, τις βενζίνες όλων μας για να πάμε εκεί κ.α.

Εύχομαι πάντως να βγάλετε γρήγορα άκρη......

Eγω πιστευω αν το παμε με το μαλακο(δικαιοσυνη) δεν θα βγει κατι....Θα βρει να πει 1002 δικαιολογιες για τα χρηματα...Γνωμη μου να τον βρουμε και για αρχη μιλαμε,και τα υπολοιπα ερχονται(οχι απαραιτητα ξυλο)
Reply
Old Feb 18, 2011 | 08:57 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Η γνώμη μου είναι όντως αρχικά να σιγουρευτείς οτι τον έχεις βρει.....

Επίσης συμφωνώ 100% με τον Johny....άνετα σας γυρίζει μπούμερανγκ αν δεν το χειριστείτε σωστά......

Προσωπικά θα μίλαγα και με ένα δικηγόρο.....και αφού βρείτε τρόπο να πάρετε πίσω τα χρήματά σας μετά θα ερθουν και τα υπόλοιπα......έτσι για να μην έχει για πολύ καιρό διαθέσιμα χεράκια να ξαναγράψει τέτοια αγγελία στο car.........

Τώρα αν δεν σας νοιάζει το να πάρετε πίσω τα χρήματά σας αλλά μόνο το να το πληρώσει και να του μέινει αξέχαστο, υπάρχουν πολλοί τρόποι......
Reply
Old Feb 18, 2011 | 10:32 AM
alexis_s2's Avatar

βεποντας τι ρολο βαραει κ κανοντας,οπως κναχει αυριο θακουσετε πολλα πραγματα,η αυτοψια θα δειξει
Reply
Old Feb 21, 2011 | 01:53 PM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ "ΦΙΛΟΥ" ΜΑΣ..ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΣΑΚΩΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ(Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ:ΟΠΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ..)

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ...ΑΠΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ..(ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΒΑΤΖΑ..)ΤΟ Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΤΠΟΤΑ..ΩΡΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΦΑΝΗΚΕ,ΚΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΤΛ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΡΗΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ..

ΣΤΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΤΩΡΑ...Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΛΛΟΥ" ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ...ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΦΛΟΓΑ!!

ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΓΩ ΧΑΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΡΚΕΤΑ...ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΣΗ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ..

ΣΤΑ MUST ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ...ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΣΤΑΛΟΝΕ.. Ο,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ..
Reply
Old Feb 21, 2011 | 01:57 PM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

[B]ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...KAI ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΦΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΘΩΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ..!!ΑΥΤΑ..
Reply
Old Feb 21, 2011 | 02:12 PM
HavefuNs2k's Avatar
Registered User

αντε αισιο τελος απ'οτι φαινεται!
Reply
Old Feb 21, 2011 | 02:58 PM
makiss's Avatar
Registered User

ΣΩΣΤΟΣ Ο tkal_s2k ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ 2ΠΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!!!!!!
Reply
Old Feb 21, 2011 | 03:03 PM
makiss's Avatar
Registered User

ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!ΒΡΑVO!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ........
Reply
Old Feb 21, 2011 | 09:31 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Άντε μακάρι Στέριο να βγάλετε άκρη και να πάρετε τα λεφτά πίσω και εσύ και ο Αλέξης. Το γεγονός ότι είναι Κρήτη να πω την αλήθεια δεν το πιστεύω που είπε ο πατέρας του αλλά τον καταλαβαίνω από μία οπτική γωνία. Φοβήθηκε μη τον γυρίσετε πίσω στο σπίτι κομματάκια. Εμπάς περιπτώση προς γνώση και συμμόρφωση για όλους ότι το πολύ φτηνό τις περισσότερες φορές κρύβει απατεωνιά από πίσω. Το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές απλά μετά από χρόνια εμπειρίας στις συναλλαγές μπορείς να το διαπιστώσεις με πολλούς τρόπους. Και για άλλη μια φορά ελπίζω να έχει αυτή η ιστορία αίσιο τέλος
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:53 AM.