ΤΙ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ
Originally Posted by lihoudis2000,Apr 6 2009, 03:05 PM
xexexexe de m etrellainei file ayto pou leei gia 25.ooo xiliarika ?????? siga edo dosame 240.000 ayto tha mas peiraksei
Originally Posted by MANOS,Apr 6 2009, 03:06 PM
Εσυ παλι γιατι πεταχτηκες σαν.......
(αυτη η λεξη απαγορευεται).
Θες να γινεις και κοντρακιας τρομαρα σου!!! Κοντρακιας να γινεις ή να σου βγαλουμε μια photo να φοβουνται τα παιδια για να τρωνε το φαι τους?

(αυτη η λεξη απαγορευεται).Θες να γινεις και κοντρακιας τρομαρα σου!!! Κοντρακιας να γινεις ή να σου βγαλουμε μια photo να φοβουνται τα παιδια για να τρωνε το φαι τους?

Και θα μου γράψεις τώρα από κάτω. ''Όνταν έκανα εγώ κόντρες, μπλα μπλα μπλα''. Έτσι δεν είναι?
Originally Posted by lihoudis2000,Apr 6 2009, 03:22 PM
a mpravo tora les tin alitheia gia kammia fouskoti koukla eisai re!!!!!!!! pseytodianooumene xoreyti tou kolou pouthes kai gynaika !!!!
xaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxa
Α ρε Λιχουδαρα με τα απιστευτα ποστ σου
Originally Posted by package,Apr 6 2009, 05:22 AM
Ρε μπαμπουίνε της Σομαλίας, εγώ κάνω κόντρες και με μαμά αμάξι. Εσύ τι κάνεις? Κόντρα ξύρισμα ή κόντρα πλακέ?
Και θα μου γράψεις τώρα από κάτω. ''Όνταν έκανα εγώ κόντρες, μπλα μπλα μπλα''. Έτσι δεν είναι?
Μαμα με κατι ψιλα...
Πακετε εσυ απο γυναικα πως πας?
Μου τη δίνει που υπάρχουν άτομα που θεωρούν το φόρουμ αυτό τσιφλίκι τους..
Με νοημοσύνη σκυλιού που κατουράει σε κάθε γωνία(topic) , πιστεύοντας πως έτσι ορίζει την περιοχή του, γεμίζουν γελοία και προκλητικά posts το διαδικτυακό αυτό χώρο.
Κάποιοι, που αν η Μ@λ@κία ήταν κέντημα, θα ήταν οι πιο περιζήτητες νύφες για την προίκα τους..
Προσβάλλουν και υποτιμούν με περίσσιο θράσος, χωρίς κανένα όριο άτομα τα οποία όχι απλά δε γνωρίζουν, αλλά δεν είναι καν άξιοι να πιάνουν στο γεμάτο γλίτσα στόμα τους.
Και σε αυτή τη φάση, ρωτώ τους C.O, τους οποίους πραγματικά εκτιμώ αφάνταστα..
Έγινε ή γίνεται κάτι για να προστατευτεί η κοινότητα από τέτοια κρούσματα ?
Κοινότητα, που λέει ο λόγος, γιατί σύμφωνα με το λεξικό, "Κοινότητα" είναι μία ομάδα ομοειδών ζώντων οργανισμών, ανθρώπων, φυτών ή ζώων που ζουν σε ένα κοινό περιβάλλον..
..όχι ανθρώπων και ζώων μαζί..γιατί περί ζώων ο λόγος και μάλιστα άγριων..
Έτσι πλέον δε μπορούμε να μιλάμε για κοινότητα, αλλά για οικοσύστημα..
Greek S2000 ecosystem, λοιπόν και πραγματικά ορισμένοι έχουν φίλους που αντικατοπτρίζουν το χαρακτήρα τους..
Εσείς τα μαγκάκια με τα "ανδρικά ποδήλατα" που η μαγκιά σας φτάνει μέχρι το να προσβάλλετε γυναίκες, έχετε φίλους για να αντικατοπτρίσουν εσάς..?
Πόσοι είναι οι θαραλαίοι που μένουν δίπλα σας και ανέχονται τα περίεργα συμπλέγματα που βασανίζουν το μυαλουδάκι σας..?
Ας καθήσετε τώρα λοιπόν με την ησυχία σας, αφού διαβάσατε το συγκεκριμένο post, μιας και προφανώς, όπως είναι φυσιολογικό, άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε στην ζωή σας και σκεφτείτε σοβαρά τί θα απαντήσετε, προκειμένου να κερδίσετε εντυπώσεις..
Μπορείτε να απευθυνθείτε στους φίλους σας (αν έχετε), ή να αντλήσετε λογοπαίγνια και παροιμίες από πηγές της αρεσκίας σας..
Σας αφήνω όσες ώρες χρειαστείτε..και μέρες αν θέλετε..
Να έχετε το νου σας όμως!
Δυστυχώς για εσάς, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν καταλάβει το ποιόν σας..
Γι αυτό θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να τους μαγέψετε με το λόγο σας..
Ενδιάμεσα μπορείτε φυσικά να "κατουράτε" από δω και από εκεί βάζοντας φατσούλες "
" που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύετε, στην προσπάθειά σας να γλύφετε κόσμο..
Πράγμα το οποίο κάνετε καλά, γιατί ξέρετε ποιό είναι το συμφέρον σας..
Μπράβο σας λοιπόν, μπράβο και σε όσους σας επικροτούν για το ήθος σας..
Μπράβο και σε εμάς που συνεχίζουμε να σας ανεχόμαστε..
Μπράβο σε όλους!
Μπράβο στο greek S2000 ecosystem..!!!
Με νοημοσύνη σκυλιού που κατουράει σε κάθε γωνία(topic) , πιστεύοντας πως έτσι ορίζει την περιοχή του, γεμίζουν γελοία και προκλητικά posts το διαδικτυακό αυτό χώρο.
Κάποιοι, που αν η Μ@λ@κία ήταν κέντημα, θα ήταν οι πιο περιζήτητες νύφες για την προίκα τους..
Προσβάλλουν και υποτιμούν με περίσσιο θράσος, χωρίς κανένα όριο άτομα τα οποία όχι απλά δε γνωρίζουν, αλλά δεν είναι καν άξιοι να πιάνουν στο γεμάτο γλίτσα στόμα τους.
Και σε αυτή τη φάση, ρωτώ τους C.O, τους οποίους πραγματικά εκτιμώ αφάνταστα..
Έγινε ή γίνεται κάτι για να προστατευτεί η κοινότητα από τέτοια κρούσματα ?
Κοινότητα, που λέει ο λόγος, γιατί σύμφωνα με το λεξικό, "Κοινότητα" είναι μία ομάδα ομοειδών ζώντων οργανισμών, ανθρώπων, φυτών ή ζώων που ζουν σε ένα κοινό περιβάλλον..
..όχι ανθρώπων και ζώων μαζί..γιατί περί ζώων ο λόγος και μάλιστα άγριων..
Έτσι πλέον δε μπορούμε να μιλάμε για κοινότητα, αλλά για οικοσύστημα..
Greek S2000 ecosystem, λοιπόν και πραγματικά ορισμένοι έχουν φίλους που αντικατοπτρίζουν το χαρακτήρα τους..
Εσείς τα μαγκάκια με τα "ανδρικά ποδήλατα" που η μαγκιά σας φτάνει μέχρι το να προσβάλλετε γυναίκες, έχετε φίλους για να αντικατοπτρίσουν εσάς..?
Πόσοι είναι οι θαραλαίοι που μένουν δίπλα σας και ανέχονται τα περίεργα συμπλέγματα που βασανίζουν το μυαλουδάκι σας..?
Ας καθήσετε τώρα λοιπόν με την ησυχία σας, αφού διαβάσατε το συγκεκριμένο post, μιας και προφανώς, όπως είναι φυσιολογικό, άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε στην ζωή σας και σκεφτείτε σοβαρά τί θα απαντήσετε, προκειμένου να κερδίσετε εντυπώσεις..
Μπορείτε να απευθυνθείτε στους φίλους σας (αν έχετε), ή να αντλήσετε λογοπαίγνια και παροιμίες από πηγές της αρεσκίας σας..
Σας αφήνω όσες ώρες χρειαστείτε..και μέρες αν θέλετε..
Να έχετε το νου σας όμως!
Δυστυχώς για εσάς, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν καταλάβει το ποιόν σας..
Γι αυτό θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να τους μαγέψετε με το λόγο σας..
Ενδιάμεσα μπορείτε φυσικά να "κατουράτε" από δω και από εκεί βάζοντας φατσούλες "
" που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύετε, στην προσπάθειά σας να γλύφετε κόσμο..Πράγμα το οποίο κάνετε καλά, γιατί ξέρετε ποιό είναι το συμφέρον σας..
Μπράβο σας λοιπόν, μπράβο και σε όσους σας επικροτούν για το ήθος σας..
Μπράβο και σε εμάς που συνεχίζουμε να σας ανεχόμαστε..
Μπράβο σε όλους!
Μπράβο στο greek S2000 ecosystem..!!!