ΤΙ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Επειδη γνωριζω το λογο που αναφερεις τα παραπανω, για αυτο κι εχω τονισει το παρακατω τοπικ. Παρομοιες καταστασεις θα οδηγουν σε μπλοκαρισμα λογαριασμου κατα τη δικη μου κριση, χωρις προειδοποιηση σε περιπτωση που δεν υπαρχει κατανοηση σε παρατηρηση που θα γινεται απο εμας ως Community Organizers (CO). Την ευθυνη για το μπλοκαρισμα λογαριασμου την εχω εγω, καθως εχω αμεση προσβαση και επιλογη να το κανω.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!
Εχω τραβηξει μια γραμμη απο εκεινη τη μερα που ανεβασα το παραπανω τοπικ, και δεν θα υπαρχει ουδεμια εξαιρεση! Ως CO και Site Moderator εχω αυτη την υποχρεωση και ευθυνη για τη σωστη υπαρξη της κοινοτητας μας εντος και εκτος forum.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!
Εχω τραβηξει μια γραμμη απο εκεινη τη μερα που ανεβασα το παραπανω τοπικ, και δεν θα υπαρχει ουδεμια εξαιρεση! Ως CO και Site Moderator εχω αυτη την υποχρεωση και ευθυνη για τη σωστη υπαρξη της κοινοτητας μας εντος και εκτος forum.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Να σας πω, εχουμε και αλλα να ασχολουμαστε και οχι να κανουμε τη νταντα του καθενος εδω μεσα. Και φυσικα οχι να λεμε σε γυναικες να παιρνουν τσ1μπ0υκ1@!
Αυτο αποφασιζω και σε οποιον αρεσει. Αν οχι, θα παρει δρομο! Τι το περασατε εδω?
Αυτο αποφασιζω και σε οποιον αρεσει. Αν οχι, θα παρει δρομο! Τι το περασατε εδω?
Να σας πω, εχουμε και αλλα να ασχολουμαστε και οχι να κανουμε τη νταντα του καθενος εδω μεσα
Και φυσικα οχι να λεμε σε γυναικες να παιρνουν τσ1μπ0υκ1@!

).