ΤΙ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Nabu,Mar 9 2009, 01:27 PM
Εμένα πάλι μου την δίνει και μου την δίνει πολύ το πως τελικά το αυτοκίνητο είναι επέκταση του πουλιού μας, των σχέσεων μας, των φίλων μας, της αναγνωρισημότητας μας, του status μας, των οικονομικών μας και διαφόρων άλλων.
Τελικά ότι και να έχεις κάνει στο παρελθόν,ότι είδους χαρακτήρας και αν είσαι, ξεχνιέται, αρκεί να έχεις κάτι που οι άλλοι δεν έχουν και να μπορούν να το κοιτάνε και να το θαυμάζουν.
Τελικά ότι και να έχεις κάνει στο παρελθόν,ότι είδους χαρακτήρας και αν είσαι, ξεχνιέται, αρκεί να έχεις κάτι που οι άλλοι δεν έχουν και να μπορούν να το κοιτάνε και να το θαυμάζουν.
Εγω ειχα δυο παπαγαλακια, τα γνωστα love birds. Εφυγαν και δεν με αγαπανε πια αλλα τι να κανουμε. Οσο τα προσεχαμε, καλα ηταν. Τσαμπα φαι και γ@μ1$η ειχε ο αρσενικος, η δε γκομενα εξαφανιστηκε διοτι ενα αλλο... κοτσυφι, της την επεσε και τη κοπανησε.
Εμενα μου τη δινει που ο πληγωμενος και προδομενος κοσμος δεν βαζει μυαλο και συνεχιζει να κανει τα λαθη του παρελθοντος και φυσικα... τη ξαναπαταει.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by package,Mar 9 2009, 02:07 PM
Τελικά θα πατήσουμε?

Originally Posted by Nabu,Mar 9 2009, 03:27 AM
Εμένα πάλι μου την δίνει και μου την δίνει πολύ το πως τελικά το αυτοκίνητο είναι επέκταση του πουλιού μας, των σχέσεων μας, των φίλων μας, της αναγνωρισημότητας μας, του status μας, των οικονομικών μας και διαφόρων άλλων.
Eίπα να υπερβάλλω λίγο για να ξεπεράσω το δικό σου σκορ και να δώσω και λίγη έμφαση βρε αδερφέ.