ηθικά ζητήματα..
Originally Posted by uma_chikara' timestamp='1311509935' post='20809801
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. μίλησα και με τον Σπύρο καθώς και με το παιδί που του προγραμματίζει το αυτοκίνητο.
Αυτό που μου είχε πει για τις 6.000 δεν υπάρχει.. εκείνος που του το προγραμματίζει, λέει ότι από την πρώτη στιγμή που τα έβαλε είχε πρόβλημα και ρελαντί και μεσαίες..
Αυτό που θα γίνεί είναι έλεγχος και καθαρισμός των μπεκ με δικά μου έξοδα.. αν έχουν πρόβλημα, θα του επιστρέψω τα χρήματα.. αν δεν έχουν θέμα, θα τα έχει καθαρισμένα, χωρίς έξτρα κόστος..
όπως και να γίνει, θεωρώ πως θα είμαι πολύ εντάξει απέναντί του..
Σκέφτομαι πως δε θα ήθελα να μου συμβεί κι εμένα κάτι ανάλογο, αν και σίγουρα θα το είχα πει το πολύ μια εβδομάδα αργότερα.. μετά θα ντρεπόμουν, για να είμαι ειλικρινής..
Αυτό που μου είχε πει για τις 6.000 δεν υπάρχει.. εκείνος που του το προγραμματίζει, λέει ότι από την πρώτη στιγμή που τα έβαλε είχε πρόβλημα και ρελαντί και μεσαίες..
Αυτό που θα γίνεί είναι έλεγχος και καθαρισμός των μπεκ με δικά μου έξοδα.. αν έχουν πρόβλημα, θα του επιστρέψω τα χρήματα.. αν δεν έχουν θέμα, θα τα έχει καθαρισμένα, χωρίς έξτρα κόστος..
όπως και να γίνει, θεωρώ πως θα είμαι πολύ εντάξει απέναντί του..
Σκέφτομαι πως δε θα ήθελα να μου συμβεί κι εμένα κάτι ανάλογο, αν και σίγουρα θα το είχα πει το πολύ μια εβδομάδα αργότερα.. μετά θα ντρεπόμουν, για να είμαι ειλικρινής..
Και εμένα μου αρέσει όταν πουλάω κάτι να γνωρίζω ότι είναι Α' ποιότητας και ότι ο άλλος που θα το πάρει θα το ευχαριστηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολύ δύσκολα θα πουλούσα κάτι το οποίο έχει υπόνοια ότι μπορεί να δυσλειτουργήσει χωρίς να έχω ειδοποιήσει τον αγοραστή.
Το ίδιο περιμένω και απο τα πράγματα που αγοράζω. Διαφάνεια απο τον πωλητή για την κατάσταση και την προηγούμενη χρήση.
Ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους απο κύκλους με γνωστούς.
Thread
Forum
Replies
Last Post