παει για κλεισιμο
Originally Posted by package,Nov 24 2009, 04:45 AM
Μάκη, έλα να σε ξεπετσώσω γιατί αυτή η γλώσσα που έβγαλες θέλει ψαλίδισμα και πακετάρισμα.

αν και πιστευω παλι τελευταιος θα ειμαι αλλα απο την πισω πορτα
Originally Posted by blondie_s2k,Nov 24 2009, 04:39 AM
Να μην πιάνεις την Ισμήνη στο στόμα σου!!!
ου σαι Μάκη....παίρνε ρε συ καμιά ανάσα όταν γράφεις...βάζε καμιά τελεία.. ιάνει κόκκινα ο εγκέφαλος μέχρι να διαβάζουμε 4-5 σειρές σε μια πρόταση με 30 κόμματα... Βέβαια δε λεω..αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνο σε μένα καθότι ξανθιά αλλά και πάλι...τις βοηθάμε όσο μπορούμε τις καημένες τις ξανθιές σωστά?

ου σαι Μάκη....παίρνε ρε συ καμιά ανάσα όταν γράφεις...βάζε καμιά τελεία.. ιάνει κόκκινα ο εγκέφαλος μέχρι να διαβάζουμε 4-5 σειρές σε μια πρόταση με 30 κόμματα... Βέβαια δε λεω..αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνο σε μένα καθότι ξανθιά αλλά και πάλι...τις βοηθάμε όσο μπορούμε τις καημένες τις ξανθιές σωστά?

Δεν σε παρεξηγεί καλέ κανένας...φαίνεται άλλωστε οτι είσαι καλοπροαίρετος. Απλά στο είπα για να διαβάζονται πιο εύκολα αυτά που γράφεις.
Και όσο γι αυτά που φοράς...μίλα με κανέναν άλλο, τον πακέτο πχ. Με το Χρήστο θα φας τα μούτρα σου...
Και όσο γι αυτά που φοράς...μίλα με κανέναν άλλο, τον πακέτο πχ. Με το Χρήστο θα φας τα μούτρα σου...
καλα ρε παιδια τι φοραει ο χρηστος,ετσι οπως τα λετε θα με περασει απο πανω,οδροστωτηρας,που παω ο καραμητρος???με τον πακετο τα λεω αυτον τον χρηστο δεν τον ξερω ουτε τον ακουσα καθολου,εγω με τον πακετο θα τα παω,ελπιζω να πατιναρει και ο πακετος κιολας ο καλυτερος του χωριου θα ειμαι