παει για κλεισιμο
Βεβαια ειναι και θεμα θελησης αναπαραγωγης της γνωσης εκ νεου.... δυστυχως καποιοι που πλεον ειναι "Ακαδημαικοι" στο ειδος τους αντι να απαντησουν οι ιδιοι η να αφησουν μια κουβεντα να γινει απο τα νεα μελη και να μπαινουν με ευστοχα σχολια και παρατηρησεις ωστε να γινει μια αλφα κουβεντα σε ενα ομολογουμενος ηδη συζυτημενο θεμα απλα ριχνουν τα link απο παλαιοτερα τοπικ και λενε κανε χρηση του search...
Ειναι βασικος λογος της χειμεριας ναρκης που εχει πεσει στο forum....
Ειναι σαν να πας στο πανεπιστημιο και να μην γινονται μαθηματα ουτε συζυτησεις... δλδ εκει που πας να ρωτησεις κατι σαν πρωτοετης-δευτεροετης να πεταγετε ο καθηγητης και να σου λεει διαβασε το ταδε ταδε ταδε α και πριν ξανα πεις κατι κανε και ενα search...
Δεν γινετε δουλεια ετσι...
Εδω σε αλλα site μιλανε για τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια... δλδ δεν βαριουνται πχ Dragster.jp
Θα μου πειτε οκ ειναι επιπεδο νηπιαγωγειου αλλα εχει καθε μερα 1000 views και 100 ατομα online ανα πασα στιγμη...
Ειναι βασικος λογος της χειμεριας ναρκης που εχει πεσει στο forum....
Ειναι σαν να πας στο πανεπιστημιο και να μην γινονται μαθηματα ουτε συζυτησεις... δλδ εκει που πας να ρωτησεις κατι σαν πρωτοετης-δευτεροετης να πεταγετε ο καθηγητης και να σου λεει διαβασε το ταδε ταδε ταδε α και πριν ξανα πεις κατι κανε και ενα search...
Δεν γινετε δουλεια ετσι...
Εδω σε αλλα site μιλανε για τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια... δλδ δεν βαριουνται πχ Dragster.jp
Θα μου πειτε οκ ειναι επιπεδο νηπιαγωγειου αλλα εχει καθε μερα 1000 views και 100 ατομα online ανα πασα στιγμη...
Εγώ έχοντας και 10 χρόνια στην ελλάδα ως ενεργό μέλος σε 3 club που ασχολούνται με honda απο την στιγμή της ίδρυσης τους (redliners,honda-tech,S2ki) έχω πολλές θεωρίες για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό, απλά δεν τις γράφω δημόσια γιατι θα χαλαστούν καρδιές, κλείνοντας όμως θα πώ 2 πράγματα, όποιος ενδιαφέρεται γα κάτι παραπάνω θα το βρεί και 2ον ότι το βασικό που υπάρχει είναι η καλή διάθεση που δεν χαλάει εύκολα σε αυτό το forum, ίσως κάποιες φορές παραείναι καλή και τον βγάζουμε έξω όλοι μαζί, τον παίζουμε και χαλάμε τα topic