παει για κλεισιμο
το 2012 οι Εψιλον θα καταλαβουν τον πλανητη . θα προσπαθησουν να δωσουν την κυριαρχια στην ελλαδα αλλα ο Γιωργακης θα αρνηθει να αναλαβει γιατι ο φιλος του απο το γυμναστηριο και τα αστρα του θα του πουν να μην αναλαβει μεγαλες υποχρεωσεις εκεινη την εποχη. ο Κωστακης δεν θα μπορεσει να παρει μερος και αυτος γιατι θα τρωει hot dog εκεινη την ημερα.Επισης εκεινη την μερα οι γκομενες θα αλλαξουν πυξιδα και θα κυνηγουν τους παχουλους τυπους με τα λιγα χρηματα και θα τους ρωτουν συνεχεια πως γινονται οι καλυτεροι χρονοι με το s2000 στην πιστα και αν ο compressor μπορει να λειτουργησει με 0,4 πιεση σε ενα μαμα μοτερ.Οι κυβερνησεις θα κοψουν τα ορια ταχυτητας απο τις εθνικες οδους και ο λιχουδης θα εχει καρτα ελευθερας για δωρεαν επισκευες σε ολα τα συνεργεια της χωρας.
Προσωπικά, έχω βαρεθεί με τα αυτοκίνητα, με το ψάξιμο κλπ..
Κατάλαβα πως ό,τι και να κάνεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να ξοδεύεις τα χρήματά σου άσκοπα..
Το έκανες να ρίχνει στην ευθεία σε ferrari και σε στροφές να μη σε περνάει EVO...so what..? Και τί κατάλαβες...? Μήπως έλυσες τα βασικά προβλήματα της ζωής σου έτσι..?
Και όταν λοιπόν μπαίνουν στη μέση τα "βασικά προβλήματα", πού χρόνος για φόρουμ κλπ..
.. πλεον βαριέμαι να πάω στο συνεργείο, βαριέμαι να το πάω στο πλυντήριο, πόσο μάλλον να το πλύνω μόνος μου..βαριέμαι να κοιτάζω τις πιέσεις στα λάστιχα.. βαριέμαι να βγάζω το hardtop, βαριέμαι να στρίβω και γενικά πλέον δεν ευχαριστιέμαι καθόλου το αυτοκίνητο αφού έχω πήξει με άλλες υποχρεώσεις..
Αν μπορούσα να το πουλήσω σε κάποια τιμή που να μην είχα χάσει 10.000 ευρώ, θα το έδινα και θα έπαιρνα ένα καινούριο οικονομικό αυτοκινητάκι με γαμάτο εσωτερικό, να χαίρομαι που είμαι κολλημένος στην κίνηση..
Κατάλαβα πως ό,τι και να κάνεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να ξοδεύεις τα χρήματά σου άσκοπα..
Το έκανες να ρίχνει στην ευθεία σε ferrari και σε στροφές να μη σε περνάει EVO...so what..? Και τί κατάλαβες...? Μήπως έλυσες τα βασικά προβλήματα της ζωής σου έτσι..?
Και όταν λοιπόν μπαίνουν στη μέση τα "βασικά προβλήματα", πού χρόνος για φόρουμ κλπ..
.. πλεον βαριέμαι να πάω στο συνεργείο, βαριέμαι να το πάω στο πλυντήριο, πόσο μάλλον να το πλύνω μόνος μου..βαριέμαι να κοιτάζω τις πιέσεις στα λάστιχα.. βαριέμαι να βγάζω το hardtop, βαριέμαι να στρίβω και γενικά πλέον δεν ευχαριστιέμαι καθόλου το αυτοκίνητο αφού έχω πήξει με άλλες υποχρεώσεις..
Αν μπορούσα να το πουλήσω σε κάποια τιμή που να μην είχα χάσει 10.000 ευρώ, θα το έδινα και θα έπαιρνα ένα καινούριο οικονομικό αυτοκινητάκι με γαμάτο εσωτερικό, να χαίρομαι που είμαι κολλημένος στην κίνηση..
Originally Posted by patriot_S2K,Nov 21 2009, 03:54 AM
να κανουμε group στο facebook "κιπ ες του κεϊ . τζι αρ αλαϊβ"
γιου καν ντου ιτ :-)
γιου καν ντου ιτ :-)