Εγκαταληψη τροχαιου
Παράθεση από άλλο forum!!! Αν κάποιος γνωρίζει το οτιδήποτε για τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ ας ενημερώσει!
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html
[QUOTE]Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-8038.html
[QUOTE]Καλημέρα
Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι
Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει παιδεία και ο κάθε καραγκιόζης βγαίνει στο δρόμο.
Ο συγκεκριμένος (ΚΟΚΚΙΝΟ SΑΧΟ) μόνο για κρέμασμα πρέπει να πάει. Τι να πω.
Να ζήσουν να τον θυμούνται και εύχομαι να βρεθεί με κάθε τρόπο ο εγκληματίας.
Ο συγκεκριμένος (ΚΟΚΚΙΝΟ SΑΧΟ) μόνο για κρέμασμα πρέπει να πάει. Τι να πω.
Να ζήσουν να τον θυμούνται και εύχομαι να βρεθεί με κάθε τρόπο ο εγκληματίας.
Trending Topics
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παιδια, βρηκα και το αρχικο ποστ σχετικα με αυτο το θεμα και πραγματικα ειναι να σε πιανει η καρδια σου. 
Τι εβδομαδα και αυτη... τι να πω...
[QUOTE]Κύριοι καλή σας μέρα.
Λίγο πριν φύγω για το χωριό Μοναστηράκι Αλεξανδρούπολης για την τελείται πράξη του δράματος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα πολύτιμη προσπάθεια που κάνετε.
Σε όσους ξέρω και όσους δεν ξέρω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο αδελφός μου ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ , ήταν πάντα ελεύθερος από μικρό παιδί δεν έμπαινε σε μέτρα ,αν και Αθηναίοι σχεδόν τρεις γενιές αυτός κορόιδεψε την φυλακή της Αθήνας και έφυγε μακριά , πήγε σε αυτό το χωριό σχεδόν από το πουθενά για να μεγαλώσουν τα παιδιά του και να παίζουν ελευθέρα στους δρόμους , και να μεγαλώνει φασιανούς και πέρδικες , και ότι άλλο έκανε ευτυχισμένη την ζωή του και των παιδιών του.
Από μικρό παιδί ήταν ερωτευμένος με το τιμόνι και ήταν οδηγός στις νταλίκες και ανεβοκατέβαινε Αλεξανδρούπολη

Τι εβδομαδα και αυτη... τι να πω...

[QUOTE]Κύριοι καλή σας μέρα.
Λίγο πριν φύγω για το χωριό Μοναστηράκι Αλεξανδρούπολης για την τελείται πράξη του δράματος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα πολύτιμη προσπάθεια που κάνετε.
Σε όσους ξέρω και όσους δεν ξέρω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο αδελφός μου ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ , ήταν πάντα ελεύθερος από μικρό παιδί δεν έμπαινε σε μέτρα ,αν και Αθηναίοι σχεδόν τρεις γενιές αυτός κορόιδεψε την φυλακή της Αθήνας και έφυγε μακριά , πήγε σε αυτό το χωριό σχεδόν από το πουθενά για να μεγαλώσουν τα παιδιά του και να παίζουν ελευθέρα στους δρόμους , και να μεγαλώνει φασιανούς και πέρδικες , και ότι άλλο έκανε ευτυχισμένη την ζωή του και των παιδιών του.
Από μικρό παιδί ήταν ερωτευμένος με το τιμόνι και ήταν οδηγός στις νταλίκες και ανεβοκατέβαινε Αλεξανδρούπολη