Εγκαταληψη τροχαιου
Θέμα δημοσίευσης: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ(ΕΠΕΙΓΟΝ) Υπάρχει νέα δημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 21 Νοε, 2007 - 13:14
125cc
125cc
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΒΑΣΤΕΤΟ ΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
S.O.S ΟΧΙ SAXO ΑΛΛΑ CITROEN C3 model 2003 ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
__
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
125cc
125cc
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΒΑΣΤΕΤΟ ΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
S.O.S ΟΧΙ SAXO ΑΛΛΑ CITROEN C3 model 2003 ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
__
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
Ναι παραδώθηκε απο τύψεις μετά απο 4 μέρες.. που οι αρχές ήταν μεταξύ 4 αυτοκινήτων..Μην τρελαθούμε!!Αν ηταν 20 κ πηγε με τον πατέρα του έχει ευθήνη και αυτός που τον μεγάλωσε με τέτοιον τρόπο.Εκλεψε μια ζωή εστω και καταλάθος.Γυρνα Μ@Λ@Κ@ να δεις τι μπορείς να κάνεις γι αυτό!Ντροπη!!Κ αν ήταν 32 οικοδόμος να είχε την οριμότητα να μην έκανε αυτά τα εγκλήματα στην ασφαλτο!!Εμαθα πως έκανε προσπέραση απο αριστερή στην δεξιά κατευθείαν χωρις να χάσει καθόλου τον έλεγχο!Ολοι μας μπορεί να βρεθούμε σε κάποιο ατύχημα αλλα πρέπει στην Ελλάδα επιτέλους να μάθουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθήνες μας!Αυτο που εγω έχω να πω είναι κουράγιο στον αδερφό του και στους δικούς του,και ένα μεγαλύτερο κουράγιο και τα βαθυά μου συλυπητήρια στα παιδιά του που έχασαν την βάση τους,το στήριγμα τους.Οσοι έχουμε υποστεί κάτι παρόμοιο καταλαβαίνουμε πως είναι.Κουράγιο,μόνο αυτό.
Thread
Forum
Replies
Last Post