Μπλούζες - Στάμπες
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παιδια, καλη η ιδεα σας, αν και μου ειχε αναφερει κατι και ο vtec_man, αλλα το συζηταμε και απο κοντα και καταληγουμε καπου.
Προς ενημερωση εννοεις οχι αυτη τη Δευτερα, αλλα την αλλη Δευτερα-03/12/07.
Originally Posted by eddiex,Nov 23 2007, 04:40 PM
Ναι ρε παιδες, απλως ειπα ιδεες πως θα μπορουσε να γινει. Ωραια λοιπον, το συζηταμε την Δευτερα στην συναντηση και αν ολα ειναι οκ λεμε πως το κανουμε, δινουμε την παραγγελια κ ειμαστε μπουνια!
Θα πουμε κανα σχεδιο πως να κανουμε τις πλουζες και οποιος θελει παιρνει... Μια ιδεα ειπε ο Δημητρης! Συμφωνουμε? Κατι αλλο? Μαριε την Γραμματοσειρα μπορει να μου πεις ποια ειναι για να βγαλουμε τα γραμματα αν θελουμε?
Registered User
Originally Posted by eddiex,Nov 28 2007, 02:39 PM
Θα πουμε κανα σχεδιο πως να κανουμε τις πλουζες και οποιος θελει παιρνει... Μια ιδεα ειπε ο Δημητρης! Συμφωνουμε? Κατι αλλο? Μαριε την Γραμματοσειρα μπορει να μου πεις ποια ειναι για να βγαλουμε τα γραμματα αν θελουμε?
Λοιπον, ενα "σαν" δοκιμαστικο παρτε το. Βγαλαμε το σημα σε μακετα και ειναι ετοιμο και ΟΚ να μπει στην μπλουζα. Εγω Βαζω ενα παραδειγμα πως θα μπορουσε να γινει...
Μπροστα :

Πισω:

Στην πισω, κατω κατω εβαλα και το nick μου. Αυτο μπορουμε η να μην το βαλουμε καθολου, η να το βαλουμε πανω η οτι θελουμε!
Μπροστα :

Πισω:

Στην πισω, κατω κατω εβαλα και το nick μου. Αυτο μπορουμε η να μην το βαλουμε καθολου, η να το βαλουμε πανω η οτι θελουμε!
Registered User
Originally Posted by eddiex,Nov 29 2007, 12:47 PM
Λοιπον, ενα "σαν" δοκιμαστικο παρτε το. Βγαλαμε το σημα σε μακετα και ειναι ετοιμο και ΟΚ να μπει στην μπλουζα. Εγω Βαζω ενα παραδειγμα πως θα μπορουσε να γινει...
Μπροστα :

Πισω:

Μπροστα :

Πισω:

Το S2000 στη πλατη μου φαινεται οτι ειναι σχετικα ψηλα, αλλα η γνωμη μου ειναι το nickname μας (οσοι θελουν το βαζουν) να ειναι κατω απο το S2000.