Μπλούζες - Στάμπες
Drifteropoule καλο να δινουμε ιδεες και αλλες προσφορες αλλα πες και τι μπλουζες, απο ποιοτητα ξερουμε? Τι θα μας βαλει πανω στην μπλουζα κτλ...
Και εκτος απο αυτο, δεν ειναι σταμπα αυτο που θα κανουμε. Βγαινουν απο Πλοτερ, ενα μηχανιμα που κοβει οτι θες στην ουσια και τα γραμματα μπορουμε να τα κανουμε οτι χρωμα θελουμε. Γυαλιστερα, κανονικα, Φωσφοριζε κοκ. Και ετσι δεν θαμπωνει ουτε χαλαει ποτε η μπλουζα! Δεν εχει καμια σχεση με σταμπα!
Και εκτος απο αυτο, δεν ειναι σταμπα αυτο που θα κανουμε. Βγαινουν απο Πλοτερ, ενα μηχανιμα που κοβει οτι θες στην ουσια και τα γραμματα μπορουμε να τα κανουμε οτι χρωμα θελουμε. Γυαλιστερα, κανονικα, Φωσφοριζε κοκ. Και ετσι δεν θαμπωνει ουτε χαλαει ποτε η μπλουζα! Δεν εχει καμια σχεση με σταμπα!
Originally Posted by eddiex,Nov 29 2007, 04:18 AM
Drifteropoule καλο να δινουμε ιδεες και αλλες προσφορες αλλα πες και τι μπλουζες, απο ποιοτητα ξερουμε? Τι θα μας βαλει πανω στην μπλουζα κτλ...
να σου δώσω τηλ. να συνενοήθεις αν σου κάνει αυτό που προσφέρουν.
Απο 'κει και πέρα ότι θέλεις κάνεις, εγώ μια διευκόλυνση έκανα μια και ψάχνεις
για τέτοια πράγματα, εγώ μπλουζάκι δε θέλω οπότε δε με ενδιαφέρει
και πόσα
Κοιταξε εγω εχω εναν φιλο που εχει τετοιο μαγαζι και κανει τετοια! Οποιος θελει και με pm του λεω και που ειναι και οτι θελει να παει να δει. Αλλα δεν λεει να παω αλλου εγω και να παρω προσφορες. Εγω προτεινα λογο του γνωστου μου.Τωρα αν δεν θελουνε τα παιδια η θελουν και βρουν αλλου οκ! Αλλα εγω να ψαξω αλλου χλωμο!
Ειμαι Ninja και ΣΚ θα τα σπασω στη ΣΑΛΟΝΙΚΑ!
Ειμαι Ninja και ΣΚ θα τα σπασω στη ΣΑΛΟΝΙΚΑ!