Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Thread Tools

Old Feb 22, 2008 | 02:46 AM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Για να δείτε μέχρι που μπορεί να φτάσει η προδοσία των εθνικών συμφερόντων, παραθέτω μια είδηση που δεν προβλήθηκε από ΚΑΝΕΝΑ ελληνικό ΜΜΕ: ο πρώην Υπουργός Άμυνας της Κύπρου και Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Γιαννάκης Ομήρου, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Σημερινή, με αφορμή την υπογραφή της μεταβίβασης της κυριότητας των ρωσσικών πυραύλων S300 στην Ελλάδα.

Ο κ.Ομήρου, ο οποίος παραιτήθηκε μετά για λόγους αξιοπρέπειας και πολιτικής ευθιξίας, ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά το γεγονός ότι η Μόσχα είχε αναλάβει "... την πλήρη ευθύνη αμυντικής κάλυψης της Κύπρου, τόσο κατά την έλευση των πυραύλων όσο και για τη συνέχεια, από οποιαδήποτε στρατιωτική επίθεση της Τουρκίας ..." Αυτό το μήνυμα το είχε διαβιβάσει στην ελληνική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία και, παράλληλα, το κυπριακό επιτελείο είχε εκπονήσει, μαζί με τους Ρώσσους, ένα απόλυτα ασφαλές σχέδιο μεταφοράς των πυραύλων στην Κύπρο. Παρόλα αυτά, την τελευταία στιγμή του δόθηκε εντολή να τα ματαιώσει όλα.

Το αφήνω ασχολίαστο.
Reply
Old Feb 23, 2008 | 01:49 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

[QUOTE=jerryS2K,Feb 22 2008, 12:11 AM]Όταν η Μεγάλη Βρεττανία θέλησε να προσχωρήσει στην τότε Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα (ΚΑΧ), τον πρόδρομο της ΕΟΚ, η Γαλλία προέβαλλε σθεναρή αντίσταση στην ονομασία αυτή γιατί παρέπεμπε στην Γαλλική επαρχία της Βρεττάνης.
Reply
Old Feb 23, 2008 | 01:28 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Τραγικά πράγματα...Ένας πολιτικός δεν έχει το σθένος να βγει και να πει ουδεμία συζήτηση όσον αφορά την ονομασία περί Μακεδονίας.Όλο το λιβανίζουν από εδώ και από εκεί.Είναι τυχαίο που δεν το πάνε σε δημοψήφισμα?Φυσικά και όχι,θέλουν να μας το περάσουν λάου-λάου.Οι προδότες!!

Και έχουν και το θράσος να βαφτίζουν κάθε ένδειξη πατριωτισμού φασισμό.Αφού το θέλου έτσι,ναι είμαι φασίστας.Είμαι γιατί αγαπάω την πατρίδα μου,είμαι γιατί πιστεύω ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική,είμαι γιατί θέλω να δω κάθε Αλβανό,Σκοπιανό,Τούρκο κτλ κρεμασμένους από την Αθήνα μέχρι την Αλεξ/πολη!!
Reply
Old Feb 23, 2008 | 02:04 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by Stradale,Feb 23 2008, 02:28 PM
Τραγικά πράγματα...Ένας πολιτικός δεν έχει το σθένος να βγει και να πει ουδεμία συζήτηση όσον αφορά την ονομασία περί Μακεδονίας.Όλο το λιβανίζουν από εδώ και από εκεί.Είναι τυχαίο που δεν το πάνε σε δημοψήφισμα?Φυσικά και όχι,θέλουν να μας το περάσουν λάου-λάου.Οι προδότες!!

Και έχουν και το θράσος να βαφτίζουν κάθε ένδειξη πατριωτισμού φασισμό.Αφού το θέλου έτσι,ναι είμαι φασίστας.Είμαι γιατί αγαπάω την πατρίδα μου,είμαι γιατί πιστεύω ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική,είμαι γιατί θέλω να δω κάθε Αλβανό,Σκοπιανό,Τούρκο κτλ κρεμασμένους από την Αθήνα μέχρι την Αλεξ/πολη!!
Χρησταρα απο μενα +1
Reply
Old Feb 24, 2008 | 09:19 PM
Heli2000's Avatar
Registered User

.....γιατί πιστεύω ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική,είμαι γιατί θέλω να δω κάθε Αλβανό,Σκοπιανό,Τούρκο κτλ κρεμασμένους από την Αθήνα μέχρι την Αλεξ/πολη!!
....μας διαβάζουν κ άλλοι stradale....
Reply
Old Feb 25, 2008 | 01:27 AM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

....μας διαβάζουν κ άλλοι stradale....
Φίλε Heli ας αναρωτηθούν τότε αυτοί οι "άλλοι" που μας διαβάζουν γιατί ο stradale (και μερικά εκατομμύρια Έλληνες ακόμα) έχει αυτήν την άποψη. Δεν νομίζω όλοι αυτοί να πάσχουν από οξεία σχιζοφρένεια και να εκφράζονται έτσι. Κάτι έχει προκαλέσει αυτό το συναίσθημα.

Δεν νομίζω ότι όλοι εμείς, που πιστεύουμε ότι η εξωτερική μας πολιτική είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και άκρως ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ των εθνικών συμφερόντων, να είμαστε όλοι πνευματικά ασταθείς. Τα παραδείγματα είναι άπειρα και θα χρειαζόμασταν τουλάχιστον 10 σελίδες στο forum για μια απλή περίληψή τους.

Δυστυχώς το ρητό του Μέτερνιχ δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην Ελλάδα.
Reply
Old Feb 25, 2008 | 01:33 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Φίλε Ιέριε έλα απόψε στη συνάντηση να τα πιούμε απο κοντά. Χαιρετισμούς στο σπίτι!
Reply
Old Feb 25, 2008 | 05:07 AM
Pakos M's Avatar
Registered User

θέλω να δω κάθε Αλβανό,Σκοπιανό,Τούρκο κτλ κρεμασμένους από την Αθήνα μέχρι την Αλεξ/πολη!!
Το κακό είναι οτι -κάποιοι- μας βάζουν να σκεφτόμαστε έτσι, βάζουν τους σκοπιανούς να λένε οτι είναι Μακεδόνες, τελικά πλακονόμαστε μεταξύ μας, και αυτοί οι -κάποιοι- γελάνε με τα χάλια μας.

Για την ολοκληρωτική καταστροφή της πάλε ποτέ κραταιάς γιουγκοσλαβίας μήπως φταίγαν οι σέρβοι; μήπως οι κοσοβάροι; μήπως οι κροάτες ή οι αλβανοί;

Φταίγαν όλοι επειδή είναι τόσο ηλίθιοι που προτιμούν να κρεμούν ο ένας τον άλλο από το να συνεργάζονται και να βγάζουν αν μη τι άλλο, θρυλικά αυτοκίνητα,(γιούγκο) άντε και να σαρώνουν τα κύπελα στο μπάσκετ.

Όταν έχουμε εταιρίες στα βαλκάνια και η οικονομία μας στηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό σε αυτές τις χώρες καλό θα είναι να έχουμε μια ήπια συνεργασία γιατί μας συμφέρει ΟΛΟΥΣ αυτό.

Και ας μην ξεχνάμε οτι τις τελευταιές επιθέσεις στους Έλληνες και Σέρβους τις είχαμε από τους Γερμανούς - Ιταλούς και Αμερικάνους αντίστοιχα.
Reply
Old Mar 3, 2008 | 05:01 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Smile

Λοιπον, παρακατω μπορειτε να δειτε το επισημο χαρτονομισμα που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στα Σκοπια! Αν ειναι δυνατον! Σε λιγο θα εχουν και την Ακροπολη!

Οριστε και τα τελευταια νεα...

http://greece.flash.gr//soon/2008/3/2/37536id
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...36&lngDtrID=244
Reply
Old Mar 3, 2008 | 08:30 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

Ο κ. Ντε Χοπ Σέφερ τόνισε:................... ότι υπάρχει μία διαφορά μεταξύ ενός παλαιού και ισχυρού κράτους-μέλους και ενός υποψήφιου μέλους και σημείωσε ότι παρότι δεν έχει άμεσο ρόλο στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, έχει ενδιαφέρον να υπάρξει, όπως τόνισε, συναίνεση στο εν λόγω ζήτημα μέχρι τη Σύνοδο.

Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:42 AM.