ΠΡΟΣΟΧΗ!
Η εταιρία V*V*DI t*l*com,βάζει υπαλλήλους της να παίρνουν τηλ. και να προσποιούντε ότι και είναι υψηλόβαθμα στελέχοι του ΟΤΕ και ζητούν στοιχεία από τον ανυποψίαστο που βρίσκετε στην άλλη γραμμή με αποτέλεσμα να σε βάζουν στο προγραμμά τους,να διακόπτεσε από τον ΟΤΕ και ξαφνικά να σου έρχετε ένας λογαριασμός μέσα σε 15 μέρες και να πρέπει να πληρώσεις πάγιο ενεργοποίησης και λοιπές χρεώσεις στην ανωτέρο.
Νομικά είναι παράνομο,γιατί δεν υπάρχει κάποιο ενυπόγραφο χαρτί που να πιστοποιει την παραπάνω ενέργεια,αλλά το καλύτερο είναι να μην μπλέξεις.
Στην επαρχία το συμβάν έγινε σε ολόκληρα χωριά λόγο της αφέλεια των κατοίκων αλλά και λόγο παρασκηνιακών τακτικών την εταιρίας.
Νομικά είναι παράνομο,γιατί δεν υπάρχει κάποιο ενυπόγραφο χαρτί που να πιστοποιει την παραπάνω ενέργεια,αλλά το καλύτερο είναι να μην μπλέξεις.
Στην επαρχία το συμβάν έγινε σε ολόκληρα χωριά λόγο της αφέλεια των κατοίκων αλλά και λόγο παρασκηνιακών τακτικών την εταιρίας.
Πραγματικά λυπάμαι, δεν ήξερα ότι συνέβη σε σένα. Εγώ ήμουνα στη Φορθνετ και στο τσακ πρόλαβα και μεταφέρθηκα πίσω στον ΟΤΕ προτού πάω στο ιδιόκτητο δίκτυό της, το οποίο θα σήμαινε ότι θα έχανα και τον αριθμό μου αν ήθελα να φύγω εκ των υστέρων.Νομίζω ότι και στον ΟΤΕ μπορείς να ενεργοποιήσεις Connex από τηλεφώνου, αλλά δεν το τόλμησα. Προτίμησα την παλιά παραδοσιακή μέθοδο με τη χαρτούρα.
Trending Topics
Thread
Forum
Replies
Last Post