Apple iPhone 4 Review by ΑnandΤech
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ναι, δεν υπαρχει θεμα. Απλα το φουσκωσαν οσο τιποτε αλλο ενω η ληψη σηματος απο τη κεραια ειναι καλυτερη απ'ολα τα κινητα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη. Ολα τα κινητα εχουν το λεγομενο "grip of death" για το σημα απλα κανεις δεν ειχε ασχοληθει παρα μονο για το κινητο της Apple επειδη εχει τρελη ζητηση.
Ειναι σε κακο σημειο ομως ρε γμτ...θα μπορούσαν να το χαν στο πανω μερος του τηλεφώνου οπως σχεδον ολοι. Τελος παντων, απλα σκεφτόμουν να το αγόραζα άμεσα αλλα λογο αυτου θα το αφήσω να κυκλοφορήσει λιγο για να δω.
Σήμερα θα μου φέρουν το iphone 4. Επειδή είμαι λίγο άσχετος με iphone μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες?
1) Πώς θα μεταφέρω τις επαφές μου από Nokia? (υπόψιν έχω πάνω από 400-500 οπότε μεταφορά με Sim κάρτα είναι αδύνατο
2) Μπορώ να χρησιμοποιήσω Nokia bluetooth με το iphone?
3) Jailbroken για το 4 υπάρχει?
1) Πώς θα μεταφέρω τις επαφές μου από Nokia? (υπόψιν έχω πάνω από 400-500 οπότε μεταφορά με Sim κάρτα είναι αδύνατο
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by S2000_FUN,Aug 27 2010, 09:42 AM
Σήμερα θα μου φέρουν το iphone 4. Επειδή είμαι λίγο άσχετος με iphone μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες?
2) Αν λες για το bluetooth hands free, ναι μπορεις.
3) Jailbreak υπαρχει για το iPhone 4 αλλα μονο μεχρι την firmware 4.0.1. Συμφωνα με τους πρωτους που πηραν το iPhone 4 απο Ελλαδα, η συσκευη εχει το 4.0.1 λογισμικο και οχι τη τελευταια 4.0.2. Oποτε αν θες να κανεις jailbreak μη κανεις αναβαθμιση οταν σου το ζητησει στο iTunes μεχρι να βγει στο κοντινο μελλον.
Βασικα στο 2G ειχα jailbreak αλλα καθε φορα μου την εσπαγε η διαδικασια του jailbreak και στο 3GS αυτη τη στιγμη δεν του εχω κανει και ουτε θα το κανω. Το ιδιο και για το iPhone 4 με το καλο. Με το jailbreak σιγουρα θα βρεις αρκετα πραγματα δωρεαν μεσω Cydia κτλ. Παντως το κοστος των εφαρμογων μεσω Apple Store ειναι μικρο (απο 0.79 Euro) με εξαιρεση κατι νavigation εφαρμογες που πανε μεχρι και 80 Euro.
Αντε καλοριζικο και αν θες περισσοτερα, ριξε και μια ματια εδω που εχει τα παντα απο πληροφοριες και οδηγους.
iPhone Guides
iPhone Software
iPhone Hardware