Apple iPhone 4 Review by ΑnandΤech
Originally Posted by S2000_FUN,Aug 26 2010, 10:42 PM
Σήμερα θα μου φέρουν το iphone 4. Επειδή είμαι λίγο άσχετος με iphone μπορείτε να μου λύσετε κάποιες απορίες?
1) Πώς θα μεταφέρω τις επαφές μου από Nokia? (υπόψιν έχω πάνω από 400-500 οπότε μεταφορά με Sim κάρτα είναι αδύνατο
Sychronize to Nokia me to Outlook και μετα Sychronize to Outlook με το Iphone μεσω Apple iTunes
2) Μπορώ να χρησιμοποιήσω Nokia bluetooth με το iphone?
ΟΧΙ
3) Jailbroken για το 4 υπάρχει?
ΝΑΙ
1) Πώς θα μεταφέρω τις επαφές μου από Nokia? (υπόψιν έχω πάνω από 400-500 οπότε μεταφορά με Sim κάρτα είναι αδύνατο
Sychronize to Nokia me to Outlook και μετα Sychronize to Outlook με το Iphone μεσω Apple iTunes
2) Μπορώ να χρησιμοποιήσω Nokia bluetooth με το iphone?
ΟΧΙ
3) Jailbroken για το 4 υπάρχει?
ΝΑΙ
Καλά λεει ο Θανάσης κάτι ξερει
Originally Posted by energetic,Aug 26 2010, 11:01 PM
1) Κανεις sync τις επαφες σου με το Outlook στον υπολογιστη και μετα κανεις import τις επαφες στο iTunes. Απο κει και περα κανεις sync τις επαφες στο iPhone. Μονο προσεξε να επιλεξεις στο iTunes να σου κραταει τις επαφες σου παντα στο κινητο.
2) Αν λες για το bluetooth hands free, ναι μπορεις.
3) Jailbreak υπαρχει για το iPhone 4 αλλα μονο μεχρι την firmware 4.0.1. Συμφωνα με τους πρωτους που πηραν το iPhone 4 απο Ελλαδα, η συσκευη εχει το 4.0.1 λογισμικο και οχι τη τελευταια 4.0.2. Oποτε αν θες να κανεις jailbreak μη κανεις αναβαθμιση οταν σου το ζητησει στο iTunes μεχρι να βγει στο κοντινο μελλον.
Βασικα στο 2G ειχα jailbreak αλλα καθε φορα μου την εσπαγε η διαδικασια του jailbreak και στο 3GS αυτη τη στιγμη δεν του εχω κανει και ουτε θα το κανω. Το ιδιο και για το iPhone 4 με το καλο. Με το jailbreak σιγουρα θα βρεις αρκετα πραγματα δωρεαν μεσω Cydia κτλ. Παντως το κοστος των εφαρμογων μεσω Apple Store ειναι μικρο (απο 0.79 Euro) με εξαιρεση κατι νavigation εφαρμογες που πανε μεχρι και 80 Euro.
Αντε καλοριζικο και αν θες περισσοτερα, ριξε και μια ματια εδω που εχει τα παντα απο πληροφοριες και οδηγους.
iPhone Guides
iPhone Software
iPhone Hardware
2) Αν λες για το bluetooth hands free, ναι μπορεις.
3) Jailbreak υπαρχει για το iPhone 4 αλλα μονο μεχρι την firmware 4.0.1. Συμφωνα με τους πρωτους που πηραν το iPhone 4 απο Ελλαδα, η συσκευη εχει το 4.0.1 λογισμικο και οχι τη τελευταια 4.0.2. Oποτε αν θες να κανεις jailbreak μη κανεις αναβαθμιση οταν σου το ζητησει στο iTunes μεχρι να βγει στο κοντινο μελλον.
Βασικα στο 2G ειχα jailbreak αλλα καθε φορα μου την εσπαγε η διαδικασια του jailbreak και στο 3GS αυτη τη στιγμη δεν του εχω κανει και ουτε θα το κανω. Το ιδιο και για το iPhone 4 με το καλο. Με το jailbreak σιγουρα θα βρεις αρκετα πραγματα δωρεαν μεσω Cydia κτλ. Παντως το κοστος των εφαρμογων μεσω Apple Store ειναι μικρο (απο 0.79 Euro) με εξαιρεση κατι νavigation εφαρμογες που πανε μεχρι και 80 Euro.
Αντε καλοριζικο και αν θες περισσοτερα, ριξε και μια ματια εδω που εχει τα παντα απο πληροφοριες και οδηγους.
iPhone Guides
iPhone Software
iPhone Hardware
[QUOTE]Επειδη εισαι ασχετος δεν μου το δινεις εμενα που ειμαι σχετικος??
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Θα σε φτιαξουμε και σενα. 
Μη ξεχασεις να παρεις και το free bumper που δικαιουσαι για το θεμα της κεραιας.
http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/

Μη ξεχασεις να παρεις και το free bumper που δικαιουσαι για το θεμα της κεραιας.
http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ο χρονος θα δειξει αν πραγματι ισχυει αυτο. 
Traitorware: Κατηγορίες κατά της Apple για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
Χρηστο, ολα ενταξει με τη SIM τελικα? Μεγιες και απο εδω... ξανα.

Traitorware: Κατηγορίες κατά της Apple για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
Χρηστο, ολα ενταξει με τη SIM τελικα? Μεγιες και απο εδω... ξανα.