Goodbye NSX
Εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω.
Εκτός αυτού μου δίνει στα νεύρα το οτι θα το ακυρώσουν λόγω ρύπων ώς συνήθως.
Εντάξει,ρε μεγάλε.Supercar θα φτιάξεις.Το καμάρι της εταιρείας,υποτίθεται.
Άμα το θές και γρήγορο και πράσινο,σε πρόλαβαν άλλοι.Το Tesla έχει ήδη βγεί.
Αλλά όταν έχεις για ναυαρχίδα το Ιnsight,και πολιτική "πράσινων αλόγων" αυτή είναι η μοίρα σου.
Εκτός αυτού μου δίνει στα νεύρα το οτι θα το ακυρώσουν λόγω ρύπων ώς συνήθως.
Εντάξει,ρε μεγάλε.Supercar θα φτιάξεις.Το καμάρι της εταιρείας,υποτίθεται.
Άμα το θές και γρήγορο και πράσινο,σε πρόλαβαν άλλοι.Το Tesla έχει ήδη βγεί.
Αλλά όταν έχεις για ναυαρχίδα το Ιnsight,και πολιτική "πράσινων αλόγων" αυτή είναι η μοίρα σου.
Δεν διαφωνώ,ούτε λέω οτι δεν θα είναι καλό αυτοκίνητο,απλά έχω βαρεθεί να το περιμένω.
Και για να με εντυπωσιάσει πρέπει να έχει περισσότερα προτερήματα απο μια Ferrari του '95.Εκτός αυτού,όλοι μας προτιμούμε V8 απο τις περιβαλλοντικές π@π@ριές.
Απλά το θέμα είναι οτι θέλω να είναι ένα αυτοκίνητο πρωτοποριακό και καταλαβαίνω την αναμονή εν'όψει κάτι καλού,όμως το πράγμα έχει τραβήξει πολύ.
Για την ακρίβεια,θα έλεγα οτι,για να πώ οτι δεν μετανοιώνω για την αναμονή τόσο καιρό,το επερχόμενο μοντέλο θα πρέπει να είναι(για τον καιρό μας) αν όχι περισσότερο,εξ'ίσου πρωτοποριακό και καινοτόμο,όπως το πρώτο NSX που βγήκε στην αγορά.
Και για να με εντυπωσιάσει πρέπει να έχει περισσότερα προτερήματα απο μια Ferrari του '95.Εκτός αυτού,όλοι μας προτιμούμε V8 απο τις περιβαλλοντικές π@π@ριές.
Απλά το θέμα είναι οτι θέλω να είναι ένα αυτοκίνητο πρωτοποριακό και καταλαβαίνω την αναμονή εν'όψει κάτι καλού,όμως το πράγμα έχει τραβήξει πολύ.
Για την ακρίβεια,θα έλεγα οτι,για να πώ οτι δεν μετανοιώνω για την αναμονή τόσο καιρό,το επερχόμενο μοντέλο θα πρέπει να είναι(για τον καιρό μας) αν όχι περισσότερο,εξ'ίσου πρωτοποριακό και καινοτόμο,όπως το πρώτο NSX που βγήκε στην αγορά.
Thread
Forum
Replies
Last Post
energetic
Γενικά Θέματα εκτός S2000
105
Oct 5, 2009 02:12 AM
energetic
Γενικά Θέματα εκτός S2000
0
Aug 13, 2009 05:39 AM