Greeklish
Θα ήθελα να τονίσω ότι υπάρχουν αρκετοί αναγνώστες (μέλη, επισκέπτες ή ακόμη και απλοί αναγνώστες) που δυσκολεύονται να διαβάσουν greeklish για ευνόητους λόγους. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτό είναι ένα πολύ καλό επιχείρημα για την καθιέρωση μιας επίσημης γλώσσας. Δεν αντιλέγω ότι στα greeklish κάποιος πατά λιγότερα πλήκτρα, αλλά με την ίδια λογική τότε να καταργήσουμε και την στοιχειώδη γραμματική. Δηλαδή ας γράφουμε όλα τα ει-υ-οι-η-ι με ένα γράμμα (πχ σιζιτιση, θελο να οδιγισο το αφτοκινιτο μου), π)κ.ο.κ.....Θα σας άρεσε αυτό? Σας εκφράζει να μιλάνε για το forum των αγράμματων??
Νομίζω ότι σε τελική ανάλυση δεν είναι μόνο θέμα χρηστικότητας αλλά και αισθητικής.
Νομίζω ότι σε τελική ανάλυση δεν είναι μόνο θέμα χρηστικότητας αλλά και αισθητικής.
Γιατρε,υπαρχει η δυνατοτητα να περαστει καποιο πογραμματακι στο Forum, κοκκινης υπογραμμισης των ανορθoγραφων λεξεων (οπως στο Μ.office),ωστε να εχουμε την δυνατοτητα να διορθωσουμε πριν κανουμε Reply?
Ειμαι εντελως ασχετος μ'αυτα,γι'αυτο κ ρωταω...
Ειμαι εντελως ασχετος μ'αυτα,γι'αυτο κ ρωταω...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Διαβαστε παρακαλω, τα linkς που σας εχω υποδειξει παραπανω. Ειναι πολλα τα εργαλεια που εχω ανεβασει δια τη διευκολυνση γραφης ελληνικων ή μετατροπης απο greeklish στα ελληνικα.
Registered User
From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\
Εγω δεν βλεπω poll όμως. Στο όνομα της δημοκρατίας και μονο θα έπρεπε να υπάρξει ένα. Αν "αποφασιζωμεν και διατασσωμεν" για ένα θέμα τόσο απλό απλώς έχουμε ξεκινήσει να κατρακυλάμε στην κατηφορα και δεν το έχουμε παρει χαμπάρι. Δεν έχω λόγο να επιχειρηματολογήσω για κατι για το οποίο εκ προϊμίου χρειάζεται να γίνει ψηφοφορία. Δηλαδή δεν κατάλαβα πως για "ψίλου πήδημα" γινεται ψηφοφορία άλλες φορές και τώρα όχι;
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Οποιοδηποτε poll για το συγκεκριμενο θεμα και για τις αποφασεις που προσφερουν στη καλυτερη χρησιμοποιηση του forum απο τους χρηστες, και οχι μονο, απλα δεν θα ληφθει υποψην. Φυσικα, κανενα poll δεν ειναι απαγορευτικο και γι'αυτο υπαρχει και σχετικη επιλογη που προσφερουν οι υπηρεσιες αυτου του forum.
Μη ξεχναμε οτι η προσβαση σε αυτο το forum ειναι προνομιο και oχι δικαιωμα. Το forum προσφερεται, δεν ειναι κεκτημενο δικαιωμα κανενος. Πρεπει λοιπον να το χρησιμοποιειτε με σεβασμο στους κανονες. Καθε παραβιαση των κανονων σημαινει καταχρηση του προνομιου και αποδεικνυει αδιαφορια προς στους υπολοιπους χρηστες. Αν θελουμε να μας σεβαστουν οι αλλοι θα πρεπει να τους σεβομαστε πρωτα εμειs.
Κατα την εγγραφη σας σε αυτο το forum, εχετε συμφωνησει στα παρακατω:
Terms of Service και Privacy Policy
Μη ξεχναμε οτι η προσβαση σε αυτο το forum ειναι προνομιο και oχι δικαιωμα. Το forum προσφερεται, δεν ειναι κεκτημενο δικαιωμα κανενος. Πρεπει λοιπον να το χρησιμοποιειτε με σεβασμο στους κανονες. Καθε παραβιαση των κανονων σημαινει καταχρηση του προνομιου και αποδεικνυει αδιαφορια προς στους υπολοιπους χρηστες. Αν θελουμε να μας σεβαστουν οι αλλοι θα πρεπει να τους σεβομαστε πρωτα εμειs.
Κατα την εγγραφη σας σε αυτο το forum, εχετε συμφωνησει στα παρακατω:
Terms of Service και Privacy Policy
I'm a moderator myself on a forum with 1m members, and it never ceases to amaze me how many complain about freedom of speech and democracy. NO CIVIL LIBERTIES OR RIGHTS ON A PRIVATE FORUM! 
I still agree with Taseas though, POLL!

I still agree with Taseas though, POLL!