Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Greeklish

Thread Tools

Old Jul 6, 2009 | 03:35 AM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Οι τοποθετήσεις του gmak_s2k με κάλυψαν ΠΛΗΡΩΣ. I couldn't agree more, που λένε βαρβαριστί.

Και εγώ θα ήθελα να χρησιμοποιούμε μόνο την Ελληνική αλλά μην ξεχνάμε ότι στην εποχή μας δεν χρησιμοποιούν όλοι μόνο σταθερούς υπολογιστές (ή φορητούς), που μπορούν να έχουν ελληνικά, αλλά και κινητά τηλέφωνα, PDAs, κλπ. που ίσως δεν περιέχουν ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι κρίμα να μην μπορεί κάποιος να μοιραστεί μια σημαντική πληροφορία μαζί μας λόγω αυτού.

Το λογικό (κατ'εμέ) θα ήταν η παρότρηνση (και όχι η επιβολή) προς την χρήση των Ελληνικών.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι αυτό εδώ το club δεν ανήκει σε κάποιον συγκεκριμένα. Δεν είναι το jerryS2K.blogspot.com όπου αποφασίζω ΕΓΩ για το οτιδήποτε. Αποτελεί κοινοκτημοσύνη μας (ειδικά των παιδιών που είναι μέλη και καταβάλλουν τον οβολό τους). Από την στιγμή που ανήκει σε όλους μας, το δημοψήφισμα αποτελεί μονόδρομο.

Εξαιρέσεις μπορούν να γίνουν για παιδιά όπως ο foxy που δεν κατέχει καλά την Ελληνική (αλλά μπράβο του που προσπαθεί) ο οποίος όμως μπορεί κάλλιστα να γράφει στα Αγγλικά.

Υ.Γ.: Με την μόνη ΕΠΙΒΟΛΗ που ίσως συμφωνούσα θα ήταν αυτή ενός διορθωτή κειμένου για τα Ελληνικά.

Πάντα φιλικά ....
Reply
Old Jul 6, 2009 | 03:45 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Egw kanw orthografika lathoi gia na mhn dixnw polu eksypnos.
Reply
Old Jul 6, 2009 | 04:39 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Εντελώς φιλικά και εγώ θα συνεχίσω την κουβέντα.......

Το forum δεν ανήκει σε κανέναν και οτι αποφασίζεται εδώ μέσα (πέραν από αυτά που μας επιβάλονται απο το s2ki ως κανόνες) θα πρέπει να αποφασίζεται από κοινού.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι αυτό εδώ το club δεν ανήκει σε κάποιον συγκεκριμένα. Δεν είναι το jerryS2K.blogspot.com όπου αποφασίζω ΕΓΩ για το οτιδήποτε
Άτοπο και άκυρο και τα δύο. Κανένας δεν εκμεταλεύτηκε το ρόλο του ως CO και δεν έδειξε ότι του ανήκει το forum. Αυτό μόνο κάποιοι από εδώ μέσα το είδαν. Ας μάθει κάποιος το ρόλο του CO και μετά να μιλήσει. Ας λάβει τα pm και τα τηλέφωνα για πράγματα που ρωτάει κατά καιρούς ο κόσμος και μετά να μιλήσει. Κοίταξε να δεις τι γίνεται εδώ???? Προσπαθούμε να κάνουμε το forum καλύτερο και την ακούς και από πάνω γιατί θεωρήθηκε από κάποιους ότι επιβλήθηκε ο κανόνας. Σε όλους εσάς λοιπόν που έχετε αυτή την άποψη θα σας πω το εξής "ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ.

Γιατί όταν επιλέχθηκαν οι τωρινοί CO ρωτήθηκε ο κόσμος;;;
Εδώ ο gmak_s2k δεν ήξερε π.χ ότι εγώ βγήκα CO με poll kai o Μάριος είναι ο δημιουργός αυτού του forum.

Ποιος υπέγραψε σε λευκό χαρτί για να αποφασίζουν οι CO σύμφωνα με την κρίση τους;;;;
Κανένας δεν υπέγραψε και δεν υπάρχει καταστατικό. Αλλά στο χέρι τους είναι η σωστή λειτουργία του forum και ορισμένες κινήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση να γίνονται κατά την κρίση τους. Αυτό έχει αναφερθεί και από όλους τους CΟ.

όταν παλαιότερα τους έχεις καταπατήσει ή έκανες τα στραβά μάτια όπως για παράδειγμα γινόταν με τις αγγελίες που έβαζαν μέλη για τρίτους.
Αυτό θα το δεχτώ ως κριτική και έχεις δίκιο αλλά έγινε κρίνοντας ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα γιατί γνωρίζαμε τα παιδιά ή δεν κατέχουν το θέμα με ηλεκτρονική συναλλαγή για να γίνουν μέλη.Και στην αντίθετη περίπτωση που δεν θα το επιτρέπαμε πάλι αρνητική κριτική θα δεχόμασταν. Αρα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Οπότε ήμασταν προετοιμασμένοι να δεχτούμε αυτή την κριτική

Το ίδιο θα γίνει και για αυτούς που θα γράφουν από PDA's κινητά τηλέφωνα και ούτο κάθε εξής. Μπορείς να καταλάβεις πάνω κατω αυτές τις περιπτώσεις και να κάνεις εξαίρεση. Στην παρότρυνση όμως που λέει ο Jerry δεν θα συνέβαινε και έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

Οτι και να πω είναι λίγο......ακούστηκαν πράγματα που ειλικρινά και το Μάριο και εμένα με "ξενέρωσαν". Λες και ήμαστε οι "Δερβέναγες" του Forum και επιβάλαμε ένα νόμο για να δείξουμε την κυριαρχία μας και όχι για να βοηθήσουμε....

Reply
Old Jul 6, 2009 | 04:45 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

To exete ksexilosei to thema telios.
Reply
Old Jul 6, 2009 | 04:45 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Ρε παιδια ελεος με αφορμη τα γκρικλις ανοιξατε πολεμο στα παιδια ... απλα ελεος πριν ανοιξουμε το στομα μας να πουμε καποια πραγματα να τα σκεφτομαστε για να μη φερνουμε σε δυσκολη θεση καποιους ...

Μαριος κ Fun Εχουν κανει παρα πολλα πραγματα κ για το φορουμ , για διαφορα ιβεντς καθως κ πολλα για τον καθε ενα ξεχωριστα ... μη γραφουμε πραγματα που αργοτερα θα μετανιωσουμε ...
Reply
Old Jul 6, 2009 | 04:46 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Οταν δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε.....
Reply
Old Jul 6, 2009 | 07:49 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Μακάρι να ήταν σαν τον Μάριο και τον Χρήστο όλα τα παιδιά..
Και ναι είναι δικό μου το forum και μην ρίξω καναν Ιο και τα κάνω μπαχαλο..χαχαχα
Reply
Old Jul 6, 2009 | 09:36 AM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Την αξία του Μάριου και του Χρήστου (αλλά και το ποιόν τους και τις προθέσεις τους) δεν το έχει αμφισβητήσει κανένας και ούτε πρόκειται. Όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, έχουμε βοηθηθεί από αυτούς. Ένα απλό ευχαριστώ που τους λέμε πού και πού δεν είναι αρκετό.

Χρήστο, η απρόσωπη επικοινωνία μέσω ενός πληκτρολογίου δημιουργεί προβλήματα κατανοητά σε όλους μας.
Εγώ το post μου το έγραψα με μια διάθεση και εσύ απάντησες .

Κανένας δεν είχε σκοπό να σας "ξενερώσει". Αλλά το
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ
"ξενέρωσε" εμένα τρομερά.
Σε ένα forum ο καθένας προσφέρει την γνώση που κατέχει. Από την στιγμή που οι δικές μου γνώσεις περί μηχανικών, μηχανολογικών και αυτοκηνητιστικών θεμάτων δεν φτάνουν αυτές άλλων μελών, κάθομαι στα αυγά μου και διαβάζω αυτά που γράφουν οι άλλοι. Αν αυτό είναι σνομπισμός τότε......

Πάντως το μήνυμά σου ελήφθει ξεκάθαρα. Ευχαριστώ.

Reply
Old Jul 6, 2009 | 10:06 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

[media]http://www.youtube.com/watch?v=u9wnoCCCXVM [/media]
Reply
Old Jul 6, 2009 | 10:32 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Jerry όντως η απρόσωπη επικοινωνία μέσω του πληκτρολογίου δημιουργεί προβλήματα είναι γνωστόν, λάθος αν φάνηκα διαφορετικά στο post μου. Δεν καταλάβατε όμως κάτι πολύ σημαντικό και βρεθήκαμε να κρινόμαστε για άλλο πράγμα από την πρόθεση αυτής της κίνησης.

Σε ένα forum ο καθένας προσφέρει την γνώση που κατέχει. Από την στιγμή που οι δικές μου γνώσεις περί μηχανικών, μηχανολογικών και αυτοκηνητιστικών θεμάτων δεν φτάνουν αυτές άλλων μελών, κάθομαι στα αυγά μου και διαβάζω αυτά που γράφουν οι άλλοι. Αν αυτό είναι σνομπισμός τότε......
Αυτό που λες δεν το κατέκρινε κανένας. Δικαίωμά του να συμμετέχει όπως θέλει είτε για χαβαλέ είτε για να βοηθήσει και χαρά μου όπως και όλων για αποιαδήποτε στάση επιλέξει.Το "σνομπισμός" δεν αφορούσε αυτή την κίνηση Να κατακρίνει όμως μια κίνηση που σκοπό είχε να βοηθήσει γιατί εξελίφθει ως "αυταρχική" και γιατί ξεβολεύει τον τρόπο γραφής ορισμένων συγνώμη αλλά εμένα μου προσέφερε ένα εκνευρισμό. Αυτό τον εκνευρισμό αποτύπωσα.

Ο Τάσος που το παιδί έχει γνώσεις πάνω στο θέμα και ξεκίνησε το post για ρωτήστε τον πως τις απέκτησε? Για ρωτήστε εμένα? Χρησιμοποιώντας αυτό το μαγικό κουτάκι που λέγεται search Αλλά κατάφερα να συλλέξω την πληροφορία γιατί όλοι χρησιμοπούν κοινή γλώσσα γραφής (Αγγλική) και μπορούσα να βρω πολλά posts και να διαβάσω. Γιατί λοιπόν να μη κάνουμε το ίδιο και με την Ελληνική γλώσσα? Γιατί να μην έχουν τη δυνατότητα οι νέοι χρήστες να ψάχνουν την πληροφορία στα Ελληνικά αν και εφόσον υπάρχει αλλά να μαντεύουν το τρόπο γραφής του καθενός για να τη βρουν. Και αν η κίνηση να "επιβληθούν" τα Ελληνικά ως τρόπος γραφής σε ένα Ελληνικό forum για να το κάνουμε καλύτερο είναι κατακριτέα και ήθελε δημοψήφισμα επειδή ξεβολεύει κάποιους τότε μάλλον λάθος το έχω καταλάβει εγώ

Όπως και να έχει απεχθάνομαι να ακούω ότι επειδή είμαι CO μου ανήκει το forum και το νιώθω κτήμα μου. Μπορείς πολύ απλά να ξεχάσεις ότι υπάρχει αυτός ο τίτλος γιατί ήμουν είμαι και θα είμαι ο ίδιος ακόμα και χωρίς αυτόν το τίτλο. Νιώθω ρε παιδί μου με αυτά που ακούω ότι δεν έχω άλλα ενδιαφέροντα ή ασχολίες και προσπαθώ να καταξιωθώ μέσα από αυτό το Forum και να φανώ ότι κάτι είμαι επιβάλοντας κανόνες, όχι γιατί το γουστάρω και θέλω το καλύτερο για κάτι που αγαπώ

Πάντα φιλικά

Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:43 PM.