Lalakis vs Germak...
Λαλάκη, οδηγίες τοποθέτησης,
πρέπει να αγοράσεις, αν δεν έχεις, κατι να μετρήσεις τη διάμετρο του υπόθετου αν υποθέσουμε ότι είσαι σφικτός γενικά...
ας αφήσουμε (πίσω) τις ντροπές, μια οικογένεια είμαστε!
εν συνεχεία θα πρέπει να έχεις πλύνει, στο candy μας, σε προστατευτικό διχτάκι, αρκετά εσώρουχα σου, μην μας πεις τι φοράς, άλλη έμμεση διαφήμιση δεν χωρά στο forum, θα μας κάνει παρατήτηση η επιτροπή Sανταγωνισμού.
Μετά, και αφού είσαι ψυχολογικά
οκ, θα φωνάξεις όποιο μέλος της οικoγένειας μας να σε βοηθήσει στην τοποθέτηση αφού έχεις ξαπλώσει και πάρει την κατάλληλη κλίση, με τα οπίσθια σου σε ελαφρά ανακλίσουσα στάση.
Θέλω να πιστεύω, πως οι έμπειροι φίλοι μας θα τοποθετήσουν με ακρίβεια το υπόθετο στη σωστή θέση, και βεβαίως, με τις σωστές ρυθμίσεις, ώστε να μην έχεις απώλειες στη χρήση.
Μετά, υπό τους ήχους ινδονισιακής μουσικής και αφού χαλαρώσεις μπορείς να σηκωθείς και να νιώσεις ευχαρίστηση και απλά, για λίγα μέτρα μόνο, μην αρχίσεις να χοροπηδάς δεξιά και αριστερά από τη θεόσταλτη χαρά σου διότι θα λερώσεις τις ταπετσαρίες!!!
πρέπει να αγοράσεις, αν δεν έχεις, κατι να μετρήσεις τη διάμετρο του υπόθετου αν υποθέσουμε ότι είσαι σφικτός γενικά...
ας αφήσουμε (πίσω) τις ντροπές, μια οικογένεια είμαστε!εν συνεχεία θα πρέπει να έχεις πλύνει, στο candy μας, σε προστατευτικό διχτάκι, αρκετά εσώρουχα σου, μην μας πεις τι φοράς, άλλη έμμεση διαφήμιση δεν χωρά στο forum, θα μας κάνει παρατήτηση η επιτροπή Sανταγωνισμού.
Μετά, και αφού είσαι ψυχολογικά
οκ, θα φωνάξεις όποιο μέλος της οικoγένειας μας να σε βοηθήσει στην τοποθέτηση αφού έχεις ξαπλώσει και πάρει την κατάλληλη κλίση, με τα οπίσθια σου σε ελαφρά ανακλίσουσα στάση.Θέλω να πιστεύω, πως οι έμπειροι φίλοι μας θα τοποθετήσουν με ακρίβεια το υπόθετο στη σωστή θέση, και βεβαίως, με τις σωστές ρυθμίσεις, ώστε να μην έχεις απώλειες στη χρήση.
Μετά, υπό τους ήχους ινδονισιακής μουσικής και αφού χαλαρώσεις μπορείς να σηκωθείς και να νιώσεις ευχαρίστηση και απλά, για λίγα μέτρα μόνο, μην αρχίσεις να χοροπηδάς δεξιά και αριστερά από τη θεόσταλτη χαρά σου διότι θα λερώσεις τις ταπετσαρίες!!!
Γεράσιμε, δεν είμαι καλά σήμερα.
Νομίζω ότι αν διαβάσω ζώδια σήμερα θα λέει:
Το ζώδιό σας σήμερα γ@$#@%. Παρακαλώ δοκιμάστε αύριο πάλι.
Πες καμιά μλκία να γελάσουμε λίγο
Νομίζω ότι αν διαβάσω ζώδια σήμερα θα λέει:
Το ζώδιό σας σήμερα γ@$#@%. Παρακαλώ δοκιμάστε αύριο πάλι.
Πες καμιά μλκία να γελάσουμε λίγο
Πάντως αυτό με την ινδονισιακή μουσική μου άρεσε πολύ
Είσαι άνθρωπος που φτιάχνει ατμόσφαιρα ρε παιδί μου.
Πραγματικά δε θα θελα να πέσω στον έρωτά σου.
Ευτυχώς δεν ταιριάζουμε ζωδιακά.
Είσαι άνθρωπος που φτιάχνει ατμόσφαιρα ρε παιδί μου.
Πραγματικά δε θα θελα να πέσω στον έρωτά σου.
Ευτυχώς δεν ταιριάζουμε ζωδιακά.