Lalakis vs Germak...
βρε συ, σε έκανα google σήμερα και δες τι παίζει

http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=...26663b1db895ca2

http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=...26663b1db895ca2
και από άλλο site...
'Νομίζω, αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά, ότι το Λαλάκης χρησιμοποιούνταν παλιά ως υποκοριστικό των ονομάτων Βασίλης και Λάζαρος. Απαντάται δε το όνομα σε πολλές ελληνικές ταινίες - Λαλάκης ο Εισαγόμενος ήταν ο Νίκος Παπαναστασίου στην φερώνυμη ταινία του 1984, Λαλάκης λεγόταν ο Γκιωνάκης στο Διαβόλου Κάλτσα του 1961 αλλά και ο Λογοθετίδης στο Ούτε Γάτα Ούτε Ζημιά του 1954. Στην περίπτωση του Λογοθετίδη νομίζω ότι το Λαλάκης χρησιμοποιούνταν χωρίς σκωπτική διάθεση - οπότε ίσως την ειρωνική χροιά που έχει πλέον να την προσέλαβε κάπου μεταξύ '54 και '61.'
'Νομίζω, αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά, ότι το Λαλάκης χρησιμοποιούνταν παλιά ως υποκοριστικό των ονομάτων Βασίλης και Λάζαρος. Απαντάται δε το όνομα σε πολλές ελληνικές ταινίες - Λαλάκης ο Εισαγόμενος ήταν ο Νίκος Παπαναστασίου στην φερώνυμη ταινία του 1984, Λαλάκης λεγόταν ο Γκιωνάκης στο Διαβόλου Κάλτσα του 1961 αλλά και ο Λογοθετίδης στο Ούτε Γάτα Ούτε Ζημιά του 1954. Στην περίπτωση του Λογοθετίδη νομίζω ότι το Λαλάκης χρησιμοποιούνταν χωρίς σκωπτική διάθεση - οπότε ίσως την ειρωνική χροιά που έχει πλέον να την προσέλαβε κάπου μεταξύ '54 και '61.'
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η εν λόγω ταινία δεν υπήρξε πηγή έμπνευσης για μένα.
Από μόνος μου το σκέφτηκα αυτό το θαυμάσιο, σεξουαλικό τολμώ να πω αν κρίνω από την πρόσφατη επιτυχία μου, όνομα για το φόρουμ.
Μετά το πήραν και με χρονομηχανή γύρισαν πίσω και το κάνανε ταινία.
(Γεράσιμε, και αύριο να με κάνεις google πάλι τα ίδια θα βγάλει. Δεν έχω δημοσιεύσει ακόμα καμία διατριβή
).
Από μόνος μου το σκέφτηκα αυτό το θαυμάσιο, σεξουαλικό τολμώ να πω αν κρίνω από την πρόσφατη επιτυχία μου, όνομα για το φόρουμ.
Μετά το πήραν και με χρονομηχανή γύρισαν πίσω και το κάνανε ταινία.
(Γεράσιμε, και αύριο να με κάνεις google πάλι τα ίδια θα βγάλει. Δεν έχω δημοσιεύσει ακόμα καμία διατριβή
).
Originally Posted by lalakis2000,Feb 7 2011, 05:09 PM
Eννοείται ότι είμαι.
Όπως και εσύ.
Ντάξει, τουλάχιστον να μη νιώθω μοναξιά.
Νόμιζα ότι παντού είχε λιακάδα και μόνο εδώ στον Αγ. Στέφανο μία συννεφάρα ΝΑ (με το συμπάθειο).
Άκου fatal error
Kαι λίγα λες....
Βιάζομαι να πάω σπίτι να γράψω ημερολόγιο

Όπως και εσύ.
Ντάξει, τουλάχιστον να μη νιώθω μοναξιά.
Νόμιζα ότι παντού είχε λιακάδα και μόνο εδώ στον Αγ. Στέφανο μία συννεφάρα ΝΑ (με το συμπάθειο).
Άκου fatal error
Kαι λίγα λες....
Βιάζομαι να πάω σπίτι να γράψω ημερολόγιο

Εσύ έχεις σύννεφο στον Αγιο Στέφανο και εγώ έχω ένα σύννεφο από πάνω μου.
Μόνο που δεν είναι αυτά των καρτούν να πουν και κάτι. Μούγγα είναι.
Και επειδή είμεθα και τση κουλτόυρας, επειδή ανέφερες το γράψιμο του ημερολογίου,
πάρε κάτι να ανέβεις.
"Γράφω και σβήνω
σαν περιέργεια που ρωτάει ποια είμαι?
Και σκοτίστηκε η καμιά απάντηση"
Χθες, αφού είδα και απόειδα με τα γκομενάκια στο φέισμπουκ, πήρα τη μεγάλη απόφαση και είδα το δεύτερο της Τσούλιας.
Μία από τα ίδια.
Καμία πρόοδος αυτό το κορίτσι.
Καμία βελτίωση στο παίξιμό της
Σε λίγο, και με την πειρατεία σε τέτοιο άνθος, δε θα βγάζει ούτε τα έξοδά της από τα DVD.
Tι να πω, πιο πολύ ενδιαφέρον είχαν οι μαύροι.
Μία από τα ίδια.
Καμία πρόοδος αυτό το κορίτσι.
Καμία βελτίωση στο παίξιμό της
Σε λίγο, και με την πειρατεία σε τέτοιο άνθος, δε θα βγάζει ούτε τα έξοδά της από τα DVD.
Tι να πω, πιο πολύ ενδιαφέρον είχαν οι μαύροι.
ερχεται και το sequel, Οι 2 μαυροι....σκέτο!
το τραγικό με αυτήν είναι ότι νομίζει ότι είναι πορνοσταρ....κάπου μέσα της. Οι μαύροι γελούσαν σε 2 φάσεις, για να μην πούμε για τις κομμένες φάσεις από την ....πίσω πόρτα.....
Λαλάκη, στείλε τους οδηγίες υπόθετου
το τραγικό με αυτήν είναι ότι νομίζει ότι είναι πορνοσταρ....κάπου μέσα της. Οι μαύροι γελούσαν σε 2 φάσεις, για να μην πούμε για τις κομμένες φάσεις από την ....πίσω πόρτα.....
Λαλάκη, στείλε τους οδηγίες υπόθετου